Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim ki daha kötü . hem çayın yanında ivir zivir yiyorum hem gece yatarken kalan yemeklerden yiyorum. Önceden böyle bişey yoktu sonradan oldu bu durum . Canim sıkıldıkça yemek yedim bu da alışkanlık yaptı . Biraz da benim geç yatmamdan kaynaklanıyor geç saate kadar uyumayinca acikiyorum. Aç acta yatilmiyoki :) Bilgilendirdigin için de teşekkür ederim . Ben bi kuralları okuyup geliyim

okumadığım mesaj kalmadi galiba. oyleyse gelsin menü
sabah
kepekli beyaz peynirli tost

oglen
2tane kofte
yeşil salata yoğurt

aksam
yoğurtlu bakla
yeşil salat

2 fincan kayısılı form çay
1 sade türk kahvesi
su hic içmemişim şimdi farkettim.
yatana kadar 1.5 lt icerim.
spor bugun yok.
yarin diyetisyen gideceğim 11 de kahvalti yapsam mi?
muhtemelen kan da vereceğim

Son düzenleme:
ah ah.... o yemekle mutlu olma hali. aklimda duracağına midemde dursunler. bizi bu yemek alışkanlığı mahvetti. bu takimda tatli yediği icin zehirlenenler, cok yediği için midesi bozulanlar var. doğru yerdensin. hoşgeldin

bende öyle oldum öğlenden beri geçmedi midem sade maden suyu içiyorum şimdide

Canım benim sade soda bende içtim nilsub azcik rahatladim
ee ne demişler bir musibet bin nasihata bedeldir diyeAllah iyiliğinizi versin
hoşgeldin canım

Güzel menü canım bi de spor olsaymış dadindan yenmezmis

Aa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagol

bizimkiler onların tadını unuttuğu icin. az yemeğe alistiklari icin.

Hoşgeldin öncelikle :) ya burda zaten yiyemiyorsün yediginin cetelesini tutuyorlar sonra bi de yersen azar da yiyorsun

bugünkü menüm

sabah(12:30)
1 peynirli domatesli tost t.b ekmeğiyle
1 z.yağda yumurta
2 çubuk peynir
8 ince zeytin
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara(15,30)
Türk kahvesi

akşam(19:00)
tavuk
salata

Ara
Açık çay

içilen su:3 litre olur yatana kadar
yapılan spor dakikası:20dk yürüyüş

açıklamamı da yapayım
sabah sağlık ocağına gittik bebişin topuk kanı için eve gelmem 12 oldu anca 12,30da kahvaltımı edebildim
menüye yazmıyorum ama her sabah uyandığımda 2 bardak sirkeli su mutlaka içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…