Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
Ayy hayırlı haberlerle gel kaptanım.İnşallah çalışıyordur ve sıkıntı yoktur.

Hafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.
Dün ve önceki gün biraz abarttım ama dengeledim sanıırm 200 gramcık almışım. :))
Sanırım çözdüm bu işi :halay:
Sen nasılsın, ne var ne yok??
Diyet nasıl gidiyor. Havalar nnasıl orda?
geçmiş olsun gripten biraz ödemde olmuş olabilir canım dikkat et bende sürünüyorum 1 haftadır

Tunaydin kızlar :)
msj geldi eliptiğim bugun kargoya verilmiş :halay::halay::halay:tabi bu dağ başına gelmesi kaç gün sürer bilemedim:işsiz:
Hastayim der yapmasın sen onu da :D

ay ben mutfağa gideyim bakayım yemek işlerine birazdan gelirim:kk77:
Bol bol ye :D

kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
Gözün aydın kaptanim :)
Canim haklisin 2 yildir surekli ictim ama bitki caylarinin surekli icilince bobreklere zarar verdigini bir nefrologdan duyunca gun içinde 1 fincan iciyorum.
O hakkimi gun içinde kullaniyorum
kakaoyuda sirf yumurtanin kokusunu bastirsin diye attim 1 cay kasigi ama sade icsem daha mantikli olur
1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)

Screenshot_2017-03-23-13-22-11.webp
çok gülüyorum buna ya :D

Hafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.
Dün ve önceki gün biraz abarttım ama dengeledim sanıırm 200 gramcık almışım. :))
Sanırım çözdüm bu işi :halay:
Sen nasılsın, ne var ne yok??
Diyet nasıl gidiyor. Havalar nnasıl orda?

geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama :(

wendy wendy kız milleti etiketleyip etiketleyip kayboluyorsun sen ne yapıyon nerdesin bakalım...

okuyorum kuzucum, burdayım aslında.

Tunaydin kızlar :)

Hastayim der yapmasın sen onu da :KK70:

Bol bol ye :KK70:

Gözün aydın kaptanim :)

1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)
yok şekerim diyette sıkıntı yok:halay:hastayken yapmam tabi:KK70:heryerim ağrıyo zaten
Toparlanamadın mı hala, çok geçmiş olsun organiğim. Diyet nasıl gidiyor?? Bu haftada çoşturacaksın yüzdeyi heralde :-)
diyet 10 numara 5 yıldız şükür 21 gündür sıfır kaçamak:halay::halay::halay:
Ne yapıyon çikolata canavarı??
Organiği geçmeye kararlısın heralde :-)
rüyasında oda belki:KK70:

Geçmiş 650 olmuş okuyamam artık.. Önemli bişey var mı siz bana yazın..
nilsub nilsub kargoya verlmiş eliptik. Artık hergün 2 saat spor bekliyoruz senden :))
ay valla çok özeniyorum yaparım diye ama bakalım:KK70::KK70::KK70:
geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama :KK43:

ay tek okuma sessiz kalıyo buralar dal her lafa:KK70::KK70::KK70:
Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorum :KK43:
:KK70::KK70::KK70:
Bende yiyip kilo almayanlara deli oluyom.. :63:
biz seviyoz sanki:KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama :KK43:

Benimde akşamları kötü oluyor genelde ama bitki çayı, yeşil çay, limonlu su falan içiyorum. Birde mesela tatlı yiyeceksem 1 tanede kendimi frenliyorum veya çerez falan 1 avuç. Sende yesende miktarı frenlemeye çalış. Zamanla bırakırsın umarım.

Back
X