- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.821
elimde şişe dikliyorum zatenmenün guzel suyu tamamlarsın diye umuyorum.
canım benimde listemde her ana öğünde 1 dilim esmer ekmek var aslında yarın başlasam mı bende listemeBen gecen sene diyetisyenin dediği şekilde yaptım canım ve guzel kilo verdim . her ana oğün tb ekmeği günde bir kez meyve kuru meyve vs .
gecmis olsun canim.Selamlar hatunlarr. Bunye alisik olmadigi icin dun yedigim cig kofte dokandi.. bugun butun gun mide ve karin agrisi cektim.
papatya çayı çok yatıştırıcı canım bu konuda ben onunla rahatlıyorum şok diyetlerde gece papatya çayını öneriyorlar yatıştırıcı etkisi var hemde rahat uyumanı sağlar al canım sendeIyi akşamlardüşündüm de pazartesi den itibaren gece bişey yemeden nasıl yaticam? Alışkanlıklardan vazgeçmek zor olacak.
Aaaa benim destekçilerim nerede ya
Taşım düştü zaten ağrısı yok cnm grip de geçti son oksuruklerim kaldı teşekkür ederim sorduğun içinALLAH kolaylik versin. nöbette zor oluyor.
daha iyisin ya şimdi. nasil oldun?
ben sadece yürüyorum belim rahatsızBu arada ben spor olarak dans ve pilates yapıyorum çok etkili. Siz hangi sporları yapıyorsunuz?
kimdiki onlarAaaa benim destekçilerim nerede ya
Taşım düştü zaten ağrısı yok cnm grip de geçti son oksuruklerim kaldı teşekkür ederim sorduğun için
Canim valla ben bi listeye göre yapmadım işte günde üç ana üç ara öğün yaptım ana öğünlerde üç tb ekmeği yedim yemek çok fark etmedi herseyi yedim sadece hamur işi tatlı ve pilav yemedim. Ara öğünlerde kuru meyve işte incir kayısı vs . Günde 2 3 litre su ve iki bardak Yeşilçay içtim . VE de akşam 7 den sonra bişey yemedim çok acikirsam bir meyve . Sen özellikle diyetisyene gittiysenn verdiği listeyi uygula tabi . Herkesin kilo verimi farklı olur daha öncede dediğim gibi benim metabolizma hızlı çalışıyor onun avantajı da varcanım benimde listemde her ana öğünde 1 dilim esmer ekmek var aslında yarın başlasam mı bende listeme
Hmm iyiymiş Sağol canım bende alıyimpapatya çayı çok yatıştırıcı canım bu konuda ben onunla rahatlıyorum şok diyetlerde gece papatya çayını öneriyorlar yatıştırıcı etkisi var hemde rahat uyumanı sağlar al canım sende
şanlısın o zaman sen ...metabolizman hızlı çalışıyorsa daha çabuk verirsin ..Canim valla ben bi listeye göre yapmadım işte günde üç ana üç ara öğün yaptım ana öğünlerde üç tb ekmeği yedim yemek çok fark etmedi herseyi yedim sadece hamur işi tatlı ve pilav yemedim. Ara öğünlerde kuru meyve işte incir kayısı vs . Günde 2 3 litre su ve iki bardak Yeşilçay içtim . VE de akşam 7 den sonra bişey yemedim çok acikirsam bir meyve . Sen özellikle diyetisyene gittiysenn verdiği listeyi uygula tabi . Herkesin kilo verimi farklı olur daha öncede dediğim gibi benim metabolizma hızlı çalışıyor onun avantajı da var
geldiğin akşam dedim ya sanada 1 poşet abur cubur yerdim diye şimdi acıkınca papatya çayı içiyorum 2kupa kesiyo açlık kriziniHmm iyiymiş Sağol canım bende alıyim
Biraz desteklemek gerek o zaman canım . Yemeklerin yanında mutlaka yoğurt ye daha hızlı yağ yakarsin ve yeşil çay tavsiye ederimşanlısın o zaman sen metabolizman hızlı çalışıyorsa daha çabuk verirsin ..
canım benim metabolizmam ite kaka zor çalışıyo..
Bayağı kalori çıkarmış ya o kadar var mıdır??1 bardak süt tarcinli ve zencefilli 10 gr tuzsuz kabak cekirdegi..
Ciddi mi kesiyomu. Benimkini kesecegini hiç kestiremiyorum amageldiğin akşam dedim ya sanada 1 poşet abur cubur yerdim diye şimdi acıkınca papatya çayı içiyorum 2kupa kesiyo açlık krizini
ay canım ya ALLAH şifanı versin iyi dr la karşılarşırsın inşallah ..
ay 20 dk aynı yere bakmak çok sıkıcı bende belim için emara giriyorum ölücek gibi oluyorum ..
ay ruhum sıkılıyor .. ALLAH dermansız dert vermesin canım içini ferah tut
Senin gibi boyum olaydı o zamn kıskanmaya değerdi.161 boyum.
1 bardak süt 120 kalori ondan ebrucum..Bayağı kalori çıkarmış ya o kadar var mıdır??
canım birazda dayanıcaksın hiç bir şey tek başına mucize yaratmıyor malesef.. sabır sabırr sabırrrrrrCiddi mi kesiyomu. Benimkini kesecegini hiç kestiremiyorum amainşallah etki eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?