- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.941
iyide canım o sisteme girmek şifreli. oyle her onune gelen nasıl girer. ALLAH ALLAHWay maşallah :)
Ya kameralı kreş yokmuş yasaklanmış, bizde izleyelim dedik ama pedofili bilmem ne sebeplerle MEB yasaklamışallahım korusun evlatlarımızı.
mahmuttan ayrılamaz beraber yatarsiniz bu gecekızlarrrrrrr menümmmm...
kahvaltı kavurmalı yumurta 1 kk peynir 4 zeytin 1 dilim köy ekmeği
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı
öğlen 1 bardak yoğurt 1 kivi 1 elma 2 yk yulaf ezmesi biraz tarçın ile smotihe
ara tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 hurma
akşam et sote salata 1 bardak ayran
1,5 bitti 2 yaparım
spor 30 dk yürüyüş
32 dk mahmut 11 km 152 kclçok zevkliymiş bayıldım mahmuta belki yatmadan 30 dk daha yaparım yaparsam yazarım
ay yok ben yatağıma yatarım mahmut çok şımarır sonramahmuttan ayrılamaz beraber yatarsiniz bu gece
biz mahmut yerine eli falan mi desek acabaadam bu yazdıklarımı görse boşar beni mahmutla ne yapıyon mahmut kim diyeee
rüzgarın kizi nilgünyok ya yavaşta yapılmıyo kaptırıp gidiyon
biraz daha düşün yoksa tatlı yedinde bizemi söylemiyonkızlar menümü yazacagim ama ne yedigimi unuttum
şu anda karnım şişmiş durumda onun da etkisi olabilir
sabah kepekli tost yedim
arada 3+2 kuru kayısı yedim(ayrı ayrı zamanlarda)
öğlen
yoğurt salata standarta yemekte ne yedim onu hatırlamıyorum. servis yapan adamcağız cok israr etti biraz daha yemek almam için ama
aksam
2 tn fırında baget
fırında patetes yapmıştım elma dilim 3-4tn ondan yedim
yarım kepçe yoğurt çorbası
2.5lt su
2 fincan sade kahve
2 fincan yeşil cay
1tn elma
spor ne yaparım bilemiyorum şimdilik. yapınca yazarım
yok kiz tatlıyı komşum getirmiş şimdi. muhallebili citir kadayıfbiraz daha düşün yoksa tatlı yedinde bizemi söylemiyon
Deme oyle..yok ya yavaşta yapılmıyo kaptırıp gidiyon
ay bu tembellikle ben bile sevdiysem hiç durma al..Deme oyle..
Benide heveslendiriyorsun..
gözün aydın tatlım mahmutu kurmuşsunuzkızlar herkese hayırlı geceler sabaha bol bol eksiler
kızlar erken kaçmış bi ben varım canımKızlar naberrr?
Tavuk onlar ya iyidir benden de annemin doğum günüydü bugün ona hediye bakmaya kosturdum bugün bide ev bakmaya başladık bi ev baktık çok pahalıydı tutamadıkkızlar erken kaçmış bi ben varım canımiyidir senden naber
Buyun gıttım kızlar orayacanım güzel bir yere benziyor ama tabi insanın evladı söz konusu olunca başka bir yere bırakması zor incelemişsindir muhakkat ama bence böyle yerlerde kamera sistemi varmı sitesine girip o anda olanları görebiliyormusun en önemli özellik bence bu ablam ist kameralı kreşleri araştırıp onlardan birini seçmişti dediğin yerdede varmı böyle bir olanak..
sen ona karşı yinede iyi ol tatlım inan sen kazanırsınhele bebiş doğduktan sonra değişecektir
o senin güzel görüşün canımcım
aynen kaptanım yaş mı o ne ki?
ben varım candy şeker eski kaptanın
hayırlı olsun tatlım bebişinrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bende yeni babaanne oldum
ahaha mahmut
hadi gözün aydın bol bol yağ yaksın inşallah hayırlı olsun
geçmiş olsun canım
ne yapayım benim yatma saatimde hepiniz toplanıyosunuz ...
vayy hadi tebrikler canım ..
adında pek güzelmiş canım
geçm
iş olsun canım ..
Servis kurdu bizimkisini tatlım.fancynancy ferah canım senin eliptiği kendinizmi kurdunuz servismi çağırdın..
Bugünde sallandım artık önümüzdeki maçlara bakacazgünaydın kızlarr
hayırlı olsun canım. mahmutla iletişiminiz iyi olur inşallah bol bol vakit geçirirsiniz
azıcık turşudan bişey olmaz canım. nefsini köreltmiş olursun. yoksa insan biriktirip biriktirip bi anda patlıyor sonuç fena oluyor
tebrikler canım darısı cumaya burada birincilik
biraz ipin ucu kaçmış gibi canım. bugün topla inşallah
annenin doğum günü kutlu olsun canım rabbim sağlıklı nice yaşlar nasip etsinTavuk onlar ya iyidir benden de annemin doğum günüydü bugün ona hediye bakmaya kosturdum bugün bide ev bakmaya başladık bi ev baktık çok pahalıydı tutamadıksen de iyi kosusturmussun ama kardeşinin ameliyatı nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?