- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.981
Amin canım ..Günaydın sanadaGünaydın güzel bayanlarr..
Güzel, kacamaksız, bol hareketli ve herseyden onemlisi saglıklı ve mutlu bir gün olur insallahh...
teşekkür ederim canım.Ornek nlbir menu olmus bence
Günaydın güzel bayanlarr..
Güzel, kacamaksız, bol hareketli ve herseyden onemlisi saglıklı ve mutlu bir gün olur insallahh...
Amin canım ..Günaydın sanada
Günaydıınn günaydııın günaydıınn tüm güzellereHerkese günaydın hayırlı bir gün olsun inşallah...:)
Bende pazara gidip gelicem Mahmut yapıcamJessica Smith'in 32 dk.lık videosu an itibariyle bitmistir..
Mahmut'u sanaa yar etmicemm!!!!Bende pazara gidip gelicem Mahmut yapıcam
Günaydın sanada nasılsın..günaydın kızlarr
Günaydın sanada nasılsın..
bende bu gün jessica yapayım yaa.. biz de mahmutta yok zatenJessica Smith'in 32 dk.lık videosu an itibariyle bitmistir..
bende gözüme kestirdim mahmutu ben alacağımmmMahmut'u sanaa yar etmicemm!!!!
Alicam onu!!
Ya ben de alacagim su mahmut tan yoksa spordan bunaliyorum hemenBende pazara gidip gelicem Mahmut yapıcam
Canım inanki sıfır ses o kadar sessiz ...Ya ben de alacagim su mahmut tan yoksa spordan bunaliyorum hemen
bari para verdim diye yaparim belki
senin modeli kaydetmistim
bir sey soracagim cok ses yapiyor mu alt komsuyla pek iyi degiliz de sorun olur mu
Mahmut'u sanaa yar etmicemm!!!!
Alicam onu!!
ya benim ya kara toprağın yar etmem mahmutumu sizebende gözüme kestirdim mahmutu ben alacağımmm
nasıl güzel bir hava var misssss...pazarımıda yaptım geldim bol yeşillikte aldım ohhh çarşamba günü pazar bi sokak öteye kuruluyor kolay oluyor benim içince..sağol canım iyiyim. burda hava bugün çok güzel
orda nasıl pazara cıkmalık mı
günaydın uyanıkmısın senGünaydın kızlar
al valla rengide çok güzel mavi siyahhhh
günaydınn inşALLAH mus mutlu bir gün olsun hepimize..Gunaydinlarrrrr herkese mutlu guzel bir gun diliyorum
Aman nazar etmeyelim mahmutaya benim ya kara toprağın yar etmem mahmutumu size
nasıl güzel bir hava var misssss...pazarımıda yaptım geldim bol yeşillikte aldım ohhh çarşamba günü pazar bi sokak öteye kuruluyor kolay oluyor benim içince..
günaydın uyanıkmısın sen
al valla rengide çok güzel mavi siyahhhh
günaydınn inşALLAH mus mutlu bir gün olsun hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?