Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok geçmiş olsun canim. iyi haberlerle gel insALLAH.

bence sorun değil. benim akşam yemeğime 7,30 8,00 arası. ayrıca hafif sayılır yediğinde.

mercimek çorbası ile mantı yanyana olmamış. orada sebze olmalıydı. çorba akşam menüsünde olabilirdi. çörekotu yağı tat olarak kötü değil aslında. sadece yağ olması biraz garip geliyor. onun arkasından elma sirkeli suyu içince o tat da gidiyor. bende sıkıntı olmadı

sıcak sıkımlar acı oluyormuş diye duydum bende.

Geç saate kadar uyumayinca çok acikiyorum yaa. Biraz erken yatSam ne iyi olur . Ama sabah kalkınca hiç açlık hissetmiyorum. Uyurken kan şekeri yukseliyomus .
uzmanlar diyor ki; uykuda kilo vermek istiyorsanız en geç 23,00 de uyumalısınız. Melatonin hormonu o saatlerde salgılanmaya başlıyor. gece 2 ye kadar. o saatlerde mutlaka uyumak lazım. ama nerdeeee

Off bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?
evde çok şükür 1 o yok
onu spor salonunda yapıyordum. bu ablanız bir aralar bayağı kas yapmaya merak salmıştı. ama hafif kas. öyle dışarıdan bakınca belli olmayan cinsinden. şimdi de hiç belli olmuyor. yağ mı kas mı olduğu

Bende cok istiyorumm öyle olmayı..

benim ortim olmak kolaymı öyle herkesi orti yapmam ben bak benim ortilerim hep mezun kendimi ne kadar adadıysam hep ortilerimi mezun etmişim
devlet hastanesine gidiyorum diyetisyene ya bahşetmişimdir unutmuşsunsur..

ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım
Ben 3. ara yapmıyorum yani sadece Yeşilçay içiyorum. Ana öğünlerde menüler fazla olduğu için yapmıyorum acaba dogrumu
bende yapmıyorum canım ..
ben demek gel orti olalım
Az önce

aferın sana sekerimmm
gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş

benim ortim olmak kolaymı öyle herkesi orti yapmam ben bak benim ortilerim hep mezun kendimi ne kadar adadıysam hep ortilerimi mezun etmişim
devlet hastanesine gidiyorum diyetisyene ya bahşetmişimdir unutmuşsunsur..
kız bu sefer ben seni mezun edeyim. benim yolum uzun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…