- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.521
cok geçmiş olsun canim. iyi haberlerle gel insALLAH.Bende kaçayım kızlar, bugün kontrole gittim kulağım için adam garip garip şeyler söyleyip moralimi bozdu, iltihaplanan kulağım tıkalı duymuyorum onunla ve sürekli bir çınlama var, aşırı sinir bozucu. işitme testi efendim kulak zarı çökmesi falan dedi beni çökertti. Yarın kendi doktoruma gideceğim, karşıya taşınınca Avrupa yakasında kaldı tabi o kadar yolu gidemiyordum ama şimdi mecburen gideceğim. Çocukların çantalarını falan hazırlayayım. Bana da dualarınızı esirgemeyin kızlar. Hadi herkese iyi geceler.
senin öğünler zaten oldukca dolu tatlım. 3.ara olmasada olur bence. kilon kaçtı bu arada?Ben 3. ara yapmıyorum yani sadece Yeşilçay içiyorum. Ana öğünlerde menüler fazla olduğu için yapmıyorum acaba dogrumu
bence sorun değil. benim akşam yemeğime 7,30 8,00 arası. ayrıca hafif sayılır yediğinde.Iyi geceler kizlar
Kahvaltim
1 has yumurta
1 bardak kakaolu sut
Ara 1 elma
Ogle
4 kasik bulgur pilavi
yogurtlu patlican salatasi
Ara 1 avuc yer fistigi
Aksam
1 buyuk kase tavuklu yogurtlu salata
Bugun 30 dk yuruyus yaptim 60 squat
3 lt su bitti
2 fincan yesilcay icildi
Bugunun tek kotu tarafi aksam yemegimi saat 8 civari yedim
avm deydik orada saglikli hafif bir sey yemeyecegimi bildigimden gec saate kaldi
mercimek çorbası ile mantı yanyana olmamış. orada sebze olmalıydı. çorba akşam menüsünde olabilirdi. çörekotu yağı tat olarak kötü değil aslında. sadece yağ olması biraz garip geliyor. onun arkasından elma sirkeli suyu içince o tat da gidiyor. bende sıkıntı olmadıKızlar bugün yoğunum giremiyorum valla menümü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Az sonra activia yoğurt yicem
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam
sıcak sıkımlar acı oluyormuş diye duydum bende.Aci mi ki tadi canim ben kac aydir iciyorum hic oyle olmadim. Hatta börek çörek geliyo aklima kokusundan dolayi.. soguk sıkım yaziyo benimkinin üstüne bazisi cok aci oluyomus.
Ben yagimi icip pesine hemen sirkeli su iciyorum.. ama bilemedim simdi sirke de kaldirir mi mideni diye??
ortağın kısası. :)bi kişiye denildigini biliyorum da sözcük anlamı yani ne anlamda olduğunu merak ettim
hayallerim çok büyük sorma. ama hayatlarla idare ediyorum ne yapcanYazdiydim çıkmamış galiba . 20 günde 20 kilo muhayaller hayatlar . Ama yinede güzel vermisin. 5 6 kilo versem ne iyi olur .
uzmanlar diyor ki; uykuda kilo vermek istiyorsanız en geç 23,00 de uyumalısınız. Melatonin hormonu o saatlerde salgılanmaya başlıyor. gece 2 ye kadar. o saatlerde mutlaka uyumak lazım. ama nerdeeeeGeç saate kadar uyumayinca çok acikiyorum yaa. Biraz erken yatSam ne iyi olur . Ama sabah kalkınca hiç açlık hissetmiyorum. Uyurken kan şekeri yukseliyomus .
evde çok şükür 1 o yokOff bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?
Günaydın kızlarrrr..
ve herkese günnn ayyy dııınnnnGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Bende cok istiyorumm öyle olmayı..evde çok şükür 1 o yok
onu spor salonunda yapıyordum. bu ablanız bir aralar bayağı kas yapmaya merak salmıştı. ama hafif kas. öyle dışarıdan bakınca belli olmayan cinsinden. şimdi de hiç belli olmuyor. yağ mı kas mı olduğu
ben artık vazgeçtim. şu yağlardan kurtulayım. sonraki hedefim o olsunBende cok istiyorumm öyle olmayı..
hahah çok güldüm biride ortim deseydinay benim eşim bir alem. telefon şarjdaydı. bir bakayim neler oluyor diye. merak edip gelmis. "hayrola hanim yine telefon nöbetindesin. yeni manita mi yaptin? "diyor.
evet dedim. ama kactane sayisini bilmiyorum ortaya yazip okuyup egleniyoruz dedim.
benim ortim olmak kolaymı öyle herkesi orti yapmam ben bak benim ortilerim hep mezun kendimi ne kadar adadıysam hep ortilerimi mezun etmişimBulgur pilavı varsa ekmek niye var? Hadi onlar da varsa kaymak niye var?
Sen ne ara diyetisyene gittin ya kaçırdım mı ben?
Oh oh sabah biraz dolu olmus ama neyse aksam toparlamissin moni ablacim :) zaten yuzme ile eritmissindir de
Tabi veysosum Nilgun'un ortisi olmayanları saymak daha kolay
Göz göre göre yalan söyleme bari daha serveyin buldugu fotolar unutulmadı
ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canımBende kaçayım kızlar, bugün kontrole gittim kulağım için adam garip garip şeyler söyleyip moralimi bozdu, iltihaplanan kulağım tıkalı duymuyorum onunla ve sürekli bir çınlama var, aşırı sinir bozucu. işitme testi efendim kulak zarı çökmesi falan dedi beni çökertti. Yarın kendi doktoruma gideceğim, karşıya taşınınca Avrupa yakasında kaldı tabi o kadar yolu gidemiyordum ama şimdi mecburen gideceğim. Çocukların çantalarını falan hazırlayayım. Bana da dualarınızı esirgemeyin kızlar. Hadi herkese iyi geceler.
bende yapmıyorum canım ..Ben 3. ara yapmıyorum yani sadece Yeşilçay içiyorum. Ana öğünlerde menüler fazla olduğu için yapmıyorum acaba dogrumu
ben demek gel orti olalımOrti ne demek
gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demişAz önce
aferın sana sekerimmm
kız bu sefer ben seni mezun edeyim. benim yolum uzun zaten.benim ortim olmak kolaymı öyle herkesi orti yapmam ben bak benim ortilerim hep mezun kendimi ne kadar adadıysam hep ortilerimi mezun etmişim
devlet hastanesine gidiyorum diyetisyene ya bahşetmişimdir unutmuşsunsur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?