- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.341
inşALLAH. ayrica cocuk anneanne babaanne ile ne yapacak. kreşte bir suru arkadaş var, oyun var. beni yollayin ben bile kosa kosa giderimBugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
evdeyim yeni geldim. bugun doktor günümdü
inşALLAH. ayrica cocuk anneanne babaanne ile ne yapacak. kreşte bir suru arkadaş var, oyun var. beni yollayin ben bile kosa kosa giderim
hoş geldin ne dedi dr canım..evdeyim yeni geldim. bugun doktor günümdü
c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.Bende haftaya salı diyetisyene gideceğim, ilaç kullanmaya devam etmezsem tabi... kan testi işte hormon t3 t4 falan yaptırıp gideyim diyorum. Bundan önce bir kere gitmiştim ama kadın hiçbir şey istemeden bir liste çıkarıp tutuştumuştu elime. inşallah buda böyle olmaz. Sen herhangi bir test yaptırdın mı canım?
senin bu aralar artislarin zaten hep hamilelikten olacak. dert etme. burada anne olan cok. seni anlariz tabi kiHamilelik takvimim diyor ki:
"Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. "
Hani ben cuma günü müthis bir artıyla gelirsem sebebi kan hacmimin artmasıdır, yoksa beslenmeyle hiiiiç alakası yok hayıııır
hahaha hazır eliptikte indirime girmişken al barii...c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.
ya nilgün alemsin vallabu sefer beyni olmayan yağlar değil beyni olan biz kazanıcaz
günaydın kahvemi içiyorum misss
evet azalt canım akşamki menüne bakıcaz bakalım
kıskanıyorlar canım
senide ortim ilan ediyorum duyan duymayana haber versin
tetkik c.tesiye gore daha iyi cikti. ilaçsız takip yapılacak 6 ayda 1 kontrol. :)hayırlı haberlerle dön inşALLAH canım
hadi hayırlısı kaptanım haber ver..
canım hep arkadaşları olduğu için sever bencede
ne yapsınlar canım. sende malzeme cok.sağol canım tabi hastaydın annen vardı tamam bitti yeniden başlıyoruz pes etmek yok
canları sıkılıyo ondan
seninde işin az geliyo galiba
yok bence siz benimle uğraşmayınca sıkılıyorsunuz
iyi hadi canım gözün aydın ALLAH beterlerinden korusuntetkik c.tesiye gore daha iyi cikti. ilaçsız takip yapılacak 6 ayda 1 kontrol. :)
haahahah tencere dibi kara seninki benden kara hesabı sayıyodun bir sürü malzemene yapsınlar canım. sende malzeme cok.
merak etme birsey olmaz. dr. diyorsa dogrudurHamileliği ben de sevdim genel olarak ama bu son ayla çok hoşlaşmadım :) Diğer aylar iyiydi, hele ikinci trimester hamileliğin altın çağı derlermiş, gerçekten öyle :)
Amin canım insallah sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürleri olur :)
Farkındaysan hiiiç girişemedim o işlere :)
Evet Braxton Hicks deniyor, hafta sonu ve dün çok fazla olunca ondan telaşlandım biraz. NST'ye hiç girmedim henüz, bakalım bu hafta girerim belki, doktorum ne derse o :)
Valla benim doktor 36. haftadan sonra gireceksin demişti NST'ye ama işte bu durumu söyleyince erken bağlar mı bi duruma bakmak için bilemedim. Dün whatsapp'tan yazınca bile "20-30 dakikada olursa kasılmaların, gel NST'ye bağlarız" dedi. 20-30 dakikada bir olsa zaten doğuruyor olmam mı yaDünyanın en rahat doktoru bence kendisi, "olur yaa, normal" modunda hep
Valla şimdilik ağrısız ama ağrılı halini de göreceğiz bakalım inşallah
Bende ne bu şanssizlik diyordum.ay evet çok gıcık bir durum gerçekten
ihmal etme canįm kontrollerini..tetkik c.tesiye gore daha iyi cikti. ilaçsız takip yapılacak 6 ayda 1 kontrol. :)
benim 36. haftadan sonra nst baglandi. 38 de de doğurdum zaten. oğlanda hicbiri olmadi. 41. haftada gittim dogurdum. dr. bana gec kalmissin demiştihahah, bence de doğuruyo olursun sankim, doktor relax ama allahtan anne bilinçli :) 32'de de kontrol amaçlı oluyodu nst sanki ama her doktorun farklı yoğurt yiyişi var. onda da böle yan dönüosun bağlıyolar falan, pozisyonu ve devamlı aynı şekilde kalmak zor oluyodu valla. bende hep 2. trimestr'de kalabilirim :)
hemen ara şikayet et. olmadi sende olmayan (varsa şayet) bir spor malzemesi hediye etsinler.yok ya bendeki bedevi şansıdün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
kolay gelsin. bugunun sporu belli oldu. acayip karın çalıştırır hali yıkamakBende temizlik yapiyorum kizlar.. Mutfaktaki halıma pekmez dokulmustu sözde yikamaya gondercektim attim balkona yikadim guzelce..
Hızımı alamadım gözüm camlarda..
göz dr. canım. 6 ayda bir kontrole gidecegim. gözümde tansiyonsuz glokom varmis. yani göz sinirlerim incelmis.leslie yapim diyince şaşırdım bende, ee ne dedi doktor??
öleymiş valla, dur bakalım bu hafta denicez işte.
amin canım :)iyi hadi canım gözün aydın ALLAH beterlerinden korusun
sagol canim.:)Bende ne bu şanssizlik diyordum.
Esyayi iade etmedik canım nekadar indirime girdiyse farkı verdiler... Öyle bir durum olursa aklinzda bulunsun..
ihmal etme canįm kontrollerini..
yarın tekrar ultrason çekimi ve kan vereceğim bakalım artık tek böbrekliymişim o şekilde ona kendimi alıştırıyorumdoktor iyi seyler soyler insALLAH:)
hayırlı olsun tatlımBugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?