Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumayı bekle. hergün 1 saat mahmut. sen 1 haftayı bulmaz 2. seviyeye de geçersin. sonra interval vs. ooo... eridin kız
anlatırken kolayda yaparken zor ama yok her gün 1 saat söz verdim kendime sende gazla beni canımda hergün 1 saat yapayım gerekirse kız

diyetisyenin çalıştığı bir yer yok muydu hepsini birden bitirirdin böyle ayrı ayrı sanada zor olurr..
bir de sorucam sana canım geçen gün demiştin dr kubilaya gittim tv de çok söylüyo yemişim diyeti ben yedire yedire zayıflatıyorum diye memnun kalmadın mı ondan..

kızlar geçmişi tam okuyamadım ilşler yoğun son dakika değişikliği olmazsa yarın adanaya gideceğim önemli bişey olursa beni etiketleyin geçen ay geç gelen reglim bu ay da 1 hafta erken geldi sabah 71,2 çıkmıştım çok yedim diye düşünmüştüm ama sanırım regli ödemi imiş inş cumaya daha iyi bitr sonuç çıkar

ALLAH işlerini rast getirsin kaptanım..

30 nisan hedefleri
ebrusonmez /54.9

fancynancy /77
Cikilatacanavari /79.9
0zlem / 69.9
moni/99,9
toplight /67
nilsub /75

kızlar hedefleri yazın

2013 de 6 ay kadar gitmiştim kubilaya,kilo veriyordum sonra ramazana girdik ramazanda 2 kilo almıştım derken öyle kaldı
listeleri çok dolu haftada 2 yada 3 kez kaçamak öğün vardı yavaş yavaş veriliyor onun listelerinde.her yiyeceğin adını yazdığı için almak kendine ayrı eve ayrı yemek yapmak zor geliyor.çok da memnun kalmadım açıkcası ve gereksiz pahalı

bencede en zoru çeşit çeşit yemek pişirmek bende zorlanıyorum o konuda .. olsun burda birbirimize hep destek tam destek

Tartı yer değişmedi demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…