- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.221
Aman nazarlara gelme maşallahŞuan hem kot hem keten 28 beden gıyıyorum ustumde var
Bu komşular neden böyleBıraz moralım bozuk aglamaklıyım temmuzda işe baslıyacagım
Yan blokta komşum bakacaktı cocuga içim de cok rahattı
Bugun bakamıyacagını soyledı
Esi istemıyormuş
Daha kıyafet de alacaksın hiç uymayacakkızlarrr
olmayan bir pantolonum gayet rahat oldu sevindirik oldum
Bende alkis istiyorumm uzun zamandan sonra ilk defa 1 kilo verdimm..bakalım kimler hedeflerine ulaşmış
24 mart cuma hedef listesi
nilsub --- 77,4>>77,3
Cikilatacanavari ---84,9>>84,9
servey ---73,1>>72,6
Aytozuvegece --- 73.9>>74,8
majun ---71,9>>72,7
toplight --- 70,6>>71,5
BuRCuCuKkK --- 55.5>>56,6
0zlem--- 73.9>>74,7
moni----105,9 >>105,9
morordek --- 74
lydzyp--- 87,5>>87,2
inatettimolacak---61,5>>63,7
Hedefini kac kaydettik su anda bakamiyorum ama asagi cekiliyor canim.. sadece yukarı cekmede kural var cok az kalınca birden hedefi yukseltip hadi mezun edin beni diyemiyosun
bakalım kimler hedeflerine ulaşmış
24 mart cuma hedef listesi
nilsub --- 77,4>>77,3
Cikilatacanavari ---84,9>>84,9
servey ---73,1>>72,6
Aytozuvegece --- 73.9>>74,8
majun ---71,9>>72,7
toplight --- 70,6>>71,5
BuRCuCuKkK --- 55.5>>56,6
0zlem--- 73.9>>74,7
moni----105,9 >>105,9
morordek --- 74
lydzyp--- 87,5>>87,2
inatettimolacak---61,5>>63,7
Bende alkis istiyorumm uzun zamandan sonra ilk defa 1 kilo verdimm..
Bende ileride aşağı çekmek istiyorum 70'den 60'a doğru ama daha zaman var. Gözüm korkmasın 60'ı görüp :)Hedefini kac kaydettik su anda bakamiyorum ama asagi cekiliyor canim.. sadece yukarı cekmede kural var cok az kalınca birden hedefi yukseltip hadi mezun edin beni diyemiyosun
tatlım harika kilo vermişsin sadece hedefi çook yüksek tutmuşsun ondan öyle olduBende alkis istiyorumm uzun zamandan sonra ilk defa 1 kilo verdimm..
oyyy ben sana kıyamam
Ayy köşe bucak utanmalardayim ablacimoyyy ben sana kıyamam
olurmu öyle şey bitanem hepimiz zaman zaman aynısını yaşıyoruzAyy köşe bucak utanmalardayim ablacimilk defa boyle bi artiyla geldim mahcup oldum hepiniz
Eeyy gidi ben de ilk basladigimda listedeki herkese nasil imreniyodum simdi o kiloda olsam nasil gorunurum diye.. ama oluveriyor birden sonra dönüp bakinca kendine sasiriyosun canimBende ileride aşağı çekmek istiyorum 70'den 60'a doğru ama daha zaman var. Gözüm korkmadın 60'ı görüp :)
Ahahaha benim cocukluk arkadaşımla aramizdaki espridir sana da aynisi gelsin..Bende alkis istiyorumm uzun zamandan sonra ilk defa 1 kilo verdimm..
Sen gerçek bir başarı öyküsüsün zaten. Hiç üzme kendini. Kaç kilo vermişsin bu güne kadar. boşver bu sefer de böyle olsun. sen yoluna devam et. inatlaEeyy gidi ben de ilk basladigimda listedeki herkese nasil imreniyodum simdi o kiloda olsam nasil gorunurum diye.. ama oluveriyor birden sonra dönüp bakinca kendine sasiriyosun canim
Sen gerçek bir başarı öyküsüsün zaten. Hiç üzme kendini. Kaç kilo vermişsin bu güne kadar. boşver bu sefer de böyle olsun. sen yoluna devam et. inatla
sağol canım bu mevsimin soğuk algınlığıda fenageçmiş olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?