Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zamanını bilir ama dr ultrasonda gerek görmedi demekki ..

yok canım hala gelmiyor ama merkezde eşimin yeğeninin dükkanı var oranın adresini veriyoruz oraya geliyor gidip alıyoruz ordan...böyle bir çözüm bulduk

baa ba baaaa laflara baahhh..:işsiz:

ondan sevdim seni bu kadar aynı benn:KK50::KK70::KK70::KK70:

hadii uleennnnn:63::KK70::KK70::KK70:

yok kız ben hasta iken bile baş ederim bunlarla bak diyetimi hiç bozmadım :halay:
kesinlikle edersin ama ben ortime kıyamadım :p:KK19:

Fibromiyalji ne kuzum? Geçmiş olsun . Ne kadar oldu başlayalı? Ve kaç kilosun ? daha önce sorduydam affola nilsubla bazen karıştırıyorum sizi
kas yada yumuşak doku romatizması. benim belden yukarı heryerimi etkiliyor ağrı. noktasal birşey değil. ilaç etki etmiyor. öyle ağrıyı çekip duruyorsun. yaklaşık 5-6 yıldır var. özellikle mevsim geçişlerinde atak yapıyor. 97kg'ı gördüm ve 31 aralıkta bu böyle olmaz dedim. sağlıklı beslenmeye başladım. su anda sanıyorum 87,5-87 civarlarındayım ama sabahki wc sorunu ve ödem bana sıkıntı veriyor. tartı da benle dalga geçiyor. ara ara 90ı görüp şok şok şok olduğum oluyor. akşam 88i görüp ayrı bir şoka giriyorum. yani sen benim kiloya bakma kafasına göre +2/-2 takılıyor :KK70::KK70::KK70:
Rica ederim ben bile arada kim kimdi karıştırıyorum. Buraya daha az uğrayan arkadaşlar konusunda :KK39:

aslında dengelemeyi öğrenmek önemli çünkü diyeti bırakıncada aynı şekilde dengelebilirsek kiloda almayız bunu öğrenmemiz lazım..
Kızım biz bu konuda uzman olduk artık :) kim tutar bizi uleeyn :KK71:
bir tek motivasyon eksikti onuda burada bulduk oooo... bu yaza herkes mezun :KK71:

ay benim yumurtalarım organik olduğu için totodan tavaya hiç kokmaz geçen bir arkadaşıma götürdüm ay nilgün yemeye doyamadık hiç kokmuyor dedi bende günlük hemde yeşillikte bütün gün hayvanlar ondan dedim
eveeet hazır yem yemedikleri içindir.Hoppa kesimlik hayvanlara dağ kekiği yedirirlermiş eskiden. ete kekik koymazlarmış ama mis gibi kekik kokarmış. Sende organik organik mis kokulu yumurtaları ye. Afiyet olsun bebişime :KK70:
bizde dereotu maydanozun altına saklayalım:KK70:

ay sorma ağzından bal damlıyor 60 olsam bile razıyım bende ..:halay: daha çok var ama 17 kg söylerken kolay ama :işsiz:
hafta da 1 kg versen temmuzun ilk haftası mezun olursun. Hadi temmuz sonu olsun. durdudu azaldı vs derken 3-4 ay sonra bu iş tamamdır.

kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek

kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
gözün aydın kaptanım rahtalamışsındır sende yarında bundanda daha hayırlı haber verir inşALLAH doktorun

ebrusonmez ebrusonmez ebruşum senden de ses yok bugün, özledim ya hu :) maşallah sana, mezun olup kendini kaybetmeyenlerden oldun :KK15:
Hafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.
Dün ve önceki gün biraz abarttım ama dengeledim sanıırm 200 gramcık almışım. :))
Sanırım çözdüm bu işi :halay:
Sen nasılsın, ne var ne yok??
Diyet nasıl gidiyor. Havalar nnasıl orda?

Back
X