Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım keske gunde 20dk spor yapabilsen hic olmadı 2 mil leslie yap oda olmadı 20 dk cocugunla beraber dans et. Ama sakın bırakma.Azcık dikkat etsen o bile yeter en kisa zaman kendini toparlarsın. Ama birakirsak bugun,yarin,pazartesi diye diye aylar geciyor.Hemen hemen hepimiz bu yollardan gecmisizdir.

Aynen Can'ım yarım bıraktığım herşeyi toparlama Zaman'ı geldi kendimi fazla saldım bu ara artık tekrar diyetime dönüp yaza mükemmel bir giriş yapacağım senin kilo ne oldu bu arada ben 57.5 olmuştum dün tartıldım 59 kiloyum bildiğin bugün tekrar başladım hemde spor da yapacağım eliptiğe başlıyorum bu ay sonuna kadar tartılmayacağım bakalım Nasıl olucak artık herşey güzel olsun

Hiçte uzun değil keyifle okudum..
Yürüyüşten geldim ay belim ağrıdı ..canım benim diyetisyen listemde aynı her ana oğunde tbe var 2ara öğündede taze meyva var 1 tane
ne guzel. bana dedi zaten o kh alinca bak nasil kilo vermeye başlayacaksın. beni bu havalar ve ağrılar mahvetti. bu hafta acisini cikarmam lazim

Zoey'cim insallah en yakın zamanda ayri eve cikarsiniz ve mutlu,saglikli bir sekilde hayatınızı sürdürürsünüz canım.
İnşallah Can'ım bir ev baktık eşim bulmuş çok ama çok güzel bir ev tam hayalimdeki gibi eşim de çok beğendi burdan da uzak hem :)) eşim normalde asla uzağa gitmez ama kızım güzel okula gitsin diye başka yerden bakıyormuş çok Mutlu oldum inşallah bu ev olur dua edin bana

biz 30-45dk sporu yasam rutini olsun diye oneriyoruz. en az o kadar yapmak lazim dedi.

ozel hastane diyetisyeni. tahlilleride ayni yerde yaptıracağım diye gittim ama gözümüm derdine dustum. glokom teshisini tam koyamıyorlar zaman geciyir. 2 ay once gorme alan kaybi yoktu. bu sefer ufak da olsa alan kaybi buldular. onun için tetkikleri tekrarlamak istedi doktor. acikcasi korkuyorumda bir sabah kapkara bir dünyaya uyanabilirim diye

insALLAH herşey cok guzel olur senin icin evladin icin ve ailen icin.

ne guzel. bana dedi zaten o kh alinca bak nasil kilo vermeye başlayacaksın. beni bu havalar ve ağrılar mahvetti. bu hafta acisini cikarmam lazim
Hadi insallah..

Insallah canımm..
Allah korusun canım kotu dusunme..

Son düzenleme:
Menüm;
Uyanınca 1çk ç.o.yagı 400ml sirkeli su

07:30
2 wasa
3,5 yk pulbiberli çökelek
Maydanoz ve çay

12:00
1 d. tb ekmegi
2 kase karışık sebze ve bakliyat corbası

15:30
1 yesil elma
100 ml yogurt

18:00
4 yk bulgur pilavı
Bir parca haslanmis tavuk
Hindiba ve tere salatası

20:00'de 1 cay bardagı tarcınlı,zencefilli sut icerim
Birazda tuzsuz kabak cekirdegi yerim

2 L su
800 ml maydanoz,yesil cay,tarcin odem atici cay olmustur..

2 büyük t.kahvesi

Spor; yok
Rahatsızım bas agrisi,oksuruk,halsizlik.Kemiklerim bile agrıyor.
Sadece 2000 adım var kizimi biraz parka indirmistim.

Son düzenleme:
ben bugun kü menumu de yazayim.
sabah kan vereceğim diye oldukca gec kahvalti yaptim oglen ile birlesti
2 haşlanmış yumurta
2 dilim cavdar ekmeği
4tn zeytin
3-4 yk biber kizartma diyeceğim ama, ben kizartmayi kavurarak yapiyorum. biberler yanmasin diye 2 tatlı kaşığı yağ koydum kavurdum iyice kizarana kadar.(biberler coktu) sarımsak ve domatesi blendirda çekip icine ekledim.

ara ogun
4tn gun kurusu kayisi
1 küçük yeşil elma sade kahve ile birlikte

aksam
yogurtlu bakla
yeşil salata
1 dilim çavdar ekmegi yerim ( aksam yemegini birazdan yiyecegim)

su henüz 1lt ama o 2.5lt olacak
2 fincan beyaz çay
10dk zumba
lesli 1 mil
5 dk interval bisiklet (1dk normal 1dk hizli)
pilates yapıldı
kızım zumbayi ve leslie yi sevmiyor ondan kısa kısa oldu. jillian seviyor ama onun icin 10kg vermem lazim biraz bekleyecek

gecmis olsun canim.
herkeste bir hastalık nazara geldik galiba. 1. olmadan once herkes canavar gibiydi. bir 1. olduk herkes hastaliktan dokuluyor. ALLAH hepimize sifa versi

Allah korusun canım..artık tedaviler çok ilerledi moralini bozma dr ne diyor peki bu duruma..

Öncelikle geçmiş olsun cnm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

hodri meydan işte. Cikilatacanavari nilsub a karşı.
benim esimi izlediği boks gecesi maclarina benzedi bu
Sonucu belli ama canım bunun tabiki ben kazanıcam

Guzel menü canım keşke azıcık daha spor yapma şansın olsa
Menu guzel spor da masallah göz dolduruyor

Menüm gelsin o zaman nobetteyim a kızlar
Sabah etli çorba 2 kepçe
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1orta derisiz firinda tavuk but
Salata
Ara Yeşil elma
Aksam
Etli patates yemeğinin sadece etlerı (5-6 parça kuşbaşı )
2 kaşık peynirli makarna
4/3 sb yoğurt
Salata
1.5 litre su
Gece için 1 elma 1 çilekli activiam var yer miyim bilmiyorum
6bin adım olmuş hep ayaktayım ama adım atmıyorum hasta başında dikiliyorum adım da olmamış oluyor ya

afiyet olsun canım güzel dengeli olmuş
hahahah ufaklık şimdiden sporcu olcak desene
afiyet olsun

Son düzenleme:
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…