Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nejat uygurun deyimiyle VİMPİR dizisi :KK48: The Originals diye bi dizi var da ablacım bayaa uzun sürdü yeni sezonun başlaması nilgüncüm de izliyo onu şeettim başladı yeni sezon diye :KK19:
süper ,benim diziler başlamadı henüz boş zamanlarda izliyim severim vimpirleri:KK70::KK70:

Iyi geceler arkadaslar
Bugun Aksama kadar temizlik yaptim cam kapi hicbirsey birakmadim
gelmem de bu saati buldu

Kahvalti
2 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
maydanoz

Ogle
4 kasik kavrulmus Kiyma
1 salatalik
1 dl ekmek

Aksam
1 tabak bol limonlu pirasa
ayran
Menu guzel spor zaten mikimmil olmuş da su nerde?

Bugün az yedim ya çok aciktimmm. Allahım neyseki yarın ödül günü gelsin tatlılar gitsin borekler:D

Iyi geceler arkadaslar
Bugun Aksama kadar temizlik yaptim cam kapi hicbirsey birakmadim
gelmem de bu saati buldu

Kahvalti
2 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
maydanoz

Ogle
4 kasik kavrulmus Kiyma
1 salatalik
1 dl ekmek

Aksam
1 tabak bol limonlu pirasa
ayran
Aralarda bir incir yada kuru kayısı atsaydin ağzına menun süper olurmuş

İŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 14:KK59:00
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 21:KK42:00
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 05:KK53:00
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda:işsiz:

ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin:kk77:

bende yürüyüşten geldim:spor:

En geç Salı'ya kadar gelir o zaman.

Yemek konusuna gelince... Valla elimden gelenin en iyisini yaptım. Nalçak kocişim kanıma girdi. Hamburger yiyelim didi. Ben de ne yaptım, menü istemedim. Sadece hamburger söyledi bana ve üstündeki ekmeği ayırıp altındakiyle yedim. Bide zorla patates verdi ama 10 tane falan yemişimdir en fazla. Zararın neresinden dönersem kardır :halay:
Valla bazen inadına yapıyo gibime geliyor. Hem kilo ver diyor hemde habire beni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Dün pasta ve ekler sipariş etti yemedim. Bugünde kv den dönerken frigo patlamış mısır falan aldı giderayak. Oofff offf. Ayıptır söylemesi şam fıstıklısı da çıkmış, mozaik falan be bulduysa doldurmuş. Allah yardımcım olsun :olamaz:

süper ,benim diziler başlamadı henüz boş zamanlarda izliyim severim vimpirleri:KK70::KK70:
Ay o zaman The Vampire Dairies e de bakabılırsın.. O biraz sündürdü ama bazı sezonlarda, Originals daha hareketli gidiyo..
Sen neler izliyon,bizim nilgün gibi kore dizilerine mı sarıyosun sen de yoksa??
ay keşke izlemeyeydim şimdi 3. bölümü beklede dur:işsiz:
He yaa.. Zati Game of Thorones da teeeeee temmuzda başlıcakmış..İzlediğim dizilerde bitti napıcam ben poff :işsiz:
13.kere House mu başlasam acaba :D :D

Back
X