Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında dengelemeyi öğrenmek önemli çünkü diyeti bırakıncada aynı şekilde dengelebilirsek kiloda almayız bunu öğrenmemiz lazım..
Aynen . Dengelemek kolay da uygulamak zor benim için . Benim söyle bir yapım var . Mesela normalde gece yatirken yemedigim sürece ne yersem ne kadar yersem yiyim kilo almiyorum. Çunku metabolizmam hızlı . Mesela ben evlenmeden önce boy 1 68 e kılı 53 tu . Boy kilo oranına göre normal olmasi gereken kilo 58 .Normal kilomdanda zayıftım. Bu kiloların sebebi hep geç saatte yiyip yatmak .

Yok kuzucum ya gecmedi maalesef. Hala ugrasıyorum tez isleriyle. Neyse az kaldı, ya sabır diyerek yoluma devam ediyorum :) Sen neler yapıyosun? Korumaya devam degil mi? :KK66:
Çabucak geçsin inşallah bu yoğunluğun.
Evet devam :)) Salmadım bu sefer. 200 gram artıdaydım ama bir artı bir eksi orta yolu buluyorum.

olmaz olmaz moral bozma direncin kırılacaktır elbet:halay:

ben sabah kalkınca tartılıyorum yürüyüşe çıkıp geliyorum biraz dinlendikten sonra yeniden tartılıyorum hep aynı çıkıyorum
Demek bizim tartılar kadar erken mesaiye başlamıyor. Yada senin tartı erken çalışmayı seviyor :KK70:

Ayy canım ya sürekli ağrı çekmek zor olur ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Iyi ki de demişsin gerçekten olmuyor. Zayıf kadınları görüp ozenmek aynalardan kaçmak giydiginin yakismamasi ah ah. Bilirim . Inşallah vericez burda bütün fazlalıkları.
inşALLAH :KK49:

Aynen . Dengelemek kolay da uygulamak zor benim için . Benim söyle bir yapım var . Mesela normalde gece yatirken yemedigim sürece ne yersem ne kadar yersem yiyim kilo almiyorum. Çunku metabolizmam hızlı . Mesela ben evlenmeden önce boy 1 68 e kılı 53 tu . Boy kilo oranına göre normal olmasi gereken kilo 58 .Normal kilomdanda zayıftım. Bu kiloların sebebi hep geç saatte yiyip yatmak .
diyeti bırakıp rutin hayatına döndüğünde yine diyetteymişsin gibi gece yemelerini bırakacaksın. hatta unutacaksın. yoksa yoyo gibi alır verirsin. 30dan sonra metabolizmada kurtarmaz seni.

1.61 canım. Bu yaz için hamilelik düşünüyorum. Şimdi En az 15 kilo alırım diye düşündüm. Eğer 50 kilo olursam 65 ile hamileliği kapatırım.
Ayy hesaplara bak :KK70::KK70:
48 çok değil mi? hamilelikte dikkat etsen sağlıklı beslenip 9-10kg alsan daha iyi olmaz mı Hoppa ayrıca ideal kilon 53 diyor program 48 ne yaa...:KK64:

inatettimolacak inatettimolacak canım diyetisyene gitmeyi dusundun mu hic? Yada gittin mi onceden bilmiyorum.
Yediklerin cok azdi bence 1000 kalorininin cok altiydaydi. Hem kendini ac birak hem okadar spor yap vucut kendini korumaya almistır.
Bende o sekilde beslenerek dogru yaptigimi zannediyordum ama cok buyuk hata yapiyorsum canim..:KK12:

Back
X