- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.541
he aklın yolu bir
benimkinin tadı güzel neden acaba üzerine bak soğuk sıkım yazıyormu ..Kızlar bugün yoğunum giremiyorum valla menümü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Az sonra activia yoğurt yicem
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam
evet canımOff bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?
Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz..
Kahvene yada ictigin biseye damlat tatlim bende yagdan nefret ederim zorla iciyorum.. üzerinede limonlu su yada elma sirkeli su iciyorum..
Ortak anlamında canım orti..nilsub ile ortiyiz.. Dimi tatlım..
Demiş vallaay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım
bende yapmıyorum canım ..
ben demek gel orti olalım
gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş
iyilik güzellik. sende?günaydın kızlar ne var ne yok ?
açlığa dayanıyorm ama uykusuzluğa dayanamam 10 yatarım oh misss çok nadirdir 10 geçmesiuzmanlar diyor ki; uykuda kilo vermek istiyorsanız en geç 23,00 de uyumalısınız. Melatonin hormonu o saatlerde salgılanmaya başlıyor. gece 2 ye kadar. o saatlerde mutlaka uyumak lazım. ama nerdeeee
ay sevgili ortim bu sefer mezun olucam nasipsekız bu sefer ben seni mezun edeyim. benim yolum uzun zaten.
günaydın iyilik şükür sen nasılsın bomba gibiyiz ohh havalarda ısındı daha ne olsungünaydın kızlar ne var ne yok ?
Hadi guzel ortimm beraber mezun oluruZ insallahhhbenim ortim olmak kolaymı öyle herkesi orti yapmam ben bak benim ortilerim hep mezun kendimi ne kadar adadıysam hep ortilerimi mezun etmişim
devlet hastanesine gidiyorum diyetisyene ya bahşetmişimdir unutmuşsunsur..
Ortim ya seninle komsu,arkadas falan olsaydık superr olurduu bu konuda kafadengi hareketli kimse yok etrafimda 2 yururler ahhh derler hep.. Karsilikli kahvemizide icerdikk ohh ne guzel.. Bende iciyorum simdi...ben bir kahve yapayım kendime geleyim
evet 1 dün geç saate kadar takılmışsın şaşırdım yani.açlığa dayanıyorm ama uykusuzluğa dayanamam 10 yatarım oh misss çok nadirdir 10 geçmesi
Ilk hedef 69.. sonra 55 falan olsam cokmu kuru olurum acabaaa ahh ahhh cok varmis ya 60 olsam o bile iyi. ALLAH'IN izni ile bi 70'i bozsakk..
aman sen bekleme beni. arada 10 kg fark var. sen dışarıdan destek ol bana.ay sevgili ortim bu sefer mezun olucam nasipse
ama ben hayırlı ortiyimsenide edicem benim yolumda uzun arada durur beklerim seni
Bilemedim kibaşına taş mı düştü ki
Afiyet olsun. Benim kahve 10,30da kantine gidip alacağım. bu arada 2 kat merdiven çıkıp spor yapmış oluyorumben bir kahve yapayım kendime geleyim
Ay ağzın bal yesin senin.
benim ilk hedef 70 ama asıl hedef 60. daha vermem gereken 18-20kg var
Afiyetler şifalar yağ yakıcılar olsun ikinize deOrtim ya seninle komsu,arkadas falan olsaydık superr olurduu bu konuda kafadengi hareketli kimse yok etrafimda 2 yururler ahhh derler hep.. Karsilikli kahvemizide icerdikk ohh ne guzel.. Bende iciyorum simdi...
o da olur inşALLAH. Görürüz o kiloları da. ben 3 yıldır 8le başlayan bir sayı görmedim tartıda. ama oldu işte. dün sabah 87,6yi bu sabah 89,5 gördüm. ben uyur gezer olup gece yemek mi yiyorum acaba. mutfağa bir kamera mı koysamIlk hedef 69.. sonra 55 falan olsam cokmu kuru olurum acabaaa ahh ahhh cok varmis ya 60 olsam o bile iyi. ALLAH'IN izni ile bi 70'i bozsakk..
Ay ne güzel olurdu komşu olsak burdada bikaç arkadaşım var ama zayıf onlar halimden anlamıyorlar...Ortim ya seninle komsu,arkadas falan olsaydık superr olurduu bu konuda kafadengi hareketli kimse yok etrafimda 2 yururler ahhh derler hep.. Karsilikli kahvemizide icerdikk ohh ne guzel.. Bende iciyorum simdi...
Nobetteydim cnm çok yemek şansım olmuyor öyle olunca mantidan çok az aldmmercimek çorbası ile mantı yanyana olmamış. orada sebze olmalıydı. çorba akşam menüsünde olabilirdi. çörekotu yağı tat olarak kötü değil aslında. sadece yağ olması biraz garip geliyor. onun arkasından elma sirkeli suyu içince o tat da gidiyor. bende sıkıntı olmadı
balıkesirin neresindesin. Ben geleyim sana. Benim bandırma da teyzem. gönen de görümcem oturuyor. Çok uzun zamandır gitmiyorum ama ilk gençlik yıllarımda neredeyse her ay 1 kere bandırmaya giderdim.Ay ne güzel olurdu komşu olsak burdada bikaç arkadaşım var ama zayıf onlar halimden anlamıyorlar...
Dizim vardı hem onu izledim hep sohbet ettikevet 1 dün geç saate kadar takılmışsın şaşırdım yani.
Budefa goreceksin canım yeter ki pes etme asıl amacın saglıklı yasamak olsun.. Bu yaptıklarımız yasam tarzımız haline gelirse istemesekte kilo veririz zaten onemli olan omur boyu yapabilecegimiz bir beslenme planı olusturmak ve sporu hayatimizin bir parcasi haline getirmek...Bilemedim ki
Afiyet olsun. Benim kahve 10,30da kantine gidip alacağım. bu arada 2 kat merdiven çıkıp spor yapmış oluyorum
Ay ağzın bal yesin senin.
benim ilk hedef 70 ama asıl hedef 60. daha vermem gereken 18-20kg var
Afiyetler şifalar yağ yakıcılar olsun ikinize de
o da olur inşALLAH. Görürüz o kiloları da. ben 3 yıldır 8le başlayan bir sayı görmedim tartıda. ama oldu işte. dün sabah 87,6yi bu sabah 89,5 gördüm. ben uyur gezer olup gece yemek mi yiyorum acaba. mutfağa bir kamera mı koysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?