- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.741
Hoşgeldin canım.Ben yeni mezun olan eski üyeyim.Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma vargörenler hamilemisin diye soruyorlar.
cnm gideceğim de bakalım işin garibi hiç bişey hiseymedimAy kaptanım sabah bi kalktım bir kırağı yağmış heryer bembeyaz ay burasıda öyle..
Başka dk görünecekmisin kaptanım şimdiye kadar neden anlamadılar acaba şikayetin olmadımı ağrı falan böbrekte benimde sorunlu ama ağrıyla belli ediyor kendini..başka dr görün şahnur abla..
Dediğiniz gibi uyku düzensizliği de olabilir.İnşallah daha da hızlanır kilo verişiniz.Böyle gitse keşke 3 gündür gram gram gitti.galiba ödem ve su attıminşallah biraz hızlı gider
Allah şifanı versin acaba bobreklerdeki sorundan mı metabolizman yavaş çalışıyor ay git bir an öncede neyse tedavisine başla kaptanımcnm gideceğim de bakalım işin garibi hiç bişey hiseymedim
İnşallah yeni evinizde yeni bir başlangıç yaparsınız.Herşey gönlünce olsun bitanem.Bence de biz o kadar iyiydik kayınvalidemle ama o kadar arkamdan söyleniyor ki bu ara ne olduğunu anlamadım umrumda da değil pek :))
Ayyne ilginç, havalardan mı acaba??Bende de oyle oldu bu hafta bir artı,bir eksi,bir sabitt..
Her gün 100'er gram olsa haftada 700 ayda 3 kilo..Versin versin buda kapak olsun canım benim yaaa bundan sonra çok dikkat ederim
Sabahki kilom 52.7 yüz Gr eksik düne göre
Çok geçmiş olsun kaptanım.Sonuçlardan haberdar et bizleridun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
Kapışma hareketlenmiş..bababa ba laflara bak
hahahah çok beklersin akşam üstü veriyorum eliptik siparişinide sabahlara kadar sürcem seni geçcem
O kadar limonlu kek dedin ki, şaşırdım vallaay afiyet falan olmadı ebru ağır geldi canım yemem bir daha..
Aynen ya inşallah rabbim sağlıkla hedefe ulaşmak nasip etsin inşallah hep beraberHer gün 100'er gram olsa haftada 700 ayda 3 kilo..
Bende kıskandım da çaktırmıyom.aa boyun uzunmuş kız senin maşallah..
Bende sabah aç karnın içmiştim. Şimdi de bir bardak içeyim.yeşil çayımı içiyorum kızlar unutmayın yeşil çayınızı kahvenizi suyunuzu..
Kaptanım cuma ödülü olarak sayın. Moral bozmayın, olabilir öyle arada, robot değiliz insanız yani.. Hem dün dünde kaldı bugune bakmak lazım..Önemli olan bugun ne yapacağınız. 30 dk fazla yapılan sporla toparlarsınız açığı.. Hem 69'ları göreceksiniz siz, izin almak olmaz..cnm böbrek meselesine çok takılmadım da akşam o tatlıları yiyince cnm çok sıkıldı o yüzden izin demiştim ama bir süre ayrılmayayım sonra ayrılırım izne
Nerelerdesin ya, özledim seni. Görünmüyon hiçMerhaba kızlar,fattofit85 kuzucım birinciliğini tebrik ederim.
toplight kaptanım geçmiş olsun, sonuçlardan haberdar edin.
amin canımAynen ya inşallah rabbim sağlıkla hedefe ulaşmak nasip etsin inşallah hep beraber
ay yemem daha mutfakta var yemicem mahvoldum akşam..O kadar limonlu kek dedin ki, şaşırdım valla
Neyse daha yeme zaten..
bende kahve içiyorumBende sabah aç karnın içmiştim. Şimdi de bir bardak içeyim.
Ayy burada kar yağıyor. Güneş istiyorum yaabende kahve içiyorumdışarısı nasıl güneş ay kendime geldim..
Kahveler icildi..Bugun maydanozda kaynattim icine yesil attim..yeşil çayımı içiyorum kızlar unutmayın yeşil çayınızı kahvenizi suyunuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?