- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.841
Ben de ben de istiyorum hem de cokGüzel bir yüzde bekliyoruz ona göre.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben de istiyorum hem de cokGüzel bir yüzde bekliyoruz ona göre.![]()
Senide kara listeye aldım haberin olsun..;(Güzel bir yüzde bekliyoruz ona göre.![]()
Ayy ben seni de destekliyorum tatlım. Rekabet olsun diye ortalığı kızıştırıyorum.Senide kara listeye aldım haberin olsun..;(
Ördekcim umut paşasıyla doktora gitmiş iyiymişler..morordek anne ördek nasılsın?? Neler yapıyorsun. Yoğunluğun geçti mi biraz.
inatettimolacak Özgeciğim sende durumlar nasıl?? Yüzüp duruyon mu yine??
Valla kaç gündür takmıyorum. salı sabahı ben o 87,600ü gördüm ya... kendimi biliyorum sonuçta yediğime dikkat ettim. kilo almış olmam mümkün değil. c.tesi günü diyetisyen tattısı var. orada ne kadar yağ, su vermişim göreceğim. verdiğime inancım çoookk büyük yaniinşALLAHsende yarın güzel bir eksi görürsünde moralin düzelir canım
![]()
inşALLAH güzel birşeyler söyler o dakızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
Ayy kıyamam sana bitanem.Ördekcim umut paşasıyla doktora gitmiş iyiymişler..
Ben de yüzmeye gidiyorum haftada 2gün 2gün daha mı alsam diyorum. haftada 4 yüzmeye giderim. Fitnessla pilates de yapıyodum hoca kızdı hergun spor mu yapılır kaslarını dınlendırmıyosun ondan da durmus kılo vermez krıze sokmussun vucudunu dedı
Moraller bozuk hala ciğerci kedisi gibi uzaktan uzaktan okuyup yazmaya yüz bulamıyom cok fena artıdayım Ebrusum
Haftada 4yüzme olarak degıstırebılırım programımı belkı ıste,ne yapsam bılemedım sastım kaldım.. pazartesden berı 1dl ekmek ekledım bı de kahvaltılara ama alısık olmadıgım ıcın cok hızlı acıkıyorum sankı canım delı gıbı tatlı ıstıyo durdurmaya calısıyorum kendımı.. Mutsuzum anlıcan Ebrusum![]()
ekmekle ye ekmekleEki Görüntüle 1972262 çok gülüyorum buna ya![]()
Aha bu da benden. Erken tarılınca tartı isyan ediyor onun için yapıyor bunu bence. Sabah sabah git işine diyor.Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorum![]()
Ahahah aynen erkenden çalışmak istemiyor o da mesaisi geç başlasin istiyorekmekle ye ekmekle
Aha bu da benden. Erken tarılınca tartı isyan ediyor onun için yapıyor bunu bence. Sabah sabah git işine diyor.![]()
nedense hiç inandırıcı değilAyy ben seni de destekliyorum tatlım. Rekabet olsun diye ortalığı kızıştırıyorum.![]()
ama kaç kişiyi takip ediyosam haftada bir gün spor yapmıyorlar ve videolarında kaslarımı dinlendiricem bugun diyor hocan doğru söylemiş kaslarıda dinlendirip şişliklerini indirmek lazım birde öyle deneÖrdekcim umut paşasıyla doktora gitmiş iyiymişler..
Ben de yüzmeye gidiyorum haftada 2gün 2gün daha mı alsam diyorum. haftada 4 yüzmeye giderim. Fitnessla pilates de yapıyodum hoca kızdı hergun spor mu yapılır kaslarını dınlendırmıyosun ondan da durmus kılo vermez krıze sokmussun vucudunu dedı
Moraller bozuk hala ciğerci kedisi gibi uzaktan uzaktan okuyup yazmaya yüz bulamıyom cok fena artıdayım Ebrusum
Haftada 4yüzme olarak degıstırebılırım programımı belkı ıste,ne yapsam bılemedım sastım kaldım.. pazartesden berı 1dl ekmek ekledım bı de kahvaltılara ama alısık olmadıgım ıcın cok hızlı acıkıyorum sankı canım delı gıbı tatlı ıstıyo durdurmaya calısıyorum kendımı.. Mutsuzum anlıcan Ebrusum![]()
olmaz olmaz moral bozma direncin kırılacaktır elbetValla kaç gündür takmıyorum. salı sabahı ben o 87,600ü gördüm ya... kendimi biliyorum sonuçta yediğime dikkat ettim. kilo almış olmam mümkün değil. c.tesi günü diyetisyen tattısı var. orada ne kadar yağ, su vermişim göreceğim. verdiğime inancım çoookk büyük yani
inşALLAH yarın hüsran olmaz![]()
ben sabah kalkınca tartılıyorum yürüyüşe çıkıp geliyorum biraz dinlendikten sonra yeniden tartılıyorum hep aynı çıkıyorumekmekle ye ekmekle
Aha bu da benden. Erken tarılınca tartı isyan ediyor onun için yapıyor bunu bence. Sabah sabah git işine diyor.![]()
sen sabah erken tartıl da 100 gr 100 gr dır fazla olsun ..Ahahah aynen erkenden çalışmak istemiyor o da mesaisi geç başlasin istiyor![]()
IyyFarketmez canım sen içinde tutumaya çalışsanda o çıkmak için elinden geleni yapar![]()
Ayy canım ya sürekli ağrı çekmek zor olur ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Iyi ki de demişsin gerçekten olmuyor. Zayıf kadınları görüp ozenmek aynalardan kaçmak giydiginin yakismamasi ah ah. Bilirim . Inşallah vericez burda bütün fazlalıkları.kas yada yumuşak doku romatizması. benim belden yukarı heryerimi etkiliyor ağrı. noktasal birşey değil. ilaç etki etmiyor. öyle ağrıyı çekip duruyorsun. yaklaşık 5-6 yıldır var. özellikle mevsim geçişlerinde atak yapıyor. 97kg'ı gördüm ve 31 aralıkta bu böyle olmaz dedim. sağlıklı beslenmeye başladım. su anda sanıyorum 87,5-87 civarlarındayım ama sabahki wc sorunu ve ödem bana sıkıntı veriyor. tartı da benle dalga geçiyor. ara ara 90ı görüp şok şok şok olduğum oluyor. akşam 88i görüp ayrı bir şoka giriyorum. yani sen benim kiloya bakma kafasına göre +2/-2 takılıyor
Rica ederim ben bile arada kim kimdi karıştırıyorum. Buraya daha az uğrayan arkadaşlar konusunda![]()
Yok kuzucum ya gecmedi maalesef. Hala ugrasıyorum tez isleriyle. Neyse az kaldı, ya sabır diyerek yoluma devam ediyorum :) Sen neler yapıyosun? Korumaya devam degil mi?morordek anne ördek nasılsın?? Neler yapıyorsun. Yoğunluğun geçti mi biraz.
inatettimolacak Özgeciğim sende durumlar nasıl?? Yüzüp duruyon mu yine??
evet ilk haftalar ödemle birlikte daha kolay veriliyor ama sonra biraz zorlaşıyorBugün Sabah tartildim 74 900 geldim 4 günde 1.5 kilo. Acaba odemmi gidiyor vücuttaki.