- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.381
geçmiş olsun .. tekrardan yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz kaptanımkızlar çoğu mesajı alıntılayamadım bakalım yarın sonuçlar ne çıkacak biraz moralim bozuldu şehir dışından kuzenim ve halam gelmiş habersiz şimdi aradılar yatılı onları alıp eve gececem yarın yazarım heralde size haber vereyim dedim
afiyet olsun canım..Menüm;
08:30
Kıymalı yumurta (1yk kıyma,3 yumurta)
2 wasa ve beyaz peynir
(Kızımla yeriz diye fazla yapmıstım yumurtayı o yemeyince hepsini ben yedim.)
12:00 Yarım elma
14:00
200ml süt ile nescafe ve birkac kurumeyve
17:30
3 yk bulgur pilavı
3 yk bol domates ve acı biberli h.tavuk
1 kase yogurt corbası
3 L su
600 ml yesil cay
3 büyük türk kahvesi
Spor;
45 dk Leslie 5 K
miss gibi canım afiyet olsun..ben henüz aksam yemeği yemedim ama erken erken paylasayim
sabah-öğlen
1yk lor, 1yumurta, maydanoz, dereotu, nane ile omlet
domates, salatalık
8tn zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
cubuk tarçınlı yesil cay
ara
3yk yogurt 1yk chia 1kivi karıştırıldı
aksam
kiymali karnibahar
salata
belki 3-5 tane kiymali sarma yerim
2lt su
1 fincan beyaz cay
leslie 1 mil
yemekten sonra 30dk bisiklete binerim
ay hava burda misss çık tabi düşünme ileYuruyuse mi çıksam acaba kararsız kaldım??
Afiyet olsun ortimm..Aksamı gecistirdigine gore oglen gecmi yedin acikirsin ilerleyen saatlerde yine bir ara ogun yapabilirsin bence..buda benim menüm...
sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim tbe 1 tane altın ekmek
ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı
öğlen kıymalı yumurta 3 kaşık salçalı makarna yarım bardak ayran
ara 3 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf yarım ekşi elma
akşam 2 kivi 1 yk lor
su 2 lt
3 kupa yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
ay sorma yedim ay üzüldüm ama çok fena gribim sürekli bişey yemek istiyorum..Afiyet olsun ortimm..Aksamı gecistirdigine gore oglen gecmi yedin acikirsin ilerleyen saatlerde yine bir ara ogun yapabilirsin bence..
ben daha şimdi oturum canim ya. aldim beyaz çayımı suyumu biraz bakayim 5.takım ne yapıyor dedim ama baksana bir sessizlik varmış
Hani bu saatte içmiyoduk Nilgünüm?geldim geldim bende yeşil çayımı yaptım demlenmesini bekliyorum
Çık canım, vaktin varsa durduğun hata.Yuruyuse mi çıksam acaba kararsız kaldım??
buda benim menüm...
akşam 2 kivi 1 yk lor
su 2 lt
3 kupa yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
iyi ettin canım tarhanayı 1 tabak icseydin keske miss gibi sifa olur sana canim gecmis olsun. Adacayi ihlamur zencefil yap ic tatlim.ay sorma yedim ay üzüldüm ama çok fena gribim sürekli bişey yemek istiyorum..
şimdi sofrada bir kaç kaşık tarhana çorbası birkaç kaşıkta salçalı makarna azcık salata yedim menüme ek ..
yeşil çayımı aldım hemen elime içiyorum ..10 gündür çok iyi gidiyodum kaçamak sayılmaz dimi bunlar pişmanım hakime hanım
açım ondan içiyorumAynen kuzucum, bi bizim sesimiz çıkıyo :)
Hani bu saatte içmiyoduk Nilgünüm?
Çık canım, vaktin varsa durduğun hata.
Akşam yok?? Gözlerim yaşarıyo valla menülerini gördükçe :)
ay sorma içmicektim ama herkes sofraya oturunca miss gibi koktu yok hadi çok olmasın dedim geç oldu diye hemen midemi yatıştıracak kadar yettiiyi ettin canım tarhanayı 1 tabak icseydin keske miss gibi sifa olur sana canim gecmis olsun. Adacayi ihlamur zencefil yap ic tatlim.
sagol canım.Evet canım 3 yumurta yiyince fazlasıyla doydum birde ev isine daldım yoksa yogurt chia yerim diye dusunmustum.
Elmada kızım bitiremedi okula giderken yoksa oda hesapta yoktu.
Seninde menu guzel sporuda tamamlarsan super olur..
ben de ne çayı yapsam şimdigeldim geldim bende yeşil çayımı yaptım demlenmesini bekliyorum
sagol canım: )miss gibi canım afiyet olsun..
papatyada çok iyi oluyor canım..ben de ne çayı yapsam şimdi
afiyet olsun canim. aradaki chai yada yulafın 1ini akşama cekseydin keske. cok az olmuş. gerçi sen papatyayı icer erken erken yatarsın.buda benim menüm...
akşam 2 kivi 1 yk lor
su 2 lt
3 kupa yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
Aksam sadece kivi yersen acıkırsın tabi..açım ondan içiyorum
tarhana çorbasını diyetisyen bana 1 kepçe vermisti. 1 dilim ekmek yerine. bence 1-2 kacik cok degil. ama makarna salçalı yağıda yerindeyseay sorma yedim ay üzüldüm ama çok fena gribim sürekli bişey yemek istiyorum..
şimdi sofrada bir kaç kaşık tarhana çorbası birkaç kaşıkta salçalı makarna azcık salata yedim menüme ek ..
yeşil çayımı aldım hemen elime içiyorum ..10 gündür çok iyi gidiyodum kaçamak sayılmaz dimi bunlar pişmanım hakime hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?