- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.581
ohh mis mis.. Benim kız öyle diyorYesil cayımı demledim ve Leslie 5 K'ya baslıyorum kızlar..
Sağol ortimbende 60 kg razıyım inanki üstü olmasında
hep destek tam destek
Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazımye canım ye mantıdan bişey olmaz hatta yanına al gecede yersin
balıkesir ivrindi canım ..
işte al bi eliptik sendeakşamları yaparız
hadi iyiuykular
varya hani bi laf mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum o hesap
senin ne işin var burada ? kim aldı seni burayaOyy canım benim kiskandinmi sen : ) hatta söyle bişey diyim geçen sene ilk hafta sizin menüler gibi menüyle başlamıştım ilk hafta 4 kilo ya yakın verdim düşün .
ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söylemeAynen ben de o yüzden 3. ara yapmiyorum. 76 .400 ile başladım canım sabah tartildim 75.900 geldim iki günde bu menulerle yarım kilo vermisim
Günaydın :)Günaydınlarrrr
yapmazsan da kilo veriyorsun senOhh ne güzel açlık hissetmeyim diye erkenden yat sen . Biz gecede diyet yaparız
Aa bilmiyodum ama nerde uyumak o saatte.uzmanlar diyor ki; uykuda kilo vermek istiyorsanız en geç 23,00 de uyumalısınız. Melatonin hormonu o saatlerde salgılanmaya başlıyor. gece 2 ye kadar. o saatlerde mutlaka uyumak lazım. ama nerdeeee
ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım
bende yapmıyorum canım ..
ben demek gel orti olalım
gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş
Canım bu hafta biraz rahatsızım, rapor aldım evde dinleniyorum. Daha doğrusu malak gibi yatıyorum
Günaydın :)Gunaydin sekerler
uyumaya çalış. daha fazla kilo ver.Aa bilmiyodum ama nerde uyumak o saatte.
Güzel yermiş baktım biraz da google'dan. Organik dedikleri kadar varmışbalıkesir ivrindi canım ..
işyeri yemekhaneleri öyle oluyor. ALLAH'tan bizim yemekhane sorumlusu beslenme ve diyet uzmanı. yemekler az yağlı çok alternatifli çıkıyor. diyet, vejeteryan ve normal menüleri var. Ben onun için sadece ara öğün ve kahvaltı taşıyorum. Diyetisyen kepek ekmeğini yasakladı. Tost yaptıramıyorum artık
gözüm görmesin seniAynen ben de o yüzden 3. ara yapmiyorum. 76 .400 ile başladım canım sabah tartildim 75.900 geldim iki günde bu menulerle yarım kilo vermisim
Vee 45 dk Leslie + 15 dk danss bitmistir..
---
lydznp canım ödemin cok belkide ölçümlerde nasildi? Migros'ta aspir yagi..
yok canım her öğün 1 dilim emek yada onun karşılığı 2yk tahıl grubu var. kepek ekmeği uzun süre kullanıldığında kabızlık ve kansızlık yaparmış.kepek ekmegi niye yasakladı canım ? yoksa ekmeği komple mi yasakladı ?
günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
inşALLAH sonuçlar iyi çıkar kaptan.günaydın kızlarr
az sonra hastaneye gideceğim usg renkli doppler ve kan vermek için öğlen 1,5 de başlayacak uzun sürecek bir usg imiş o saate kadar açım gece 4 te kalk yemek ye bayılırsın dediler ama gece 2 de oğlana su vermeye kalktığımda 1 dilim ekmekle peynir yedim acaip uykum var şu işler bi biteydi sohbete katılamıyom haber vereyim dedim
öğlen oldu hanımmmmmmGünaydınlarrrr
ayy uykusuzluğa dayanamam hatta bazen geç kalınca yatak dile geliyoooo gel gel diyoOhh ne güzel açlık hissetmeyim diye erkenden yat sen . Biz gecede diyet yaparız
tünaydınnnGunaydin sekerler
hepsini bazanın altına kaldırohh mis mis.. Benim kız öyle diyor
Sağol ortim
Birşeyler yapacağım o eliptik konusunda ama biraz olgunlaşması lazım. sağlam bir dayanak bulmak lazım. evdeki aletleri ortadan kaldırmak lazım
Gerçekten öyle mutfaktan akşamları hiç çıkamıyorum. belki o kilo yapıyordur bende
senin ne işin var burada ? kim aldı seni buraya
ya git kızım işine ben sabahtan sabaha birşey yemeden 2kg alan insanım bana böyle şeyler söyleme
Günaydın :)
yapmazsan da kilo veriyorsun sen
tabi düzenli uyumak diyet için önemliAa bilmiyodum ama nerde uyumak o saatte.
anam senide ortim yaparsam bunlar topa tutar beni kendine gözüne kestirdiğin birisini bulolalım canım ne anlamda olucaz
öyle canım yazın kendi peynirimi yapıyorum burda kahvaltılık domates soslarımı tarhanamı ondan diyo kızlar öyleGüzel yermiş baktım biraz da google'dan. Organik dedikleri kadar varmış
ay kaptanım hayırlı haberlerle dön inşAllah...günaydın kızlarr
evet biraz önce su içince açıkmış gibi oldum bekle ama geçiyor sonra..ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorumsizde de oluyo mu böyle ?
Azar azar iç suyu. bir de ara öğün yapmıyor musun? Ben öğleden önce 1 lt, öğleden sonra 1lt içmeye çalışıyorum. bazen içemediğim zaman bitirmek için uğraşıyorum. o zaman bende de mide bulantısı değil ama tuhaf birşeyler oluyor.ya kızlar suyu cok içtikçe ben de bir mide bulantısı ve aclık oluyor.
su an öğle yemeğini iple çekiyorumsizde de oluyo mu böyle ?
ortim ben aspir yağının tadını pek sevemedim yaaa mecbur içiyorum...Vee 45 dk Leslie + 15 dk danss bitmistir..
---
lydznp canım ödemin cok belkide ölçümlerde nasildi? Migros'ta aspir yagi..
kız koca bisikleti nasıl sığdıracağım. Bizim buradan eskicide geçmiyor ki bir gün satayım gitsinhepsini bazanın altına kaldır
Aman bizimki de hayat miöyle canım yazın kendi peynirimi yapıyorum burda kahvaltılık domates soslarımı tarhanamı ondan diyo kızlar öyle
ay kaptanım hayırlı haberlerle dön inşAllah...
evet biraz önce su içince açıkmış gibi oldum bekle ama geçiyor sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?