Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

cnm geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın

cnm bugün bayaa yoğunsun allah kolaylık versin tatlım
Bir dağıldım toparlayamadım bir türlü canım, inşallah yarın neticelenecek.

Gunaydın kızlar, güzel bi gün olsunn

Menü biraz kh agırlıklı olmus dedigin gibi. İnsallah iyilesirsin en kısa sürede

Kolay gelsin, baya yogun bir gün seni bekliyormus
Çok teşekkür ederim, inşallah.

harikasın moni

önemli olan senin içinin rahat etmesi

Iyi geceler kizlar
Kahvaltim
2 dlm ekmege tost
1 bardak sutlu kahve

Ara 1 bardak ayran

Ogle ton balikli salata
4 kasik mantar sote

Aksam
1 findik lahmacun
1 porsiyon izgara et
salata

Spor leslie 2 mil
2.5 lt su
2 fincan yesilcay

Kahvaltı
Nesfit + süt

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Domates çorbası
Tost

Ara
Bitki çayı
Yeşil çay
Mistik chai

Akşam
5 yk bulgur
2 yk yoğurt
1 İnce dilim kontrafile
Salata
1 bardak kefir

Su 2,5 lt yakın
Spor yok

Bugünde cısslarım oldu azıcık 1 kaseye yakın pudingle 2 parça çikolata yedim sabah 81,2 yi görünce tartıda biraz demoralize oldum galiba.
Akşama da regl oldum, karnım davul gibi
Yarından itibaren ödem söktürücü çayımı içmeye başlayıp, karbonhidratlardan uzak yiyecekler yemeye çalışacağım.
Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
Sporlar harika hayran kaldim

Ornek nlbir menu olmus bence

Gidip yerine de bakmışsın canım, çok zor bir karar verme sürecindesindir. Bana da kreş daha iyi gibi geldi ama kızların dediği gibi hastalanma ihtimali çok yüksek. İlk etapta sana sıkıntı yaratacaktır. Güvenilir birini bulursan eve de kamera sistemi kurabilirsin, bazı telefon operatörleri o imkanı sağlıyor. Anneanne ya da babaanne ye rica etsen işte haftanın 1-2 günü bakıcının yanında durabilseler evde çok güzel olurdu. Allah yardımcın olsun tatlım.

Anneanne belfıtıgından yatıyor amelıyat olabılır haftasonu ızmıre gıttım evını ben derledım topladım dusunun
Babaanne ankara da onu hıc konusmayalım bıle kendıne hayrı yok
Oğlumu ben 18. Ayda vermiştım krese dedıgınız gıbı sık hastalanır tabı ama ne zaman verırsenız o zaman da hastalancak zaten bundan kacıs yok

Bakıcı derdı berbat bısey. Oğlumu gecen sene 3 aylıgına yaz tatılınde evde dınlensın dıye bakıcı ayarlamıştım ne sorunlar ne sorunlar
Ustelik buyuk oldugu halde bu daha kucuk,
Kafam cok karısık allahım hayırlısını ver

Ay çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim canım. Tabi hastalıktan kaçınılamıyo maalesef. Ama sonra daha sağlam oluyorlar, bağışıklıkları güçleniyormuş. :)
Canım en hayırlısı olsun kızın için inşallah.

önemli olan senin içinin rahat etmesi
Tabıkı kendım bakayım ıstıyorum ondan ıcım hıc rahat degıl ama bu hıs yan komsum bakacagı zaman bıle vardı paylasamıyorsun onu sonucta
Buraya ıstedıgımde gıdecegım, cocuklarla bırlıkte sıkılmaz en azından, bakıcı evde ne yaptırcak kı ona,gelen bakıcı tıplerını gorsenız bunlar ne dersınız, kadını memnun etme cabası ve para ayrı boyut onu hıc kobusmayalım bıle.

Bende bakıcı konusunda birşey söyleyip seni rahatsız etmek istemedim ama gerçekten işini yapacak birini bulmak maalesef bu konuda çok zor. Kızkardeşin o zamanları yaşadığı için şahsen biliyorum. Dediğin gibi neler neler yani. En sonunda kızcağız ayrıldı işinden gücünden kendi bakmaya başladı. Kreş çok daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…