- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.681
Bizimki de topçu olacak deseneoğlan karnımdayken beni yerimden zıplatırdı. doğdu yine aynıydı peluş bir topu vardı onunla uyurdu. erkek çocuğu işte
Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etmeGünaydın kızlarrr..
Benimde wc sorunum var ve gune +1 ile merhaba dedim!!
ALLAH gönlüne göre versin inşALLAH. Belli olmaz diyeceğim ama ...Gunaydin herkeseee
Bizimki de topçu olacak deseneçıkınca belki böyle olmaz diye bi umudum vardı ama şu an hayallerim yıkıldı
Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etme
Insallah canımGunaydin herkeseee
Bizimki de topçu olacak deseneçıkınca belki böyle olmaz diye bi umudum vardı ama şu an hayallerim yıkıldı
Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etme
Canim tartinin pilinde sıkıntı olabilir mi?Anammmm 79.2 ayyy çok fena bu şişlik ama dunde 1saat yapınca baldırların bacaklarımın ustleri fena acıyor ondan galiba artının sebebi yoksa kendimi iyi hissediyorum wc sorunum yok sabahları aspir yağı çok işe yarıyor...
Ben diyete başladığımdan bugüne eşim 5 kilo verdi hiç sikmadan sporsuz az yiyerek verdi tam 2 aydaInsallah canımHerkes eksiye düser
Zaten erkeklerin buyuk cogunlugu futbolu sever..
Belli belli, kabak gibi belli hem deALLAH gönlüne göre versin inşALLAH. Belli olmaz diyeceğim ama ...
yaşa ve gör
Futbolu sevsin canım ona lafım yok da çok hareketli olacak galiba, korkum oInsallah canımHerkes eksiye düser
Zaten erkeklerin buyuk cogunlugu futbolu sever..
Vay maşallah coşturmuşsun..
ay sorma burda bi arkadaşımız vardı betüş almayın zayıfları takıma diyodu.. atın diye o geldi aklımadüşün yani biz 51 olmak bile istemiyoruz
evet değiştireyim bugun ne zamandır değiştirmedim..Canim tartinin pilinde sıkıntı olabilir mi?
erkekler kilo vermede daha şanslı genetik olarak kas fazlaları olduğu..Ben diyete başladığımdan bugüne eşim 5 kilo verdi hiç sikmadan sporsuz az yiyerek verdi tam 2 ayda
yok kız sığmıyordur artık ne yapsın yer daracıkBelli belli, kabak gibi belli hem de
Futbolu sevsin canım ona lafım yok da çok hareketli olacak galiba, korkum o
ay bundan sonra hergün 1 saat yapıcam sadece perşembe ve pazarları yapmıcam kaslarımı dinlerdirmek için..Vay maşallah coşturmuşsun..
Süper gidiyorsun, Allah bozmasın.ay bundan sonra hergün 1 saat yapıcam sadece perşembe ve pazarları yapmıcam kaslarımı dinlerdirmek için..
Ama hala artıdayım ebruşum yaa cuma 79.9 bu sabah 79.2cumaya göre yinede -700grSüper gidiyorsun, Allah bozmasın.
Kız bizimkinin yeri bolken de böyleydi, hiç değişmedi yani maşallahyok kız sığmıyordur artık ne yapsın yer daracık
Cumayı bekle. hergün 1 saat mahmut. sen 1 haftayı bulmaz 2. seviyeye de geçersin. sonra interval vs. ooo... eridin kızAma hala artıdayım ebruşum yaa cuma 79.9 bu sabah 79.2cumaya göre yinede -700gr
işin zor güzelim ALLAH yardım etsinKız bizimkinin yeri bolken de böyleydi, hiç değişmedi yani maşallah
Ödem çayı falan mı yapsan tatlım.Ama hala artıdayım ebruşum yaa cuma 79.9 bu sabah 79.2cumaya göre yinede -700gr
Selam tatlım. Nasılsın??günaydın hanımlar
erkek bebekler öyle oluyor maşALLAHKız bizimkinin yeri bolken de böyleydi, hiç değişmedi yani maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?