- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.961
Çok olumlusun.. Hadi bakalım gazamız mübarek olaAmaaaann bünyen alırım ben diyorsa alıyorsun, hiç takılma bence kilo mevzusuna. Tabi dikkat edersin yediğine içtiğine ama bence fazla da kasma, bırak keyfini çıkar bence.
Emzirirken düzenli beslenirsen aldıklarının hepsini verirsin canım merak etme.
Ayy ne tatlıçocuk evin süsü neşesi yaa...
benim kız erken yatinca ev bir sessizleşiyorki. biz önceden ne yapıyormuşuz
Amac kirli çamaşırları ortaya dökmek falan değil tabi ki, kaptanlar olarak yanlış bir işlem yapmamak adına yeni gelen her üyenin durumuna bakıyoruz :)Kirli camasirlarim ortaya dökülmüş gibi hissettim şu an. Kaptanim söyle söyleyim : geçen sene 40 gün diyet yaptim bu süre içinde 7. takimdaydim 2 haftalik denemeden sonra takıma girdim . Toplamda 9 kilo verdim . Ve manisa ya annemlerin yanına gittim orda tahmin edersiniz diyete devam edemedim. Bu sebepten menu veremedim tam 2. cuma izne ayrılmak istediğimi soyledigimde ( cuma günüydü ) diskalifiye olduğumu öğrendim malesef. Durum bu kurallar bu sekildeyse bize de uymak düşer tabi . Ben takim da olmadan da mutluyum burda ama takima da girmeyi isterim insallah . Arkadaslar evet derlerse Bilgilendirdiginiz için teşekkürler
Hadi bakalım insallah guzel bir eksi görürsünYarin icin cok heyecanliyim kaç gundur tartilmadim insallah iyi kilo vermisimdir
ve insallah hepimiz ekside oluruz
İlk kez yaptık arkadaslarlaSonrasında ne yapıyorsun, sıkılaştırıcı tonik falan kullanıyor musun canım?
Ne olsun işte uykusuzluk devammmm
Emzırmek cok kalorı yaktırıyor ama kendını tutmak zorKorkmaya gerek yok o zamn :))
Aynen canım hep abur cuburlar zaten kILO yapan . Ama dayanamıyorum. Abur cubur dedigimț Yani çikolata pastayla benim işim diğer cips kola türü sevmem pek . Diyet yaparken de açlık zor gelmiyor ama canım tatlı bişey çok istiyoraslında senin işin kolay meton hızlı akşam abur cuburlarını kessen bile kilo almazsın korumada..
dedim bileeee
mal sahibine çeker tartımda benim gibi erkenci
Şaka yapiyorum kaptancigimAmac kirli çamaşırları ortaya dökmek falan değil tabi ki, kaptanlar olarak yanlış bir işlem yapmamak adına yeni gelen her üyenin durumuna bakıyoruz :)
Dedigin gibi bir durumsa hallolur diye düşünüyorum. Zaten daha 2 hafta var, o zamana kadar netlesir liste olayı
Hadi bakalım insallah guzel bir eksi görürsün
Ben manısadayım kım manısaya grlıyorrrrrrŞaka yapiyorum kaptancigimtabi ki sen bunu yapmak durumundasin. Aslinda söylemiştim manisa ya gidince devam edemedigimi ama diskalifiye detayini unutmuşum. Bir de kaptanim be bu hafta başladım . Önümüzdeki hafta ikinci haftam oluyor değil mi?
Vayyy hemşerim ben geliyorum. Annemler manisa da yaşıyorlar. Sen neresindesin manisa ninBen manısadayım kım manısaya grlıyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?