- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.661
Umut paşa bir saattir tepiniyor iceride. Hatta korktum artık niye bu kadar hareketli diye :) hep derler hareketli bebekten korkma diye, doktora da sordum oyle dedi ama bu kadar çılgın hareketine de anlam veremiyorumay çivi çiviyi söker dedim..ya şaka bi yana eliptiğe çıkınca zevkli oluyor sıkılmıyorum telden müzik açıp kulaklıkları takınca iyi oluyo ... sen nasılsın bugun Umut paşacık hareketlidir çok bu haftalarda
canım istemedi. bugun misafirde vardı. ikramlar da bana göre degildi.bugun de boyle oldu işteaz olmuş sanki menün..
kızım erkek çocuğu bu futbol oynuyor içeride. komşuculuk oynayacak hali yok yani kiz gibiUmut paşa bir saattir tepiniyor iceride. Hatta korktum artık niye bu kadar hareketli diye :) hep derler hareketli bebekten korkma diye, doktora da sordum oyle dedi ama bu kadar çılgın hareketine de anlam veremiyorum
bende beğendim. interval videoları var onlarında dene. 25dk da 3 mil leslie de yoruldugumdan daha çok yoruldum.Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Beyaz peynir
Çerkes peyniri
3 dilim hindi füme
1,5 susamlı wasa
Ara
Yeşil çay
Öğle
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara
1 kupa filtre kahve sütlü
1,5 galeta
Akşam
1 içli köfte
Çöp şiş
1,5 kaşık bulgur
2 kaşık piyaz
1 bardak ayran
1 tane lokma
2,5 litre su
Spor
40 dk eliptik + 50 mekik (AB rocket ile)
20 dk Jessica 1 mile power walk + 50 mekik (AB Rocket)
lydznp jessica için gerçekten teşekkürler, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Leslie yi de çok seviyorum ama bu daha hareketli daha eğlenceliydi.
Hahhaha evet kesinlikle şimdiden başladıkızım erkek çocuğu bu futbol oynuyor içeride. komşuculuk oynayacak hali yok yani kiz gibi
oğlan karnımdayken beni yerimden zıplatırdı. doğdu yine aynıydı peluş bir topu vardı onunla uyurdu. erkek çocuğu işteHahhaha evet kesinlikle şimdiden başladıbari çıkmayı bekleseydi
günaydın sanada...herkese musmutlu bol eksili bir hafta dileği ile günaydıııınnn
günaydın sanada kızzzzzzzzzz sen kilo yazma moralim bozuluyor 51 nedir yaaaaaaGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Bugünkü kilom 52.1 yine şişlik ve WC sorunum var bugün böyle oldu
İnşallah sağlıkla hedefine ulasacaksin canimmmgünaydın sanada...
günaydın sanada kızzzzzzzzzz sen kilo yazma moralim bozuluyor 51 nedir yaaaaaa
bende tartılıp geliyorum kilo görr kilooo
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Bugünkü kilom 52.1 yine şişlik ve WC sorunum var bugün böyle oldu
günaydın sanada...
ne olacak bizim bu p.tesi wc sorunumuz? her p.tesi + takvimden kaldıracağım artık direkt salıdan başlayalımGünaydın kızlarrr..
Benimde wc sorunum var ve gune +1 ile merhaba dedim!!
düşün yani biz 51 olmak bile istemiyoruzgünaydın sanada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?