Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaaaaa nerdesiniz ya?ohaoldumsmileohaoldumsmile
diyet yapiyoruz surda destege dayanisa ihtiyacimiz var degilmi?:sinifsinif:
kallisim bu hafta ikimiz yapiyoruz galiba sadece diyet.kaydirigubbakcemile5
candy yapiyor galiba birde. mersa gevsek seklini yapiyor. nasilsa kilo veriyor masallah..:nazar:
bülbülüm nerde?:uhm:
tombis yok iki gündürinsallah bir sorun yoktur :sm_confused:

reyhan ablacım merhaba....

bende merak ettim hem çikolatımı hem tombiliyi inşallah sorun yoktur...

ablacım yarın et o zaman tamam bende ona göre hazırlıyım ama ben ne günü yaparsak yanında yağsız yeşillik yiyelim diyorum etkisi nasıl olacak merak ediyorum zararı olmaz diye düşünsemde bilemiyorum..

beş dakika bakayım dedim bende eşim işten geldi ayçayı götürdü okulla istanbula gidecek fuar varmış ordan kaçıp teyzesine gidecek hafta sonu için...
bir de acıktım anlatamam yemedim hala eşimi bekliyim dedim ..

reyhan abla burada sebze fideleri henüz 2-3 gün oldu çıkalı ben garanti ekmek için mayıs ilk haftayı bekliyim diyordum haftaya alır ekerim inşallah domates minyatür ekiyorum zaten sadece kahvaltıya çünkü saksıya ekiyorum bahçemde yırtık dolaşıyor.. benimde biberlerimin hepsi çıkmış bu hafta hatta jelapanolar 2cm oldu bile :))

kallisim etin yaninda yagsiz yesilligin bir zarari olmaz tabiki. ama diyet hergün tek cesiti öneriyor. bir bildikleri vardir herhalde diye düsünüyorum.
tam diyet havasindayim fikirlere ihtiyacim var. surda ibre azicik oynadi onu cok asagilara cekmek istiyorum. izine 3 dolu ay kaldi. ne az ne cok. bu hevesle epes yol katederim gibi geliyor bana. bu bes günü tam dedikleri gibi yapalim bakalim ne olacak himm?
benim biberlerde öyle 2-3 cm büyümediler bir türlü ama sabir.. ya geceleri soguk oluyor be canim üzerlerini örtmek gerekiyor.

ben kaçıyorum eşim geliyormuş kızların ve onun yemeğini hazırlıyayım yemekten sonra yarım resmim var onu bitiricem geç vakit gelir bakarım hoşkalın...

kolay gelsin sana kallisim.. ben bu hfta cok uykusuzum nedense bugün erkenden yatmak istiyorum belkide artik gelemem. öpüyorum hepinizi.

tombilimin nerde olduğunu bilmiyoruz ayrıca çikolatımda günayda kaldı galiba :))

hava düzeldi herkes gesmelere başladı oturun evinizde işyerinizde nere geziyonuz ki :)) ben geserim sizin yerinize.

pazara çıkıp pazı filan alıcam bol hıyar :)) ve kıvırcıkta alayım hemde yürüyüş yapıcam sonra buradayım kısmetse....

oh b iz işlerin içinde boğulalım sen gez yerimize.o zaman şöyle bir anlaşma daha yapalım biz yiyelim sen diyet yap bizim yerimize nasıl ama iyi fikir dimiii..diyet yapmak senden spor benden...

selamlar ben geldim.......
kim kaciyor nere kaciyor. kacani fururum haberiniz olsun:mymeka:
tombis totolarinizla kolay kacamazsiniz. incelinde öyle kacin bare.:1closedeyes:
ben sabah domates salatalik biberle salata yaptim yedim birde haslanmis patates arada.
öglende brokoli brüksel lahanasi haslamistim onu limonlayip yedim hic güzel olmamis..:1no2:
aksamada sabah yedigimdenmi yemem gerekiyormus candy. ben burayi pek anliyamadimda--
ben ciceklerime bakip geleyim hemen

ay reyhan abla bir anda gözümde canlandırdım hepimiz koca totolarımızla yuvarlanarak koşuyoruz.hani teletabiler vardı ya onlar gibi..bu hayal çok şirin geldi bana.totomuzdanmı vuracan bisiiii.

candy yapiyor galiba birde. mersa gevsek seklini yapiyor. nasilsa kilo veriyor masallah..:nazar:

yok yok bende diyet yapıyorum ama bu diyeti biraz yumşattım .kocam 2 günde 3 kilo verdi kızlar harfiyen uyuyor.ama bu gün et günümüzdü iş yerinde et yememiş sadece salatalık yemiş akşamda yine et yaptım onu yedi.

kalistem olurya yarın ve öbür gün giremezsem beni yarım kilo almış yaz.aslında almadım ama geçen hafta yanlış hesap yapmışım onu telafi edimmm.

burasıda girişimiz

5031.jpg

kalistem resimleri şimdi gördüm çok güzel olmuş otel.inşallah işleride iyi olur.şu saksılara bayıldım çok şirinler.bide içindeki çiçekler ne çok güzel görünüyor...

kalistem resimleri şimdi gördüm çok güzel olmuş otel.inşallah işleride iyi olur.şu saksılara bayıldım çok şirinler.bide içindeki çiçekler ne çok güzel görünüyor...

tıss bizim atacağımız çiçeklerimi beğendin sen çuha çiçekleri soldular kaydirigubbakcemile3 değişecekler haftaya.. bir de kaktüs köşemiz varda çekemedim hepsini çekicem inşallah bakalım kısmet...güzel dileklerin içinde sağol mersacım..

cuma içinde anlaştık tamamdır..

günaydınlar..

akşam son mesajı yazıp açılışı ilk yapmaya başladık hayırlara çıksın :)) yahu kayboldu bizim hatunlar bir ses verin tombilişim çikolatım nerdesiniz oyy meraklanıyoruz ama...
çikolatımı akşama dek gelmezse arıyım bende kontör yok yoksa arardım akşam eşimden arıyım bari merak ettim ciddi tombilimde hiç gelmemezlik yapmazdı bebişimi hastalandı ki acaba..

e-e-e-eee şimdi şaşırdım ama ciddi merak ettim tombilime baktım en son ne zaman gelmiş diye ama dün siteye giriş yapmış ki... neyse bakalım...

candycim yürüyüş yetiyor aslında hafif oda ama düzenli olunca tabiki.. yoksa denilen doğru bende kaç kilodan nereye çıktım yazın spor yapmayınca ama yaz öncesi haftada 3 gün deli gibi yapıyordum tempolu veriyordum kiloyu.. demek ki abartmamak hafifçe desteklemek yada sporu hiç bırakmamak gerek..

hımmmm :kahve:

evet ben bi başladım düşe kalka gidiyor ama 104,3 e gene düştüm çok şükür :Saruboceq: tartılmayacaktım ama dayanamadım.. haftaya daha sıkı yapıcam guclubacismile

e-e-e-eee şimdi şaşırdım ama ciddi merak ettim tombilime baktım en son ne zaman gelmiş diye ama dün siteye giriş yapmış ki... neyse bakalım...

acaba verdiğini geri mi aldı ki ohaoldumsmile olsun tombilim gelsin kilolar yine gideeer.. benimkiler gibi kaydirigubbakcemile3

belki de çok meşguldü okudu ama yazmadı bişey olabiler boshayallersmile

günaydın millet kimsecikler yok yine buralar çok ıssızlaşmış.nerdesiniz millet uyanın.kızlar benim gayet iyi gidiyor .keyfim yerinde yaniii.nerdeyse artık hiç kaçamak yok.
candy sen nasıl gidiyorsun.başka kim var şu anda göremedim.

günaydın millet kimsecikler yok yine buralar çok ıssızlaşmış.nerdesiniz millet uyanın.kızlar benim gayet iyi gidiyor .keyfim yerinde yaniii.nerdeyse artık hiç kaçamak yok.

iyi gidiyor ya.. 106,7 ile başladım haftaya 104,3 tüm bu sabah.. bugün de meyve günüm meyve günüme özel ticker bile yaptm sempatiksalakcinni

ama topiğin bu ıssız hali çok üzüyor beni :gitme:

bende varım mersam reyhan ablada yapıyor son sürat kaydirigubbakcemile4
ama reyhan abladan özür dileyeceğim bu gün son anda canım et değil meyve yapmak istedi dün pazardan erik çilek filan almıştım birde eşim dün kızı geçirince markete uğramış meyve sularının katkısız %100 olanlarından çeşit yapmış son anda bu kadar çeşit varken meyve yapayım yarında et yaparım dedim....şu anda greyfurt ananas suyu içiyorum yarım bardakbayanssulusmile azıcık uyudum reyhan ablanın uyku hali tembelliği bendede var sanırım yada tam dinlenemedim:1closedeyes:

iyi gidiyor ya.. 106,7 ile başladım haftaya 104,3 tüm bu sabah.. bugün de meyve günüm meyve günüme özel ticker bile yaptm sempatiksalakcinni

ama topiğin bu ıssız hali çok üzüyor beni :gitme:
candycim kendimden çok senin şöyle kaçamaksız tam adapte olduğunu görmek istiyorum...

yaa benim canım spor yapmak istiyor ama eşim ben yokken spor aletini tamir etmemiş halada yapamadı adamda ne yapacağını şaşırdı akşamları yorgun argın geliyor tual yaptırıyorum isteklerimiz bitmiyor ki:icecream: işte evde yapmak istiyor canım dışarı çıkıp yürümekte istiyorum ama her yer uzak evin yakınlarını sevmiyorum öfffşakkıdı

kızlar şimdi kanal Dyi açtım doktorum programında diyet kilo konusu işleniyor.gerekli almamız gereken kaloriyi hesaplamak için kilomuzla 22,5 çarpmamız gerekiyormuş .eğer spor yapıyorsak üzerine 250 kalori daha eklenecekmiş.

candycim kendimden çok senin şöyle kaçamaksız tam adapte olduğunu görmek istiyorum...

valla kallistecim ben de herşeyden çok istiyorum sanmıştım ve fakat dün anladım ki dondurmadan çok istemiyormuşum.. ama bugün kaçamak yapmam heralde midem çok bulanıyo:bbo:

kızlar şimdi kanal Dyi açtım doktorum programında diyet kilo konusu işleniyor.gerekli almamız gereken kaloriyi hesaplamak için kilomuzla 22,5 çarpmamız gerekiyormuş .eğer spor yapıyorsak üzerine 250 kalori daha eklenecekmiş.

ben kilomu 22,5 ile çarparsam 2350 yapıyor.. bu bazal metabolizma yani günlük harcadığımız sabit kalori.. bu kadar kalori alırsak kilo almayacağımız iddia ediliyor (ben pek inanmıyorum) kilo vermek içinde bunun en fazla 1000 cal aşağısın da bi diyet uygulanması gerekiyor.. sağlıklı olduğu iddia edilen şey bu doktorlar tarafından

ama ben sürekli kalori hesabı yapılmasını kendi adıma sağlıklı bulmuyorum :umursamaz: çünkünüm yapamıyorum ben.. yapabilen var ama başarılı da oluyor kız. günde 1500 cal kadar alıyor 107 den 78 e düştü.. öyle işte

Back
X