Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm..
sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı soğanlı yumurta 1 dilim tbe 1 kk peynir 2 zeytin

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 hurma

öğlen 1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 1 kivi

akşam 2 derisiz baget 1 tabak salata

spor 40 dk yürüyüş

su 1.5 lt
3 kupa yeşil çay

Hmm liste harika

Selamlar hatunlarr. Bunye alisik olmadigi icin dun yedigim cig kofte dokandi.. bugun butun gun mide ve karin agrisi cektim.

Allah korusun canım..artık tedaviler çok ilerledi moralini bozma dr ne diyor peki bu duruma..
iki doktor ayrı ayri muayene etti. sonuçları ayri ayrı inceleyip benim yanimda istişare ettiler. sonuc tetkiklerin tekrarı belirleyecek. ya omur boyu ilac kullanacagim yada 3 ayda bir bu tetkikler tekrarlanacak. alan tarama dedikleri bir tetkik var cok sıkıcı. gozunu kırpmadan ayni noktaya 20dk boyunca bakıp etrafta yanan ışıkları yakalaman lazım. ama gozun 1 noktada sabitken. gozun kaydığı zaman hata veriyor ve biraz daha uzuyor.

herşey için teşekkür ederim canim.
valla sonuç belli evet ben nilsub a guveniyorum. bu sefer olacak

ay canım ya ALLAH şifanı versin iyi dr la karşılarşırsın inşallah ..
ay 20 dk aynı yere bakmak çok sıkıcı bende belim için emara giriyorum ölücek gibi oluyorum ..
ay ruhum sıkılıyor .. ALLAH dermansız dert vermesin canım içini ferah tut

ALLAH kolaylik versin. nöbette zor oluyor.
daha iyisin ya şimdi. nasil oldun?

menün guzel suyu tamamlarsın diye umuyorum.

Ben gecen sene diyetisyenin dediği şekilde yaptım canım ve guzel kilo verdim . her ana oğün tb ekmeği günde bir kez meyve kuru meyve vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…