Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım. kolay gelsin. utu candır

Selam kızlar her sabah bir şevkle uyanıp oh mis diyorum cevizli suyumu içip güne başlıyorum tam güzel sağlıklı bir kahvaltı edeyim diyorum tam bitiriyorum azıcık da reçel tiyim diyorum beyse yedim sonra yeme dengele diyorum bakıyorum elimde jelibonlar kuru pastalar her sabah aynı şeyi yapıyorum ne Zaman bu kadar iradesiz oldum diye düşünüyorum sporumu yapıyorum mis gibi güzel başlıyorum diyorum mahvediyorum ya yok olmuyor böyle kendime Ada'm akıllı Çek'i düzen vermem gerek artık yaz geldi ben ne haldeyim istediğim şey sadece 5 kilo uzağımda ve yaza kadar da incelme hepsi bu benim yaptığım aptallığa bak ya resmen iyice aptal oldum kendime iyice kızmak istedim şahitler eşliğinde lütfen sizde bana kızın artık kendimi toparlama Zaman'ı ve çoktan geçiyor yaza istediğim tek şey güzel elbiseler giymek bu da akıl olsjn bana iyice boşladım salak gibi ya

ay benim eşim bir alem. telefon şarjdaydı. bir bakayim neler oluyor diye. merak edip gelmis. "hayrola hanim yine telefon nöbetindesin. yeni manita mi yaptin? "diyor.
evet dedim. ama kactane sayisini bilmiyorum ortaya yazip okuyup egleniyoruz dedim.

Bulgur pilavı varsa ekmek niye var? Hadi onlar da varsa kaymak niye var?
hahah benim akşam yemeğinden sonraki ara öğünü karaladı yemiyim diye çok mu kilolu gördü acaba beni
Sen ne ara diyetisyene gittin ya kaçırdım mı ben?
Oh oh sabah biraz dolu olmus ama neyse aksam toparlamissin moni ablacim :) zaten yuzme ile eritmissindir de
Özlem de mi ortınnnn morordek haklıymışın
Tabi veysosum Nilgun'un ortisi olmayanları saymak daha kolay
ay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş
yok ya o kadar spor aletim yok kız bunlar abartıyo hayır aldım adam parasını ödedi hiç kullanmadım yinede bunlar kadar laf söylemedi
Göz göre göre yalan söyleme bari daha serveyin buldugu fotolar unutulmadı

Evde çocuk varmı bilmem ama yoksa almayın o tip şeyler eve, varsa da gözünüzün önünden kaldırın. Ben öyle yapıyorum. Zaten bir süre yemeyince o şekerlemelerin, çikolataların tadı o kadar da güzel gelmiyor insana.

bulgur pilavi, ekmek ve kaymak? bunlari hepsini ayni ogun mu yedin?

yarim porsiyon kac kasik yapiyor? 2 kasik bulgur 1dilim ekmek demek. kusura bakma lutfen ukalalik olsun diye sormadim. bilgi amacli soruyorum canım
Estağfurullah canım olur mu öyle şey . tabiki fikirlerimizi soylicez ki birbirimize yardimci olucaz . 5 kaşık filan yapıyor canım . Size menulerim biraz fazla gelebilir normal zaten ama ben geçen sene de bu menulerle kilo verdim . Eski takimimdaki arkadaslarda sasiriyolardi menulerime ama gordulerki bu menulerle iyi kilo verebiliyorum sonra alistilar.

Selam kaptanim; ) bugün de böyle oldu yarına biraz daha azaltirim inşallah.

Bende kaçayım kızlar, bugün kontrole gittim kulağım için adam garip garip şeyler söyleyip moralimi bozdu, iltihaplanan kulağım tıkalı duymuyorum onunla ve sürekli bir çınlama var, aşırı sinir bozucu. işitme testi efendim kulak zarı çökmesi falan dedi beni çökertti. Yarın kendi doktoruma gideceğim, karşıya taşınınca Avrupa yakasında kaldı tabi o kadar yolu gidemiyordum ama şimdi mecburen gideceğim. Çocukların çantalarını falan hazırlayayım. Bana da dualarınızı esirgemeyin kızlar. Hadi herkese iyi geceler.

Çocuk var da daha yiyecek kadar büyük değil :) eşimin kuzeninin doğum günü için almıştık aynı gün buraya gelmişti sürpriz olsun diye ay bitmedi bir türlü ya tadını biliyorum ama yiyor insan yine de gördükçe bir de o kadar pişmanlık da cabası yok ama böyle olmuyor o kadar yaptım bıraktığım an kilo alıyorum kendime gelmem lazım acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…