Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun insan 45-46 yasına kadar taş gibiyim diye ortada gezerken oruç tutmak bile yasak olunca biraz moralim bozuldu cnm sıkıldı ama durmak yok yola devam
oğluşumda deli gibi öksürüyor birde okulda burnu kanayınca öğretmeni aradı apar topar okuldan alıp hastaneye götürdüm allahtan beta çıkmadı ateşde yok dr 3 gün ilaçlarla geçmezse ant a öyle başlayalım dedi 1-2 güne kendine gelirim sizlere haber vereyim dedim

Menü
Sabah
1dlm ekmek
1 kase etli corba
Öğlen
1.5 kaşık bulgur pilavi
4-5 kaşık bezelye yemeği
4-5 kaşık haydarı
1catal ıslak kek
Aksam
Yarim porsiyon kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 bardak yoğurt
Ara şekersiz nescafe
Gece activia yicem acıkırsam
2 litre su
8500 adim

kızlar tek böbrek kesin çalışmıyormuş oruç tutmam vs yasaklandı 6 ayda bir kontrol cnm biraz sıkkın kendime gelince bakarım bi taraftan oğlan bi taraftan ben iptal oldum

Canım moralini bozma, tek böbrekle hayatını gayet güzel yaşayan kişiler var. Biraz daha sağlığına, beslenmene dikkat edersin tatlım, Allah şifalar versin, beterinden saklasın.

Sagol canım
Bu arada Nilgün 'le olan yarışında hep seni tutuyordum, malum bu organik hatun önüne gelene meydan okuyor yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, iyi oldu kazandığın

Sabah
Bitki çayı
2 günkurusu

Kahvaltı
2 tost
Çay
1 kase puding (yemezsem içimde kalacaktı :))))

Ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

Öğle
5 etsiz çiğköfte
Yeşillik
1 bardak ayran

Ara
2 mandalina

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase ıspanak (pirinç yerine içine bulgur koydum biraz)
1/2 kase yoğurt
3 yk zeytinyağlı yer elması

Birazdan 1 bardak kefir içeceğim. Antibiyotik alıp durduğum için bolca probiyotik almam gerekiyormuş.

2 lt su
48 dk Leslie burn body fat 3 mile

+büyük kız okula bırakılıp alındı, 2 çocuk yıkandı, ev toplandı-süpürüldü-silindi, ütülerin yarısı yapıldı, yemekler yapıldı, bunlarda yakılan kalorilerden sayılır di miiii

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Çok teşekkür ederiz soğuk algınlığada iyi gelirmi

menün suyun sporun güzel tatlım yalnız gözüme çarpan sabah tost 2 dilimden dir akşam da iki dilim ekmek yemişsin toplamda 4 dilim ekmek yapıyor bilemedim şimdi
güzel gibi
su spor süpercıssların sabah olduğundan yırttın

tekrar çok geçmiş olsun kaptanım

inşallah canım
Nasıl bir mutluluk di mi
dünyalara bedel neredeyse

Canım benim bende tebrik ederim sağlıkla bol eksiler :):)
Hepimize inşallah canım

Teşekkürler tatlım

Hanımlar bende kaçar, herkese Allah rahatlık versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…