- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.981
GuzelyurttaVayyy hemşerim ben geliyorum. Annemler manisa da yaşıyorlar. Sen neresindesin manisa nin
Ben onları da ekleyecektim unuttum, bilgisayarı da kapadim simdiKızlar bilgisayardan giren varsa haftalık hedeflerimizi de bulup çıkarabilir mi telefondan zor oluyor
Aslinda şöyle: üçüncü cuma bildiriminde listeye giriliyor. Senin yarın ilk bildirimin olacakŞaka yapiyorum kaptancigimtabi ki sen bunu yapmak durumundasin. Aslinda söylemiştim manisa ya gidince devam edemedigimi ama diskalifiye detayini unutmuşum. Bir de kaptanim be bu hafta başladım . Önümüzdeki hafta ikinci haftam oluyor değil mi?
Hedef listesi degil de normal kilo listesini paylaştım ben ama geride kaldı, yeniden paylaşayımHaftaya hedefım kac olsun bılemedım kı
Hanı liste yayınlanmamış degıl mı
EveeetBen de kilo bildirimi yapacakmiydim yarın ?
Buyuk oynuyorum 72,9 olsun resttttttt24 mart cuma hedef listesi
nilsub --- 77,4
Cikilatacanavari ---84,9
servey ---73,1
Aytozuvegece --- 73.9
majun ---71,9
toplight --- 70,6
BuRCuCuKkK --- 55.5
0zlem--- 73.9
moni----105,9
morordek --- 74
lydzyp--- 87,5
inatettimolacak---61,5
24 mart cuma hedef listesi
nilsub --- 77,4
Cikilatacanavari ---84,9
servey ---72,9
Aytozuvegece --- 73.9
majun ---71,9
toplight --- 70,6
BuRCuCuKkK --- 55.5
0zlem--- 73.9
moni----105,9
morordek --- 74
lydzyp--- 87,5
inatettimolacak---61,5
Eline sağlık ablacım24 mart cuma hedef listesi
nilsub --- 77,4
Cikilatacanavari ---84,9
servey ---73,1
Aytozuvegece --- 73.9
majun ---71,9
toplight --- 70,6
BuRCuCuKkK --- 55.5
0zlem--- 73.9
moni----105,9
morordek --- 74
lydzyp--- 87,5
inatettimolacak---61,5
Paylassana ördegımBen onları da ekleyecektim unuttum, bilgisayarı da kapadim simdi
Aslinda şöyle: üçüncü cuma bildiriminde listeye giriliyor. Senin yarın ilk bildirimin olacak
Hedef listesi degil de normal kilo listesini paylaştım ben ama geride kaldı, yeniden paylaşayım
Eveeet
Peki . Zaten 3. cuma Manisa'da olacağım inşallah. Orda devam edebilirsem listede olurum edemezsem haber veririm girmeden ara veririmBen onları da ekleyecektim unuttum, bilgisayarı da kapadim simdi
Aslinda şöyle: üçüncü cuma bildiriminde listeye giriliyor. Senin yarın ilk bildirimin olacak
Hedef listesi degil de normal kilo listesini paylaştım ben ama geride kaldı, yeniden paylaşayım
Eveeet
geçmiş olsun. takımda hasta olamayan kaldi mi? bir an once def edelim su hastalıklarıEvet niyetim oydu ama öğün atlamak yoktu hesabımda :) zaten hastayımmmmm
gerçekler canim. acı gerçekler.Ay korktum bi an kız o ne biçim anlatım
super menü canim. bence salata da ekle aralara. iyi giderIyi geceler kizlar
Kahvaltim
1 yumurta
2 dl ekmekle tost
Ogle
2 kasik bulgur pilavi
5 kasik tavuk sote
aci biber
Ara 1 avuc yer fistigi
Aksam
Mantar sote
ayran biber
3 lt su
1 fincan yesilcay
Yarim saat yuruyus
70 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?