Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef süper. Şu an ki güzel kilon kaç??
güncel kilom 105,5
30 nisan hedefimi yüksek tuttum çünkü diyetisyenin listeleri bu şekilde devam ederse ulaşabilirim diye düşündüm inşallahh aminnn
birazda listedeki tek 3 haneli sayı olan benim size uygun olsun diye 2 haneli hedef seçtim

Sizde sürekli seyehat ediyorsunuz kaptanım. Kolay gelsin. Şimdiden sağlıklı yolculuklar.
Bu ay sonu mutlaka 69 bekliyoruz sizden ona göre kaptanım. Sıkı tutun ipleri..
benim hedefim daha yüksek aslında 66 diyecektim abartmayayım dedim
Ben 69 diyordum kaptanım ne ettiniz
sorma yaptım bişeyler
pazartesi kiloları yazıldı mı göremedim ben
moni :105.5
ebrusonmez: 56.5
benim +800 ama sabah regli oldum
cnm bu ay artık seninde son 3 haneli rakamların bundan sonra görmeyeceksin

benim hedefim daha yüksek aslında 66 diyecektim abartmayayım dedim

sorma yaptım bişeyler

benim +800 ama sabah regli oldum

cnm bu ay artık seninde son 3 haneli rakamların bundan sonra görmeyeceksin
inşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bak kilolu olunca direk yürüyemez oluyorsunbu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları

Başarılmayacak birşey değil. Yapabilirsin. Diyetisyene gidiyorsun. spor yapıyorsun. Motivasyonda bizde. O lafları yemekle kalmayacaklar. Herkes süper oldun diyecekler. En kısa zaman da hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…