Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
inşALLAH. ayrica cocuk anneanne babaanne ile ne yapacak. kreşte bir suru arkadaş var, oyun var. beni yollayin ben bile kosa kosa giderim

c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.

senin bu aralar artislarin zaten hep hamilelikten olacak. dert etme. burada anne olan cok. seni anlariz tabi ki

hahaha hazır eliptikte indirime girmişken al barii...

ya nilgün alemsin valla

merak etme birsey olmaz. dr. diyorsa dogrudur
saglikla gelsin saglikla al kucagina insALLAH.

ay evet çok gıcık bir durum gerçekten
Bende ne bu şanssizlik diyordum.
Esyayi iade etmedik canım nekadar indirime girdiyse farkı verdiler... Öyle bir durum olursa aklinzda bulunsun..
tetkik c.tesiye gore daha iyi cikti. ilaçsız takip yapılacak 6 ayda 1 kontrol. :)
ihmal etme canįm kontrollerini..

benim 36. haftadan sonra nst baglandi. 38 de de doğurdum zaten. oğlanda hicbiri olmadi. 41. haftada gittim dogurdum. dr. bana gec kalmissin demişti

doktor iyi seyler soyler insALLAH:)
yarın tekrar ultrason çekimi ve kan vereceğim bakalım artık tek böbrekliymişim o şekilde ona kendimi alıştırıyorum
Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…