- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.681
Tartıda sorun olabilir mi??hayır canım gitmiyorum. Ama haftaya c.tesi randevu aldım. kan tahlili vs. yaptıracağım. bu kadar dikkate spora rağmen bu hafta hep artı eksi artı eksi gitti. bir yerde yanlış yaptım diye düşünüyorum.belkide bunca hafta hiç yağ vermedim. hep sudan gitti. en ufak bir aksilikte de bu kadar artılar eksiler çıkıyor. eksi dediğime bakma artının eksisi. p.tesi +1,1 di çarşamba sabit oldu. perşembe +1,5 cuma sabit. Bu kadar oynamaması lazım diye düşünüyorum.
Yorgunluktan çok deli gibi acıktırıyor değil mi??Yap valla ben daha yapamam bisey hamut gibiyim su an.. bugun sirt ustu yuzmeyi de ogrendim,hoca bi ust gruba gecirdiii
Ama su cok yoruyo gercekten
Limanlu keki yemişsin sonunda :))Öğlen yediğim için akşamı hafif tutmak istedim doyuyorum artık 1haftadır alıştım galiba öğlen yiyince dokundu mideme rahatsız etti..kısırla kek ağır geldi...yemicem bir daha
Saka arkadasım gecebılırsınba ba ba laflara baaa illa kaşınıyon
bak da gör
Benı beklıyorsundur sahnurummgelmiyo bi türlü 69 lar ama :)
Bende gecenlerde 5 mil indirmistim ne guzel ısındım derken 10 dakikadan sonra video durdu bozukmus sinir bozucu baslamadan bitti sporum..Ben leslie 4 ve 5 mil bulamıyorum yardım eder misiniz?
Tatlım az yemeye alıstık bende biraz fazla yiyince karnım coook agrıyor ve siskinlik hissi oluyor..yerken iyiydide yedikten sonra tırmaladıanca geçiyo midem
Aynenmiden unuttu tabi kısırı limonlu keki ondandir. benim oyle oluyor. özellikle tatlı birseyse yediğim midem bulanıyor.
Dahile doktoruna mı gideceksin? Daha once gitmismiydin bir sorunun varmi canım ?ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim
HosgeldinnAa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagol
Normalde yazdıgın menuler diyetisyen listesi mi canim?yarın diyetisyene gideceğim diye yapmadım. zaten bu hafta acayiplik var üstümde suya küstüm ya. 1.5kg al ver ancak ödem olur diye.
Bence buraya yazdıgın an baslaman gerekirdi canım.Oyle olmadıysada bugün basla. Pazartesiye bagımlı kalma tatlım. Hemen basla.Bir de diyete pazartesi baslamam takıma bir hafta geç girmeme neden olur mu?
Bende de oyle oldu bu hafta bir artı,bir eksi,bir sabitt..Tartıda sorun olabilir mi??
Versin versin buda kapak olsun canım benim yaaa bundan sonra çok dikkat ederimee ne demişler bir musibet bin nasihata bedeldir diyeAllah iyiliğinizi versin
hoşgeldin canım
bilemiyorum. o da aklima geldi aslinda. pilini degistirdim. yine ayni kiloyu gösterdi. ama gecen gün kızım kenarına basmıştı. tabi cok sert olmasada yere vurdu bir kenari. o arada ayarları şaşmış olabilir.Tartıda sorun olabilir mi??
Geçmiş olsun benim de boğazların ağrıyor biraz..Günaydın kızlarrr..
Evettttt corek otu yagımı ve sirkeli suyumu icerek güne merhaba dedim.
Hasta degildim ama dünden beri öksürük basladı ve nefes alıp verirkende ara ara hırıltı oluyor.insallah bu yagin bunlarada etkisi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?