Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bıraz moralım bozuk aglamaklıyım temmuzda işe baslıyacagım
Yan blokta komşum bakacaktı cocuga içim de cok rahattı
Bugun bakamıyacagını soyledı
Esi istemıyormuş
Bu komşular neden böyle el kadar bebe yer karısın bizde çok aradık. Bakarım diyenlerde 'okul zamanı gelince bakarız ama' dediler. bu çocuk hokus pokus deyince okul zamanı geliyor ya
bak yine aklıma geldi çok kızdım yine

Bende alkis istiyorumm uzun zamandan sonra ilk defa 1 kilo verdimm..

@morordek ben kac kg da mezun olacagım 65 mi demişim snr daha asagı cekebılıyoruz degıl mı toplight
Hedefini kac kaydettik su anda bakamiyorum ama asagi cekiliyor canim.. sadece yukarı cekmede kural var cok az kalınca birden hedefi yukseltip hadi mezun edin beni diyemiyosun

31 mart cuma hedef listesi

lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
Servey-------71,9
0zlem----- 73.7
BuRCuCuKkK ----56.6 -> 55.9

Hedefini kac kaydettik su anda bakamiyorum ama asagi cekiliyor canim.. sadece yukarı cekmede kural var cok az kalınca birden hedefi yukseltip hadi mezun edin beni diyemiyosun

Bende ileride aşağı çekmek istiyorum 70'den 60'a doğru ama daha zaman var. Gözüm korkmasın 60'ı görüp :)

Son düzenleme:
toplight kaptancim oglanin nesi var??
Gecmis olsun ikinize de..
Zaten doktorun soylemistir ama bazi organlarımız yedeklidir vücudumuzda mesela böbrek.. Tek bobrek de pek ala vucudu saglikli bi sekilde tasiyabilecek kapasitede.. Hatta soyle soyleyeyim 2böbreği de saglikli olanlarda 2sidd full kapasite calismiyo. Isteyen yasarken bobrek nakli bile yapabiliyo oyle düşün.. Canını sikmana hiiicc gerek yok yuregini ferahlat..
Ben dogustan tek bobrekli insanlar da taniyorum,dogustan 3bobregi olan da taniyorum herkes hayatina saglikli devam ediyo,colugu cocugu var isinde gucunde.. Nema problema yani biricik kaptancim

Bende ileride aşağı çekmek istiyorum 70'den 60'a doğru ama daha zaman var. Gözüm korkmadın 60'ı görüp :)
Eeyy gidi ben de ilk basladigimda listedeki herkese nasil imreniyodum simdi o kiloda olsam nasil gorunurum diye.. ama oluveriyor birden sonra dönüp bakinca kendine sasiriyosun canim

Eeyy gidi ben de ilk basladigimda listedeki herkese nasil imreniyodum simdi o kiloda olsam nasil gorunurum diye.. ama oluveriyor birden sonra dönüp bakinca kendine sasiriyosun canim
Sen gerçek bir başarı öyküsüsün zaten. Hiç üzme kendini. Kaç kilo vermişsin bu güne kadar. boşver bu sefer de böyle olsun. sen yoluna devam et. inatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…