- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.061
Adaya dussem kahve alırım ılk bagımlıyım resmennnşu kahvede olmasa ne yaparız ay iyi geldi
Bence de canım buyuk ıhtımal oyle olacak bakalım artıkk temmuza kadar evdeyımm inş hayırlısı olurBende bakıcı konusunda birşey söyleyip seni rahatsız etmek istemedim ama gerçekten işini yapacak birini bulmak maalesef bu konuda çok zor. Kızkardeşin o zamanları yaşadığı için şahsen biliyorum. Dediğin gibi neler neler yani. En sonunda kızcağız ayrıldı işinden gücünden kendi bakmaya başladı. Kreş çok daha iyi bir seçenek.
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah iyi bir üniversite ye yerleşir hayırlısi Allah danhayırlısı olsun tatlım,istanbulda burslu özel okul çok mantıklı dediğin gibi masrafı geçiyor bile neredeyse.büyük oğlum şehir dışında okudu, küçüğü özelde burslu abisi kadar masrafı olmuyor okul vs için.
hayırlı yolculuklar kaptanım
yarınki duruma bakarım tatlım bugün işyerinde sinir bozucu şeyler oldu kendimi çok şiş hissediyorum tatlım sabah eğer eksi çıkarsam söylerim
bence spordan önce tartılmalısın.Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
bu sefer onlar karnıyarıkla cacık gibi bir ikili oldular lütfen yani hele bu hafta ve diğer haftalar patır patır eksiler gelsin sen o zaman gör birde hic ayrilmayacaklar. yalnızDaha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunum
sağol canım..Afıyet olsun sekerımm
güle güle kullan..Mıgrostan kendıne S beden tayt aldım cok hos olduu
bende değişmiyor canım herkes farklı tabiiKıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..Daha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunum
bak bak beni ellerin diline düşürdünDaha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunum
ay sorma kahve çay olmasa yorgunluk atamıcazAdaya dussem kahve alırım ılk bagımlıyım resmennn
yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktımbence spordan önce tartılmalısın.
bu sefer onlar karnıyarıkla cacık gibi bir ikili oldular lütfen yani hele bu hafta ve diğer haftalar patır patır eksiler gelsin sen o zaman gör birde hic ayrilmayacaklar. yalnıznilsub perşembe gününü ya hafif geç yada tatil. cumaya kaslar şişip ödem yapmasın canım.
ay canım bubu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..
bak bak beni ellerin diline düşürdünlydznp
ay sorma kahve çay olmasa yorgunluk atamıcaz
yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktım20 dk zor yürüdüm dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam yürüyemiyorum tantum jel sürdüm dizlerime ağrı kesici içtim şimdi her perşembe yapmıcam kaslarında dinlenmesi lazımmmış haklısın canım
sabah 45 dk akşam üstü 15 dk fazla geldi ilk günden
Yok canım artı cıkmazsın bence. Ben erkenden kalkarım yuruyusumu yapar oyle tartılırım genelde. Hatta yuruyusten onde arti yuruyusten sonra eksi oldugumda oldu yani.Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
Tatlįm keske esini dinleseydin ilkgun 10- 15 dakika yapıp beser dakika arttırsaydın spor salonlarinda da ilk 1 hafta 10-15 dakika yaptiryorlar alıstırmak icin. Dikkat et ortimm zarar verme kendine..bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..
yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktım20 dk zor yürüdüm dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam yürüyemiyorum tantum jel sürdüm dizlerime ağrı kesici içtim şimdi her perşembe yapmıcam kaslarında dinlenmesi lazımmmış haklısın canım
bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..
Hayırlı olsun Sevalim, zaten istiyordun hatırladığım kadarıyla,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. Kaç aylık bebişimiz ,nasıl gidiyor hamilelik..bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
wendy ebrusonmez @toplight morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu
Ayy çok heycanlı ya :))
Kız insan ortisine darılmazay canım buservey de fırsat kolluyormuş
ama üzüldüm gerçekten benim yüzümden uğraşıyorsun affet beni ortiiimmm
birde haftanın 5 günü spor yapın diyorlar. bu mahmut seni cok hırpalamış. once gecmis olsun sonrada persempe ve pazarı tatil yap derim. kaslar dinlensin. yada p.tesi sen bilirsin canım.
affettin mi beni
Sorma anammm dizlerim fenaaaTatlįm keske esini dinleseydin ilkgun 10- 15 dakika yapıp beser dakika arttırsaydın spor salonlarinda da ilk 1 hafta 10-15 dakika yaptiryorlar alıstırmak icin. Dikkat et ortimm zarar verme kendine..
Cok agırıyorsa gecmesi 1 haftayı bulabilir canım.Sorma anammm dizlerim fenaaageçer inşallah
Nasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?