Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardeşim bu aksam ne böyle? keske pastayıda yeseydin. o kadar yemeğin ustune iyi giderdi. annen senin aksam bunlarin hepsini yiyerek zayıflayacağına inanıyorsa :KK70:
ellerinden öperim annene selamlar:KK48:
Ahahaha annem bi öyle bi böyledir. Ay kilo ver ay yemeğini ye, ayarları değişiyor :KK70:
Yok pasta bonus plus olurdu, bari ondan kar edeyim dedim :KK25:

@inatettimolacak canım diyetisyene gitmeyi dusundun mu hic? Yada gittin mi onceden bilmiyorum.
Yediklerin cok azdi bence 1000 kalorininin cok altiydaydi. Hem kendini ac birak hem okadar spor yap vucut kendini korumaya almistır.
Bende o sekilde beslenerek dogru yaptigimi zannediyordum ama cok buyuk hata yapiyorsum canim..:KK12:
Bu hafta nasıldı canım değişiklik var mı??

1.61 canım. Bu yaz için hamilelik düşünüyorum. Şimdi En az 15 kilo alırım diye düşündüm. Eğer 50 kilo olursam 65 ile hamileliği kapatırım.
Ayy hesaplara bak :KK70::KK70:
49 olursan bki 18.9 oluyor normali 20-21-22 bence olmaz zaten doğumda 8-10kilosu gidiyor hamilelikten önce kendini vitaminsiz bırakma hatta şimdiden beslenmenin ayarlamalisin kızdırma kafamı yok diyet sana :sinirli:

geçmiş olsun canım ALLAH dermansız dert vermesin yeterki:dua:

Aminnnnn canım :dua:

ay biri beni bütün gece dövmüş gibi heryerim ağrıyoooo
Vitamin takviyesi yapıyor musın canım?

Ben dünyanın 1 numaralı üşengeciyim de ondan :KK70:
şimdi o kakao soğuk sütte erimez. topak olursa ısıt, kaynat. Ben sıcak süt içemem onu soğut. Damak zevkime uysun diye dolapta da soğut. oooo... kim uğraşacak onunla:KK70::KK70:
Haha kendimi okudum sanki bir an :KK70::KK70:

Benim doktor beni bugun de NST'ye sokmadı :) Cocugun kafası biraz daha asagıdaymıs gecen kontrole gore ama daha erken dedi, hastayım rahatlıgına ya :) Yüzünü de göstermedi zaten bizim bıdık :) Boşuna doktora gitmiş gibi hissediyorum kendimi :KK48:
Senin doktorda gerçekten epey rahatmış:-) Bende oğlanın yüzünü göremedim doğana kadar. Cinsiyeti neydi?

kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek

İnşallah daha güzel haberlerle gelirsin canım :dua:

Çabucak geçsin inşallah bu yoğunluğun.
Evet devam :)) Salmadım bu sefer. 200 gram artıdaydım ama bir artı bir eksi orta yolu buluyorum.
Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşer ;)
Kızlar kilomu 49'a çekmeyi düşünüyorum. Ama ilk hedef 53 Nasıl fikir???
49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e in
Sorma ya, şimdi kahvaltı yaptım sadece 5 gibi tost yesem akşam yemeği niyetine olur mu ki acaba?
Tost mu? :duduk:
Kuzum karbonhidrat protein ayrımını yapalım senle once. Eksiye düşmek istiyorsak protein ağırlıklı beslenmeliyiz, sen tutmus tost diyorsun :) yogurt ye, köfte ye, tavuk ye ama ekmek yeme :)
Senin doktorda gerçekten epey rahatmış:-) Bende oğlanın yüzünü göremedim doğana kadar. Cinsiyeti neydi?
Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)

Bu hafta nasıldı canım değişiklik var mı??
Bende vardi canim.. ortama 1100 1200 kalori falan aldim 5 ogun beslendim ogunlerime ekmek eklicektim aslinda wasa almistim bu hafta ondan yedim ekmek yerine.. corek otu yagi kullanmaya basladim.. meyve yiyorum her gun.. kabizlik azaldi. Insallah yarin guzel bir sonuc alirim.

Koruma dediğin öyle olur zaten baktın artıya gidiyosun hemen toparlarsin eksiye düşer :KK66:

49 bence cok az Ebrusum. Ineceksen 53'e in

Tost mu? :duduk:
Kuzum karbonhidrat protein ayrımını yapalım senle once. Eksiye düşmek istiyorsak protein ağırlıklı beslenmeliyiz, sen tutmus tost diyorsun :) yogurt ye, köfte ye, tavuk ye ama ekmek yeme :)

Bizimki de erkek :) onceki kontrollerde gösterdi yüzünü hatta baya babasına benziyor gibi :) bu sefer gostermedi :)

Valla peynirli yumurta yaptım yedim kaptanım, işte bak siz olmasanız yapıp mideye indirmiştim çoktan :halay: benim canım bildiğin fırça çekmiş:KK70:

Oy bir aslan parçası daha geliyor dünyaya:KK200: :nazar:İyi bari göstermiş önceden, isim düşündünüz mü?

Ben kırk gün yaptım 67 e indim. Keşke biraz daha yapabilseydim.hedefim 63 tu .
aslında senin işin kolay meton hızlı akşam abur cuburlarını kessen bile kilo almazsın korumada..
Ayy ama oyle deme :KK43:
dedim bileeee:KK70::KK70::KK70:
Demek bizim tartılar kadar erken mesaiye başlamıyor. Yada senin tartı erken çalışmayı seviyor :KK70:
mal sahibine çeker tartımda benim gibi erkenci:KK70::KK70::KK70:

Back
X