- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.201
Sağol ortim- MEYVENİN YANINDA SÜT VE CEVİZ YİYİN
Ara öğünlerde, meyveyi tek başına yemeyin. Meyve de olsa, özünde şeker olduğunu unutmayın. Sadece meyve ile ara öğün yaptığınızda kan şekeriniz hızla yükselir ve aynı hızla düşer. Bu nedenle meyvenin yanında bir bardak süt, ayran ya da iki adet ceviz gibi hem protein hem yağ içeren bir besin tüketmelisiniz. Böylece, kan şekerinizin yavaş yükselmesini sağlarsınız.
--
Banada bu sebepten dolayi demisti canim..
Canim ortimm cook gecmis olsun..
Gecmis olsun Kaptan'ım Allah'ım daha kotulerinden korusun..
Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim sifanizi versin inşallah duamda kalbimde sizinlekızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum
Basının ağrısı geçtimizi canım benim inşallah daha iyisindirSağol ortim
şekeri dengelesin diye bitanemAslında yoğurt süt doymayanlar için doyurucu olsun diye veriliyor mecbur değil yani..
geçmiş olsun tatlım canını sıkma şimdiye kadar bilmiyordun şimdi öğrenmiş oldun hayatına aynı devam et moral bozacak bir şey yokkızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum
Biraz daha iyiyim sağol canım..Basının ağrısı geçtimizi canım benim inşallah daha iyisindir
geçmiş olsun canımcımBiraz daha iyiyim sağol canım..
Sağol ortim
Var hayatım o jellerden ama işe yaramıyor tesekkur ederım ilgıneOooff Allah kolaylık versin canım, patlayan dişlerin oraya sürülen bir merhem vardı ağrısını almak için, kuzu çok zorlanıyorsa öğreneyim kızkardeşimden adını, dr.na veya eczacına danışıp alabilirsin.
kızlarrr
olmayan bir pantolonum gayet rahat oldu sevindirik oldum
31 mart cuma hedef listesi
lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
Servey-------71,9
Tam 74'e gelinceSen ne zaman listeye girebilcen ortim?
canımm bozma moralini bir kapıyı kapatan rabbim daha hayırlısını daha iyisini açarBıraz moralım bozuk aglamaklıyım temmuzda işe baslıyacagım
Yan blokta komşum bakacaktı cocuga içim de cok rahattı
Bugun bakamıyacagını soyledı
Esi istemıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?