- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.921
o alt temizleme takıntısı bende var. hele kız çocuğu olunca. yok yanlış temizleme enfeksiyon kapma vs... Bazen ben bile istifa etmeyi düşünmüyor değilim. Emeklilik bekliyoruz işte
Orticiğim mahmutu kurduk sonunda
Sorma servisi aradım bi sorun olmazsa cumartesi dedi kesin mi dedim ararız dedi eşimde hadi kuralım bari dedi nette videolar var baka baka kurduk kolay mış valla yaptık..:) yürüyüşten geldim şimdi akşam yemekten sonra yaparım nasipse sağol tatlım yaa..Oo benim emeklilik gelir mi bilemedim :) kız büyür torun gelir herhalde o zamana.
AA, servisi beklemeden mi kurdunuz? Hadi gözün aydın, yürüyüş sonrası ısınmayla süper gidecektir :)
Akşam yaparım dedim eşim Bi kaç gün 15 dk yap yavaş yavaş arttır diyo herherin tutulur sonra diyo baya büyükmüş canım
onlarda gelip garantiyi onaylasınlar artıkSorma servisi aradım bi sorun olmazsa cumartesi dedi kesin mi dedim ararız dedi eşimde hadi kuralım bari dedi nette videolar var baka baka kurduk kolay mış valla yaptık..:) yürüyüşten geldim şimdi akşam yemekten sonra yaparım nasipse sağol tatlım yaa..
Akşam yaparım dedim eşim Bi kaç gün 15 dk yap yavaş yavaş arttır diyo herherin tutulur sonra diyo baya büyükmüş canım
Yaptım 10dk anam nefes nefesiyim ...:)onlarda gelip garantiyi onaylasınlar artık
tabi canım abartmadan düşük seviyede başla. 3-4 gün sonra bir dene arttırmayı. ama once süre sonra seviye arttirarak git. sakatlanma riskin yok ama tutulabilirsin; )
canım güzel bir yere benziyor ama tabi insanın evladı söz konusu olunca başka bir yere bırakması zor incelemişsindir muhakkat ama bence böyle yerlerde kamera sistemi varmı sitesine girip o anda olanları görebiliyormusun en önemli özellik bence bu ablam ist kameralı kreşleri araştırıp onlardan birini seçmişti dediğin yerdede varmı böyle bir olanak..http://magnethaber.com/manisanin-en-buyuk-kresi-yunusemrede-hizmete-acildi/
Linki inceler misiniz sız olsanız napardınızz
iyi ettiniz canim siz kurarak cumartesiye kadar bende bekleyemezdim.Yaptım 10dk anam nefes nefesiyim ...:)
sağol canım sorma yaa zaten çok heveslenmiştim birde cumartesiye kadar beklemek zor olucaktı inşALLAH zayıflarım bu ara durdu kilo vermemiyi ettiniz canim siz kurarak cumartesiye kadar bende bekleyemezdim.
Bencede sureyi yavas yavas arttir. Hadi bakalim kilo vermenide olumda yonde etkileyecektir..
Yaptım 10dk anam nefes nefesiyim ...:)
canım güzel bir yere benziyor ama tabi insanın evladı söz konusu olunca başka bir yere bırakması zor incelemişsindir muhakkat ama bence böyle yerlerde kamera sistemi varmı sitesine girip o anda olanları görebiliyormusun en önemli özellik bence bu ablam ist kameralı kreşleri araştırıp onlardan birini seçmişti dediğin yerdede varmı böyle bir olanak..
ama onun için aile şifreleri var aile kendi şifresi ile bakıyordu ablam şuan durum ne tam bilmiyorum tabi benim bahsettiğim 2-3 senelik bi olay yeğenim şimdi 5 yaşındaWay maşallah :)
Ya kameralı kreş yokmuş yasaklanmış, bizde izleyelim dedik ama pedofili bilmem ne sebeplerle MEB yasaklamışallahım korusun evlatlarımızı.
süper olmuş ortim...Menüm;
Çörekotu yagı ve 400ml limonlu ılık su
08:00
3 ceviz
1 h.yumurta
1 kivi
1 dilim süzme peynir
2 cheryy domates ve bol maydanoz
Ara:
Türk kahvesi 1 kuru incir,1 erik ve 3 üzüm
12:30
1 yumurtalı krep(yulaf kepekli) arası süzme peynir
2 cheryy domates,1 acı biber ve bol maydanoz
ARA:
1 Nestle nesfit bar (90cal.)
1 t.kahvesi
18:00
1 kase yogurtlu mantı (az mantı-bol yogurt)
Ve ev yapımı tursu
2 L su
800ml maydanoz suyu
Spor;
10000 adım yürüyüş
Sende supersin ortimm.kızlarrrrrrr menümmmm...
kahvaltı kavurmalı yumurta 1 kk peynir 4 zeytin 1 dilim köy ekmeği
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı
öğlen 1 bardak yoğurt 1 kivi 1 elma 2 yk yulaf ezmesi biraz tarçın ile smotihe
ara tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 hurma
akşam et sote salata 1 bardak ayran
1,5 bitti 2 yaparım
spor 30 dk yürüyüş
32 dk mahmut 11 km 152 kclçok zevkliymiş bayıldım mahmuta belki yatmadan 30 dk daha yaparım yaparsam yazarım
adam bu yazdıklarımı görse boşar beni mahmutla ne yapıyon mahmut kim diyeeeSende supersin ortimm.
Dikkat et esin kıskanmasın Mahmut'u.
40dk yürüyüşe benzemez tabikiYaptım 10dk anam nefes nefesiyim ...:)
yok ya yavaşta yapılmıyo kaptırıp gidiyon40dk yürüyüşe benzemez tabiki
yarım saat diye sınırlama. ben spor salanuna giderken 10dk ile başlamıştım. gerci yuruyus bandı, bisiklet eliptik 10dk 10dk vermişti ama bilemedim. neyse ya yapabildigin kadar yap sen.sağol canım sorma yaa zaten çok heveslenmiştim birde cumartesiye kadar beklemek zor olucaktı inşALLAH zayıflarım bu ara durdu kilo vermembirazdan yapıcam yarım saat kadar 1. derecede
seni gidi turşucuMenüm;
Çörekotu yagı ve 400ml limonlu ılık su
08:00
3 ceviz
1 h.yumurta
1 kivi
1 dilim süzme peynir
2 cheryy domates ve bol maydanoz
Ara:
Türk kahvesi 1 kuru incir,1 erik ve 3 üzüm
12:30
1 yumurtalı krep(yulaf kepekli) arası süzme peynir
2 cheryy domates,1 acı biber ve bol maydanoz
ARA:
1 Nestle nesfit bar (90cal.)
1 t.kahvesi
18:00
1 kase yogurtlu mantı (az mantı-bol yogurt)
Ve ev yapımı tursu
2 L su
800ml maydanoz suyu
Spor;
10000 adım yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?