- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.641
ALLAH rahatlık versin canım. iyi gecelereee kızlar saat baya olmuş yatak beni çağırıyorrrr
ee zayıflamak için düzenli uyku şart benim gibiherkese iyi geceler ALLAH rahatlık versin hepinize
sanada tatlımALLAH rahatlık versin canım. iyi geceler
yok evdeyim yeni şantiyeye kadar amayarın işe gidiyormusun tatilmi cumartesileri
Canim benim ki daha kötü . hem çayın yanında ivir zivir yiyorum hem gece yatarken kalan yemeklerden yiyorum. Önceden böyle bişey yoktu sonradan oldu bu durum . Canim sıkıldıkça yemek yedim bu da alışkanlık yaptı . Biraz da benim geç yatmamdan kaynaklanıyor geç saate kadar uyumayinca acikiyorum. Aç acta yatilmiyoki :) Bilgilendirdigin için de teşekkür ederim . Ben bi kuralları okuyup geliyimcanım bendede vardı o akşam yemekten sonra çayın yanında 1 poşet abur cubur yemeden yatmıyordum ama bırakılıyor inanmak lazım tekrar hoşgeldin canım sohbetlee katıl bol bol ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demelisin ..
birde liste dolu şuan bekleyenler var bende liste dışıyım şuan canım ama burda arkadaşların desteği ile veriyoruz kiloları
ah ah.... o yemekle mutlu olma hali. aklimda duracağına midemde dursunler. bizi bu yemek alışkanlığı mahvetti. bu takimda tatli yediği icin zehirlenenler, cok yediği için midesi bozulanlar var. doğru yerdensin. hoşgeldinCanim benim ki daha kötü . hem çayın yanında ivir zivir yiyorum hem gece yatarken kalan yemeklerden yiyorum. Önceden böyle bişey yoktu sonradan oldu bu durum . Canim sıkıldıkça yemek yedim bu da alışkanlık yaptı . Biraz da benim geç yatmamdan kaynaklanıyor geç saate kadar uyumayinca acikiyorum. Aç acta yatilmiyoki :) Bilgilendirdigin için de teşekkür ederim . Ben bi kuralları okuyup geliyim
Ayyy ben en son gostercem dişlerimiaayyy hiç sesleri çıkmadı bugunne kadar ciddi olduğumu gördüler demek
bende öyle oldum öğlenden beri geçmedi midem sade maden suyu içiyorum şimdide
ee ne demişler bir musibet bin nasihata bedeldir diyeCanım benim sade soda bende içtimnilsub azcik rahatladim
hoşgeldin canımHosbuldum canim . O zaman kendimi tanitayim 23 yaşımdayım 77 kiloyum boy 1 68 . Bundan bir sene önce 9 kilo vermiştim ama kış girince tekrar aldım aynı kiloyu . Bende gece yatarken yeme alışkanlığı var o yüzden kilo alıyorum. Yoksa metabolizmam çok hızlı kısa zamanda hızlı kilo verebiliyorum. Burda inşallah hep beraber veririz bütün fazla kiloları.
Ayyy ben en son gostercem dişlerimi
Güzel menü canım bi de spor olsaymış dadindan yenmezmisokumadığım mesaj kalmadi galiba. oyleyse gelsin menü
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
oglen
2tane kofte
yeşil salata yoğurt
aksam
yoğurtlu bakla
yeşil salat
2 fincan kayısılı form çay
1 sade türk kahvesi
su hic içmemişim şimdi farkettim.
yatana kadar 1.5 lt icerim.
spor bugun yok.
yarin diyetisyen gideceğim 11 de kahvalti yapsam mi?
muhtemelen kan da vereceğim
Aa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagolah ah.... o yemekle mutlu olma hali. aklimda duracağına midemde dursunler. bizi bu yemek alışkanlığı mahvetti. bu takimda tatli yediği icin zehirlenenler, cok yediği için midesi bozulanlar var. doğru yerdensin. hoşgeldin
yarın diyetisyene gideceğim diye yapmadım. zaten bu hafta acayiplik var üstümde suya küstüm ya. 1.5kg al ver ancak ödem olur diye.Güzel menü canım bi de spor olsaymış dadindan yenmezmis
Hosbuldum canımee ne demişler bir musibet bin nasihata bedeldir diyeAllah iyiliğinizi versin
hoşgeldin canım
bizimkiler onların tadını unuttuğu icin. az yemeğe alistiklari icin.Aa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagol
Hoşgeldin öncelikle :) ya burda zaten yiyemiyorsün yediginin cetelesini tutuyorlar sonra bi de yersen azar da yiyorsunAa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagol
Evet cnmKuralları okudum ve kabul ediyorum. Başlangıç kilomu yarın sabah aç karna tartilip net olarak yazsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?