- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.021
Ya moral bozmak yok ben hiç kaçamak yapmadığım halde birde artıyım bu hafta şaka gibi.. Ama eninde sonunda kırılacak hiç sıkma canını..hayırlı sabahlar şekerler
105lerde takıldım kaldım bu hafta cumaya kadar 104ü göremesem bunalıma giricem sanırım
duraksamayı bu kadar erken beklemiyordum
bünye alışkın değil tabii bu kadar yoğunluğa afalladı
günaydınlarrr
kızlar nasılsınız sabahtan beri bir taraftan işler bir taraftan gelen giden ancak geçmişi okuyup gelebildim
moni cnım dur bi yaww ben kaç aydır 71 de talıkdım biliyon mu bozma moralini
ne biliyim sabırsızım ondan heraldeYa moral bozmak yok ben hiç kaçamak yapmadığım halde birde artıyım bu hafta şaka gibi.. Ama eninde sonunda kırılacak hiç sıkma canını..
kız yavaş ilk günden yüklenme tutulcak her yerinEki Görüntüle 1974580
Elim ayağım titriyor anammm...oh ne ter attım ay çok sevdim ben mahmutu
Ne Mahmut'mus buda ya herkesin dilinde herkes onu istiyor. Bi gun evdede agzimdan kacarmis esime derken canim bana Mahmut alirmisin dermisim.kız yavaş ilk günden yüklenme tutulcak her yerin
mahmut bu şakaya gelmez çarpar adamı
dün o kadar spor yaptım yüzdüm bişe değil de 5 dakika mahmut canımı aldı
Supersin canim..Eki Görüntüle 1974580
Eki Görüntüle 1974580
Yaa sorma insan acıkıyor ...yok miss gibi en sağlıklısından öğlen yemeğimi yedim canım.. Sen zaman menu paylaşmaya başlayacaksın..arada kaynıyon hep
şimdi üstüne bi kase yoğurt falan bişi ye bari, spor yapınca bi anda açlık hissedip ne bulursan atma ağzına.
Yaa sorma insan acıkıyor ...yok miss gibi en sağlıklısından öğlen yemeğimi yedim canım.. Sen zaman menu paylaşmaya başlayacaksın..arada kaynıyon hep
hayırlı sabahlar şekerler
105lerde takıldım kaldım bu hafta cumaya kadar 104ü göremesem bunalıma giricem sanırım
duraksamayı bu kadar erken beklemiyordum
bünye alışkın değil tabii bu kadar yoğunluğa afalladı
Seni daha iyi gördüm kaptan. daha da iyi ol emigünaydınlarrr
kızlar nasılsınız sabahtan beri bir taraftan işler bir taraftan gelen giden ancak geçmişi okuyup gelebildim
moni cnım dur bi yaww ben kaç aydır 71 de talıkdım biliyon mu bozma moralini
oh oh ALLAH ayırmasınEki Görüntüle 1974580
evet evetHaha bi mahmutta sana lazım..
iyiyiz çok şükür. senin keyifler nasıl?Selamlar hatunlar.. bir toplanti sabahindan sonra ancak gelebildim..
Keyifler nasil ne alemdesiniz
kız yavaş ilk günden yüklenme tutulcak her yerin
mahmut bu şakaya gelmez çarpar adamı
dün o kadar spor yaptım yüzdüm bişe değil de 5 dakika mahmut canımı aldı
Ne Mahmut'mus buda ya herkesin dilinde herkes onu istiyor. Bi gun evdede agzimdan kacarmis esime derken canim bana Mahmut alirmisin dermisim.
Ayy bende kahvemi içtim küçük bir kaçamak laşu kahvede olmasa ne yaparız ay iyi geldi
bir yerde dur demen lazım yoksa önüne geçemezsin. Hadi ha gayret.ya paylaşayım da beni kazana atın dimi? benim irade gitti, verdiklerimi alıyorum süper, her hafta 1 kilo olarak dönüyo bana abur cuburlar. bugün niyetliyim, başlayım yeniden diye adım atmak istiyorum ama olmuyo ya, olmuyo
ben de kahvemi aldım. işime döneyim bu kadar mola yeterAyy bende kahvemi içtim küçük bir kaçamak la
Çalışıyorumm ya kahve iyi geliyor evde olsam bitkisel çayları icerdim..
Ay ben artık tokken 53 görmüyorum çok mutluyum ... Mutlu musmutlu çalışıyorumm inşallah sağlıkla hedefe beraber ulasacagiz :))bir yerde dur demen lazım yoksa önüne geçemezsin. Hadi ha gayret.
ben de kahvemi aldım. işime döneyim bu kadar mola yeter
hayırlısı inşALLAH canım :)Eki Görüntüle 1974613
Kızlar kızımın YGS sonucu bu okul puanı da eklenecek taktir getiriyordu okulundan enaz 80 gelecek yüzde elli , yüzde yetmişbes burlu okuyacak İstanbul da özel üniversite de İstanbul dışı düşünmüyorum bedeni masrafı aynı olacak hayırlısi Allah dan
cnm hayırlı olsun bizim zamanımızdan sonra çok değişti hiç anlamıyorum yeni, sistemi benBenim kız YGS 6 dan girecekmis 80 enaz okul puanı
Sağolun kaptanım Allah razı olsun..cnm hayırlı olsun bizim zamanımızdan sonra çok değişti hiç anlamıyorum yeni, sistemi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?