Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyete başladığı zamanlarda ölçüsünü alanlar var mı??
Ben güya her ya yapıcaktım ama ilk ay alıp bırakmısım. sonrakı aylar gormekten korktum ben de sanırım o rakamları :KK43:
Ama 10ay sonunda gecen bı daha olctumm böleeee kaldım :KK57::KK57::KK57:
İnanılmaz fark oluşmus ıyı kı almısım o zamankı olculerı :21:
Tüh, keşke bende alsaydım yaaa

yemediğim halde zor veriyorum:işsiz:
Belki de yemediğin için veremiyorsundur canım. Vücudun korumaya almış olmasın kendini. Birazcık öğünlerinde sebzeydi, etti işte be bileyim 1 dilim ekmek (sabah ya da öğlene) eklesen nasıl olur? Tabi kendi metabolizmanı sen daha iyi bilirsin ama öneri benimkisi sadece.

Kızlar sizinle birlikte ben de ölçü alayım da kendinizi kötü hissetmeyin, moral olsun size :KK70:

Oo hadi bakalım yap da yansın yağlar :)

Oo masallah super vermissin :nazar:
Sporu kesinlikle aç karnına yapmamak gerekiyor, sabah kalkınca spor yapma alışkanlığı olanlar için bile en azindan bi meyveli yoğurt, meyve gibi enerji verici seyler yemelerini tavsiye ederler :KK66:

Șu an merak edip ölçtüm göbeğimi, hiç ölmemiştim hamile olduğumdan beri. 110 çıktı, var mı arttıran? :KK70:

Benim spor yattı gibi ama dur bakalım. :))

Hahahahaaaa valla ya gece ya da sabah sırf senin için ölçücem göbüşümü, artık sana moral olur. :KK70::KK70:

Valla benim göbek ölçüsü takip etmem iyi olur, hamile gibiyim yaa o derece:KK70:
Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamam :D ama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez :D

Menu
Sabah
Yeşilçay
1 dilim tb ekmeği
2 tavada yumurta
1 domates
1 salatalık
Az peynir
Çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
4 köfte
4 patates
Yarım kase Şehriye çorba
1 bardak ayran
Ara
2 incir
Türk Kahvesi
Aksam
Ispanak
5 kaşık erişte
Ara
Türk Kahvesi
2 incir
1 kuru kayısı
3 saat sonra 1 bardak ayran (tansiyonum düşmüş )
3 litre su
40 dkk hızlı dans , pilates

Menu
Sabah
Yeşilçay
1 dilim tb ekmeği
2 tavada yumurta
1 domates
1 salatalık
Az peynir
Çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
4 köfte
4 patates
Yarım kase Şehriye çorba
1 bardak ayran
Ara
2 incir
Türk Kahvesi
Aksam
Ispanak
5 kaşık erişte
Ara
Türk Kahvesi
2 incir
1 kuru kayısı
3 saat sonra 1 bardak ayran (tansiyonum düşmüş )
3 litre su
40 dkk hızlı dans , pilates
Çok güzel olmus cnm :nazar:

Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamam :D ama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez :D
Göbek için bölgesel calisabilirsin.

O da çıkar canım, menülerin ve sporların çok güzel ve istikrarlısın da, göreceğine eminim :KK54:
teşekkür ederim tatlım. hel birlikte inşALLAH; )
En geç Salı'ya kadar gelir o zaman.

Yemek konusuna gelince... Valla elimden gelenin en iyisini yaptım. Nalçak kocişim kanıma girdi. Hamburger yiyelim didi. Ben de ne yaptım, menü istemedim. Sadece hamburger söyledi bana ve üstündeki ekmeği ayırıp altındakiyle yedim. Bide zorla patates verdi ama 10 tane falan yemişimdir en fazla. Zararın neresinden dönersem kardır :halay:
Valla bazen inadına yapıyo gibime geliyor. Hem kilo ver diyor hemde habire beni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Dün pasta ve ekler sipariş etti yemedim. Bugünde kv den dönerken frigo patlamış mısır falan aldı giderayak. Oofff offf. Ayıptır söylemesi şam fıstıklısı da çıkmış, mozaik falan be bulduysa doldurmuş. Allah yardımcım olsun :olamaz:
sabotajcı kociş :duduk:
Ay koptum size kızlar lydznp lydznp :KK70::KK70:
Ben hangi kategoriye giriyorum acabaaa.
göbüş olduguna göre elma olursun :KK70::KK70:
Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamam :KK70: ama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez :KK70:

sorma gecen gun ben yaptim oyle bir oncesi sonrasi. kardesim 3 ayda bu gobek bu kadar gitti mi dedi. ben de ne 3 ayı 3dk da gitti dedim. 2 gun wc ye çıkamamıştım. göbüş oyle bir şişmişki ayna da gorunce dayanamayıp cektim. en son onu 9 aylık hamileyken boyle görmüştüm :KK70::KK70::KK70:

sorma gecen gun ben yaptim oyle bir oncesi sonrasi. kardesim 3 ayda bu gobek bu kadar gitti mi dedi. ben de ne 3 ayı 3dk da gitti dedim. 2 gun wc ye çıkamamıştım. göbüş oyle bir şişmişki ayna da gorunce dayanamayıp cektim. en son onu 9 aylık hamileyken boyle görmüştüm :KK70::KK70::KK70:
Ahshshsgxhfa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D

Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamam :KK70: ama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez :KK70:

Maşallah maşallah, bunkadaronı yaptıysan hedefine de ulaşırsın tatlım. Sorma, bende kilo aldığımı ve abarttığımı bilmeme rağmen öküz gibi yiyordum. Aman yarın başlarım diye diye... :KK43: Bu göbek meselesi nasıl çözülecek bilmem. :-)

Hemde nasıl sabotaj :silah:

Bende görmek istiyoruummmm :KK70::KK70: bak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? :KK70::KK70::KK70:Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum :confused:
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm :KK70::KK70:
Bakınız:
IMG_3375.webp
Heyyytt be endama gel :KK70::KK70:

Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.

Back
X