Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canim ben yaklasik olarak 6 yıldır doktor doktor gezip duruyorum. bu sefer bulduğum doktor bu konuda doktora yapmış. inşALLAH sonuç alacağım diye umut ediyorum.
ALLAH sana da sifa versin. senin belinde ne var?
amin canım 3-4 sene oluyo trafik kazası geçirdik canım ondan kaldı çok şiddetli ağrılarım oluyo sırtımla beraber dr kilo vericeksin dedi ama bunada şükür

Güzel bilgiler öğrenmiş oldum. Bu ufak değişikliklerle çok daha iyi kilo verirsin inşallah tatlım.
Göz içinde geçmiş olsun. Bir sıkıntı yoktur umarım.

Ben gecen sene diyetisyenin dediği şekilde yaptım canım ve guzel kilo verdim . her ana oğün tb ekmeği günde bir kez meyve kuru meyve vs .
öyle diyor bakalım bakacağız. aslinda benim tek sikintim spor. spora alisik biri olarak yaklasik 10 yildir yapamıyordum. yavas yavaş aldim. hareket edince gidecek biliyorum.

Tamamen bırakma ama tatlım. Korumaya çalış bu süre zarfında :))

Insallah canim esim sasirtici de recede cok iyi davraniyor anlamadim ev konusuna da hic kizmiyor kendi aciyor hatta
Belkide tavrını koyman korkuttu. Seni kaybetmenin aslında söylediği kadar basit olmadığını anladı sanırım. Biran önce halledin ev işini canım fikir değiştirmeden. Şimdilik kafana göre bir yer bulamasanda önceliğin kv'lerden ayrılmak olsun, sonra istediğin gibi ev değiştirirsin.

canım birazda dayanıcaksın hiç bir şey tek başına mucize yaratmıyor malesef.. sabır sabırr sabırrrrrrşuan karnım nasıl gurulduyor ama bende hemen çayımı alıp oturdum
Haklısın canım en önemlisi sabır gerçekten. Geçen sene çok sabirliydim hamurisi tatlı ağzıma surmedim. Sadece sonlara yaklasinca bi kaç kaçamak yaptım ama etki etmedi yine verdim o hafta

Allah korusun hayatım kötü düşünme, bir tedavisi bir önlemi var mı??

Bir de ben haftanın 6 günü sıkı bi diyet ve spor yapıyorum. 1 günü de pazar günü ne istersem yiyorum canım ne kadar ne isterse . ArAda vücudu sasirtmak gerekiyor. BU şekilde verdim o bir gün etki etmedi vermeme. Takimimda biliyordu bu şekilde kilo verdigimi sıkıntı olmuyordu takım için bunu da belirtmek istedim

Ayy ne zormuş ya, yorucu olsa gerek.

bizdede cuma günü bir öğün kaçamak yapıyoruz ama senin meton hızlıymış gününe kendin karar verirsin

Iyi akşamlar düşündüm de pazartesi den itibaren gece bişey yemeden nasıl yaticam? Alışkanlıklardan vazgeçmek zor olacak.
o yüzden yavaş yavaş azaltacaksin.(p.tesiye kadar) ya da birden birakacaksin. ama once kendine inanacaksın. birde bunu kendin icin yapacaksin. bu gune kadar yedin. ne kazandin? ne kaybettin? hic zayıf oldun mu? zayifligin tadını biliyormusun? ama o gece yedigin herseyin tadini biliyorsun. karar vereceksin. kimseyi dinlemeyeceksin. israr ederler ye diye. ama sen o yediklerinden mutsuz olduğunda yaninda o ısrar edenler olmayacak. p.tesiye kadar toparlan ve güçlü olarak basla. herkes bunu başarabiliyorsa sende başarabilirsin.

ne güzel anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…