- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.961
Bir dağıldım toparlayamadım bir türlü canım, inşallah yarın neticelenecek.günaydınlarrr
cnm geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın
cnm bugün bayaa yoğunsun allah kolaylık versin tatlım
Çok teşekkür ederim, inşallah.Gunaydın kızlar, güzel bi gün olsunn
Menü biraz kh agırlıklı olmus dedigin gibi. İnsallah iyilesirsin en kısa sürede
Kolay gelsin, baya yogun bir gün seni bekliyormus
Bilmiyorum ama 10 defayı gectigi bile oluyor.
Kac yasında basladin sac boyasi kullanmaya?
Artik eliptikle interval yaparsin canim..
evet yaa... ben de heveslendim. biz bu gece uyuyamaz sabah direkt mahmut almaya gidermişizDeme oyle..
Benide heveslendiriyorsun..
iyi gecelerkızlar herkese hayırlı geceler sabaha bol bol eksiler
harikasın monibugünkü menüm
sabah(10:00)
1 dilim t.b ekmeği
1 z.yağda yumurta
b. peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
Açık çay
ara(12:00)
4 çağla
akşam(17:00)
1 kase tavuk suyu çorba
Haşlanmış tavuk
salata
Ara(22:00)
çay
içilen su:3 litre
yapılan spor :
60 dakika bantta yürüyüş hafif tempoda
5 dakika mahmut
30 dakika masa tenisi komşumla
30 dakika yüzme+suda hareket
önemli olan senin içinin rahat etmesiBuyun gıttım kızlar oraya
Yer fena degıl acıkcası fiziksel kosulları cok cok ıyı degıl ama şimdi ne bekledıgımız önemli.kamera sıstemı var dısardan ızleyemıyormusuz ama gelıp buradan ne zaman ıstersenız ızleyın dedıler.
Grupta 5 cocuk vardı en küçüğü 12 aylıktı
Ben nasıl ıdare edıyorlar dıye kaygılıydım ama gayet duruyorlar
Hepsının oyun parkı var
Orada uyuyorlar gıttıgımde yenı uyanmışlardı, tek tek gıydırdı ayakkabısılarını asagı ındırıp ıkındı kahvaltısını yaptırdı
Kımısı yoğurt yedı kımısı meyva
Hıc durmayıp aglayan yoktu acıkcası
Sporlar harika hayran kaldimbugünkü menüm
sabah(10:00)
1 dilim t.b ekmeği
1 z.yağda yumurta
b. peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
Açık çay
ara(12:00)
4 çağla
akşam(17:00)
1 kase tavuk suyu çorba
Haşlanmış tavuk
salata
Ara(22:00)
çay
içilen su:3 litre
yapılan spor :
60 dakika bantta yürüyüş hafif tempoda
5 dakika mahmut
30 dakika masa tenisi komşumla
30 dakika yüzme+suda hareket
Ornek nlbir menu olmus bencekızlar menümü yazacagim ama ne yedigimi unuttum
şu anda karnım şişmiş durumda onun da etkisi olabilir
sabah kepekli tost yedim
arada 3+2 kuru kayısı yedim(ayrı ayrı zamanlarda)
öğlen
yoğurt salata standarta yemekte ne yedim onu hatırlamıyorum. servis yapan adamcağız cok israr etti biraz daha yemek almam için ama
aksam
2 tn fırında baget
fırında patetes yapmıştım elma dilim 3-4tn ondan yedim
yarım kepçe yoğurt çorbası
2.5lt su
2 fincan sade kahve
2 fincan yeşil cay
1tn elma
spor ne yaparım bilemiyorum şimdilik. yapınca yazarım
Bu arada sıze biley danısacagım guzellerr
Komşum bakacaktı ya ela ma bakamayacagını soyledı
Temmuzda işe baslayacagım
Az vaktım kaldı, muhatap olupta bakıcı olacak tıplerı gorunce kahroluyorum kucumsedıgımden degıl ama cocuguma tv bıle ızletmezken guvenemıyorum bakıcılara
Manısada erken aylarda alacak kres buldum 12.ayını bulacak işe gıdınce
Dıyorum kı krese mı versem ustelik para olarak daha az bıle bakıcıdan daha guvenlı olmaz mı sızce
Her ıstedıgımde gıderım en azlıse mezunu guvenlı bır ortam olmaz mı sızce de ne dersınız ne olur yardım edınn
Anneanne belfıtıgından yatıyor amelıyat olabılır haftasonu ızmıre gıttım evını ben derledım topladım dusununGidip yerine de bakmışsın canım, çok zor bir karar verme sürecindesindir. Bana da kreş daha iyi gibi geldi ama kızların dediği gibi hastalanma ihtimali çok yüksek. İlk etapta sana sıkıntı yaratacaktır. Güvenilir birini bulursan eve de kamera sistemi kurabilirsin, bazı telefon operatörleri o imkanı sağlıyor. Anneanne ya da babaanne ye rica etsen işte haftanın 1-2 günü bakıcının yanında durabilseler evde çok güzel olurdu. Allah yardımcın olsun tatlım.
Bakıcı derdı berbat bısey. Oğlumu gecen sene 3 aylıgına yaz tatılınde evde dınlensın dıye bakıcı ayarlamıştım ne sorunlar ne sorunlarGidip yerine de bakmışsın canım, çok zor bir karar verme sürecindesindir. Bana da kreş daha iyi gibi geldi ama kızların dediği gibi hastalanma ihtimali çok yüksek. İlk etapta sana sıkıntı yaratacaktır. Güvenilir birini bulursan eve de kamera sistemi kurabilirsin, bazı telefon operatörleri o imkanı sağlıyor. Anneanne ya da babaanne ye rica etsen işte haftanın 1-2 günü bakıcının yanında durabilseler evde çok güzel olurdu. Allah yardımcın olsun tatlım.
Anneanne belfıtıgından yatıyor amelıyat olabılır haftasonu ızmıre gıttım evını ben derledım topladım dusunun
Babaanne ankara da onu hıc konusmayalım bıle kendıne hayrı yok
Oğlumu ben 18. Ayda vermiştım krese dedıgınız gıbı sık hastalanır tabı ama ne zaman verırsenız o zaman da hastalancak zaten bundan kacıs yok
Tabıkı kendım bakayım ıstıyorum ondan ıcım hıc rahat degıl ama bu hıs yan komsum bakacagı zaman bıle vardı paylasamıyorsun onu sonuctaönemli olan senin içinin rahat etmesi
Bende bakıcı konusunda birşey söyleyip seni rahatsız etmek istemedim ama gerçekten işini yapacak birini bulmak maalesef bu konuda çok zor. Kızkardeşin o zamanları yaşadığı için şahsen biliyorum. Dediğin gibi neler neler yani. En sonunda kızcağız ayrıldı işinden gücünden kendi bakmaya başladı. Kreş çok daha iyi bir seçenek.Bakıcı derdı berbat bısey. Oğlumu gecen sene 3 aylıgına yaz tatılınde evde dınlensın dıye bakıcı ayarlamıştım ne sorunlar ne sorunlar
Ustelik buyuk oldugu halde bu daha kucuk,
Kafam cok karısık allahım hayırlısını ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?