Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ablacım he de sen onlara benım nefesım yetmıyodu yurumeye bırının bısey demesıne gerek yoktu yanı. ama verdıkce kus gıbı hıssedıyosun kendını..zıpır zıpır gıdıyom sımdı heryere sen daha güzellerini yapıcaksın ınanaıyorum ben sana

Bu arada pazartesı bıldırımını de yapayım.. bugun labda ıslerım coktu anca gelebıldım
Sabah acele cıktım tartılamadım ama h.sonu 63,1ıdım cumaya gore -200 yanı
ama reglı olucam olamıyo bı turlu kıvrım kıvrım kıvarnıyom valla kac gundur

Başarılmayacak birşey değil. Yapabilirsin. Diyetisyene gidiyorsun. spor yapıyorsun. Motivasyonda bizde. O lafları yemekle kalmayacaklar. Herkes süper oldun diyecekler. En kısa zaman da hemde

sağolun kızlar olacak bu sefer ben inanıyorum kendime ve bize

alt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim

yiyecekler tatlım sen merak etme hepsi utanacak sen verdikçe kiloları
tatlım senin hedefin kaç.tı
alt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim
bak ne güzel farketmiş daha çok gidecek tatlım

ben almadım ölçüleri mi yaa ama bi ara alırım şu aralar koşturmacadan ölçü alacak zamanım yok

sen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da ince
neyse belin 60 değil bununla idare edebilirim sanıyorum

sen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da ince
neyse belin 60 değil bununla idare edebilirim sanıyorum
Yazayım mı ılk basladıgımdakı olculerı de
Karanlık gecmısımı sakladım bır mıktar ondan ses etmeden lısteye kıydan kıydan ekledım kendımı

tatlım senin hedefin kaç.tı
60tır buyuk ıhtımal kaptanım oyle hatırlıyorum yanı..
91le basladım,yanı %80e bakacak olursak 66dan berı mezunıyet hakkım var..
Daha devam etmek ıstıyorum ama 57-58de mezun olayım ıstıyorum. Hedef asagı ceksem mı dıye dusundım ama ıhmal ettım sonra..
Karar sızın lıste bosalsın kış kış derseniz mezun olaram

Tatlım gobek olculeri gobek deligi cevresinden mi? Ben oradan olcuyorumda gobek deligi ile asagisi arasinda da fark oluyor.
KIzlar siz nereden olctunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…