- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.261
kızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum
Nasıl bir mutluluk di mikızlarrr
olmayan bir pantolonum gayet rahat oldu sevindirik oldum
Piiissss seni, çok kıskandım amaŞuan hem kot hem keten 28 beden gıyıyorum ustumde var
Bıraz moralım bozuk aglamaklıyım temmuzda işe baslıyacagım
Yan blokta komşum bakacaktı cocuga içim de cok rahattı
Bugun bakamıyacagını soyledı
Esi istemıyormuş
Ben bunu yarın hemen yapıyorum5 6 tane hatmi çiçeğini 1 bardak kaynamış ,altı kapanmış sütün içine atıp 5 dakika üstü örtülü demleyip içiyoruz
sütle içemeyenler için aynı işlem suylada olur fakat sütle çok etkili
Çok teşekkür ederim, inşallah bol bol eksilerle gelmeye devam ederim listeye
bireyselde 1.liği az farkla kaçıranfancynancy yi kutluyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sagol canımAy durun geldim bütün geçmişi okudum ama hangisini alintilayacagimı bilemedimneyse aklımda kalanları yazayım
@lydznp öncelikle tebrik ederim ayrıca seni doğru orta seçmen konusunda uyariyoRum
@nilsub Eee noldu bakalım bükemediğin bileği öpeceksinahahahah nasıl da yendim seni nasıl da yendim seni
toplight kaptanım geçmiş olsun kendini üzme bence bu zamana kadar bilmiyordun hiç sıkıntısız surdurdun hayatını takma kafana
@inatettimolacak kuzucum sen niye 2-3 kilonun lafını yapiyon şöyle dön bi bak 30 kilo verdin otttuuuzzz ne kadar çok hiç takma kafana sen o vak vaki yeneceğin günü dusün sadece
morordek anne ördeğim ya sen tabiki kilo alacaksin bebişin en çok kilo aldığı dönem bu hem hamilelere kilo da yakışıyor herşey yakışıyor
@0zlem tebrik ederim canım
moni çok istikrarlı gidiyorsun masallah o kota bakıp off bu da büyük geliyor belimden düşüyor diye sinırlı görünüp içinden kıs kıs güleceğin günler yakındır
Şimdilik aklımda bu kadar kaldı kizlar hepinizi canıgönülden tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederiz soğuk algınlığada iyi gelirmi5 6 tane hatmi çiçeğini 1 bardak kaynamış ,altı kapanmış sütün içine atıp 5 dakika üstü örtülü demleyip içiyoruz
sütle içemeyenler için aynı işlem suylada olur fakat sütle çok etkili
Canım benim bende tebrik ederim sağlıkla bol eksiler :):)Çok teşekkür ederim, inşallah bol bol eksilerle gelmeye devam ederim listeye
menün suyun sporun güzel tatlım yalnız gözüme çarpan sabah tost 2 dilimden dir akşam da iki dilim ekmek yemişsin toplamda 4 dilim ekmek yapıyor bilemedim şimdikimse menu paylaşmadı galiba ilk benden gelsin
sabah
çörekotu yagi+elma sirkeli su
kahvaltı
karışık tost
ara elma (yanin da süt olmasi lazımdı ama bilemedim)
oglen
tavuk döner
yesil salat 2 kaşık kısır
4yk pulbinberli yogurt
ara sade soda sade türk kahvesi
aksam
4yk kapuska
1 küçük etli kabak dolmasi
roka salatasi
2 dilim ekmek
2 fincan yeşil cay
2.5lt su
spor yapacağım. henuz yapmadim.
muhtemelen yine bisiklet interval ve pilates yaparım
bizimkiler yine kapisti baba kız ben gideyim. ugrarim yine yatmadan
güzel gibiMenü
Sabah
1dlm ekmek
1 kase etli corba
Öğlen
1.5 kaşık bulgur pilavi
4-5 kaşık bezelye yemeği
4-5 kaşık haydarı
1catal ıslak kek
Aksam
Yarim porsiyon kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 bardak yoğurt
Ara şekersiz nescafe
Gece activia yicem acıkırsam
2 litre su
8500 adim
su spor süperSabah
Bitki çayı
2 günkurusu
Kahvaltı
2 tost
Çay
1 kase puding (yemezsem içimde kalacaktı :))))
Ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
Öğle
5 etsiz çiğköfte
Yeşillik
1 bardak ayran
Ara
2 mandalina
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase ıspanak (pirinç yerine içine bulgur koydum biraz)
1/2 kase yoğurt
3 yk zeytinyağlı yer elması
Birazdan 1 bardak kefir içeceğim. Antibiyotik alıp durduğum için bolca probiyotik almam gerekiyormuş.
2 lt su
48 dk Leslie burn body fat 3 mile
+büyük kız okula bırakılıp alındı, 2 çocuk yıkandı, ev toplandı-süpürüldü-silindi, ütülerin yarısı yapıldı, yemekler yapıldı, bunlarda yakılan kalorilerden sayılır di miiii
gripal öksürük vs. iyi geliyormuş canımÇok teşekkür ederiz soğuk algınlığada iyi gelirmi
tekrar çok geçmiş olsun kaptanımslm kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun insan 45-46 yasına kadar taş gibiyim diye ortada gezerken oruç tutmak bile yasak olunca biraz moralim bozuldu cnm sıkıldı ama durmak yok yola devam
oğluşumda deli gibi öksürüyor birde okulda burnu kanayınca öğretmeni aradı apar topar okuldan alıp hastaneye götürdüm allahtan beta çıkmadı ateşde yok dr 3 gün ilaçlarla geçmezse ant a öyle başlayalım dedi 1-2 güne kendine gelirim sizlere haber vereyim dedim
inşallah canımAy durun geldim bütün geçmişi okudum ama hangisini alintilayacagimı bilemedimneyse aklımda kalanları yazayım
moni çok istikrarlı gidiyorsun masallah o kota bakıp off bu da büyük geliyor belimden düşüyor diye sinırlı görünüp içinden kıs kıs güleceğin günler yakındır
Şimdilik aklımda bu kadar kaldı kizlar hepinizi canıgönülden tebrik ediyorum
dünyalara bedel neredeyseNasıl bir mutluluk di mi
Hepimize inşallah canımCanım benim bende tebrik ederim sağlıkla bol eksiler :):)
menün suyun sporun güzel tatlım yalnız gözüme çarpan sabah tost 2 dilimden dir akşam da iki dilim ekmek yemişsin toplamda 4 dilim ekmek yapıyor bilemedim şimdi
güzel gibi
su spor süpercıssların sabah olduğundan yırttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?