- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.501
Nejat uygurun deyimiyle VİMPİR dizisine izliyorsunuz bakiim siz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nejat uygurun deyimiyle VİMPİR dizisine izliyorsunuz bakiim siz![]()
seni kaldırmasına izin verme. bizde yanındayız unutmaCanım o yiyiyor diye ben yemiyorum ki sorun yok yani benim için...yesin istediği kadar![]()
süper ,benim diziler başlamadı henüz boş zamanlarda izliyim severim vimpirleriNejat uygurun deyimiyle VİMPİR dizisiThe Originals diye bi dizi var da ablacım bayaa uzun sürdü yeni sezonun başlaması nilgüncüm de izliyo onu şeettim başladı yeni sezon diye
![]()
ay keşke izlemeyeydim şimdi 3. bölümü beklede durNejat uygurun deyimiyle VİMPİR dizisiThe Originals diye bi dizi var da ablacım bayaa uzun sürdü yeni sezonun başlaması nilgüncüm de izliyo onu şeettim başladı yeni sezon diye
![]()
ay sağol canım hadi herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben geç bile kaldım bugun dizi derdine sabaha bol bol eksiler inşallahseni kaldırmasına izin verme. bizde yanındayız unutma![]()
Pasta masta demeyin gece gece zaten acıktım ölüyomPasta yiyince daha çok kilo veriliyor ama![]()
Menu guzel spor zaten mikimmil olmuş da su nerde?Iyi geceler arkadaslar
Bugun Aksama kadar temizlik yaptim cam kapi hicbirsey birakmadim
gelmem de bu saati buldu
Kahvalti
2 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
maydanoz
Ogle
4 kasik kavrulmus Kiyma
1 salatalik
1 dl ekmek
Aksam
1 tabak bol limonlu pirasa
ayran
O da çıkar canım, menülerin ve sporların çok güzel ve istikrarlısın da, göreceğine eminimcok teşekkür ederim canim. dun benim tartida çıkaydı ya 1.900![]()
Acıktığın an yatip uyucanPasta masta demeyin gece gece zaten acıktım ölüyom![]()
Yataktayim suanAcıktığın an yatip uyucan![]()
ayyy çok ayip ama olmaz ki o kadarBugün az yedim ya çok aciktimmm. Allahım neyseki yarın ödül günü gelsin tatlılar gitsin borekler![]()
Aralarda bir incir yada kuru kayısı atsaydin ağzına menun süper olurmuşIyi geceler arkadaslar
Bugun Aksama kadar temizlik yaptim cam kapi hicbirsey birakmadim
gelmem de bu saati buldu
Kahvalti
2 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
maydanoz
Ogle
4 kasik kavrulmus Kiyma
1 salatalik
1 dl ekmek
Aksam
1 tabak bol limonlu pirasa
ayran
Bakma böyle dedgime bi iştah otururm sofraya yarıda istahim geçiyo yiyemiyorumki. Pasta Börek değilde canım pastırma çekti bi de tam yerindeyim Kayseri deayyy çok ayip ama olmaz ki o kadar![]()
![]()
İŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 1400
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 2100
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 0500
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda
ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin
bende yürüyüşten geldim![]()
Göbek yok mu ? Bel kısmını gobegin üstünde en ince olan yerden olccez demi ?
evet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım ben
Ay o zaman The Vampire Dairies e de bakabılırsın.. O biraz sündürdü ama bazı sezonlarda, Originals daha hareketli gidiyo..süper ,benim diziler başlamadı henüz boş zamanlarda izliyim severim vimpirleri![]()
He yaa.. Zati Game of Thorones da teeeeee temmuzda başlıcakmış..İzlediğim dizilerde bitti napıcam ben poffay keşke izlemeyeydim şimdi 3. bölümü beklede dur![]()