- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.761
Ay ablacım he de sen onlara benım nefesım yetmıyodu yurumeye bırının bısey demesıne gerek yoktu yanı. ama verdıkce kus gıbı hıssedıyosun kendını..zıpır zıpır gıdıyom sımdı heryereinşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bakkilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları
Başarılmayacak birşey değil. Yapabilirsin. Diyetisyene gidiyorsun. spor yapıyorsun. Motivasyonda bizde. O lafları yemekle kalmayacaklar. Herkes süper oldun diyecekler. En kısa zaman da hemde
sağolun kızlarAy ablacım he de sen onlara benım nefesım yetmıyodu yurumeye bırının bısey demesıne gerek yoktu yanı. ama verdıkce kus gıbı hıssedıyosun kendını..zıpır zıpır gıdıyom sımdı heryeresen daha güzellerini yapıcaksın ınanaıyorum ben sana
alt bacak ölçümüde yazayım:48Kabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
ya da beni etiketlesenız de olur..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
yiyecekler tatlım sen merak etme hepsi utanacak sen verdikçe kilolarıinşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bakkilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları
tatlım senin hedefin kaç.tıBu arada pazartesı bıldırımını de yapayım.. bugun labda ıslerım coktu anca gelebıldım
Sabah acele cıktım tartılamadım ama h.sonu 63,1ıdım cumaya gore -200 yanı
ama reglı olucam olamıyo bı turlu kıvrım kıvrım kıvarnıyom valla kac gundur
bak ne güzel farketmiş daha çok gidecek tatlımalt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim
ben almadım ölçüleri mi yaa ama bi ara alırım şu aralar koşturmacadan ölçü alacak zamanım yokKabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
Bravoalt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim
sen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da inceKabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
Yazayım mı ılk basladıgımdakı olculerı desen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da ince
neyse belin 60 değil bununla idare edebilirim sanıyorum
60tır buyuk ıhtımal kaptanım oyle hatırlıyorum yanı..tatlım senin hedefin kaç.tı
Tabi o daha motive edici olur. eski halini bilmediğimiz için sanki tepeden gelmiş gibi oluyorsunYazayım mı ılk basladıgımdakı olculerı de
Karanlık gecmısımı sakladım bır mıktar ondan ses etmeden lısteye kıydan kıydan ekledım kendımı
Tatlım gobek olculeri gobek deligi cevresinden mi? Ben oradan olcuyorumda gobek deligi ile asagisi arasinda da fark oluyor.Kabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
Hayirdir canim ne sıkıntın var?Ya kızlar sıkıntım var hadi bana yardımcı olun
Ev arıyorum ya ben bi tane buldum 15 yıllık falan ben hep yeni evlere bakıyordum ama arada en az 150 ortalama 300 lira fark var bulduğum ev geniş ama eski biraz çok kararsız kaldım benHayirdir canim ne sıkıntın var?
Bence kaçırmayın deprem sonrası evler saglamEv arıyorum ya ben bi tane buldum 15 yıllık falan ben hep yeni evlere bakıyordum ama arada en az 150 ortalama 300 lira fark var bulduğum ev geniş ama eski biraz çok kararsız kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?