- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.801
Harika menü akşam azcik sporda eklesenbugünkü menüm
sabah(10:00)
4 kaşık nesfit tam tahıllı
1 bardak süt
1 ç.k toz tarçın
Ara(11:00)
1 elma
1.ç.k toz tarçın
1 bardak sıcak su
Ara (12:00)
Türk kahvesi
Öğlen(13:00)
10tane kuru üzüm
30 dk sonra
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara(15:00)
1 kivi
1 bardak sıcak su
Ara (17:00)
1 kutu aktivya
Ara(18:00)
Türk kahvesi
akşam(19:15)
Bol salata
4 kaşık ıspanak yemeği
Ara(21:00)
1 kivi
1 bardak sıcak su
içilen su:3 litre
yapılan hareket:yok
Sağlık olsun inşallah gönlüne göre bulursun rabbim kolaylık versin inşallahEvi tutmadım ev sahibiyle konuştum mutfağı değiştirirseniz tutarim dedim değiştirmem dedi çok pinti bu ev sahipleri
beni deli eden de o. sabah ayakkabılarımı zor giyiyorum. gece bu kadar ödemi ne yapar?Çok ilginç gerçekten akşam eksi çıkman canım. Ben sadece su bile içmeden tartıldığımda düzgün çıkıyor kilom, öğlen akşam falan denediğimde sapıtıyorbazen arada 2 kg fazlalık oluyor deli oluyorum.
mutfak banyo önemli. onlarda bulsunlar yıllanmış mutfak ve banyolarına kiracıyıEvi tutmadım ev sahibiyle konuştum mutfağı değiştirirseniz tutarim dedim değiştirmem dedi çok pinti bu ev sahipleri
canım onu konuştuk herkesin göbek deliği ayni yerde olmuyo aşağı yukarı yeri değişiyo.Tatlım gobek olculeri gobek deligi cevresinden mi? Ben oradan olcuyorumda gobek deligi ile asagisi arasinda da fark oluyor.
KIzlar siz nereden olctunuz?
Menümü yazayım
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta beyazı
Kayısı çayı
2-3zeytin
2yk lor maydonozlu dere otlu
Yarım dilim ruseymli ekmek
Aksam
1 bardak vişneli m.suyu
Menemen
2 dlm ekmek
11 zeytin
1yk lor
gün içinde 2catal tatli
Jessica Smith interval 1 videosu
15dk pilates
30 mekik
Şu içmemişim onu farkettim şimdi sürahiyi alıyorum yanıma
Özgem sınav nasıldıcanım onu konuştuk herkesin göbek deliği ayni yerde olmuyo aşağı yukarı yeri değişiyo.
Göbeğini en çıkık yerden ölç belini de en kıvrımlı yerden alabilirsin
bilemedim ki, tuz kullanıyor musun diyeceğim ama sanmıyorum. vücutta en çok suyu tutanın tuz olduğunu biliyorum sadece. Ödem söktürücü çay falan işe yaramıyor mu canım? Gerçi onda da gece oluyor olanlar diyorsun. diyetisyene gitmeyi düşünüyor musun?beni deli eden de o. sabah ayakkabılarımı zor giyiyorum. gece bu kadar ödemi ne yapar?
Gerçekten komedi gibi.mutfak banyo önemli. onlarda bulsunlar yıllanmış mutfak ve banyolarına kiracıyı
bugun ben bir ev gördüm int.de banyo dusakabini kahverengi olmuş 1350tl kira istiyor. aynı paraya 2 sokak ilerisinde site içinde sosyal tesisi olan sıfır dairelere var. adam kendi evini onunla kıyaslayıp kira biçmiş. yok böyle birşey yaa...
Şimdiki tarzın ne? Nasıl bir değişiklik düşünüyorsun canım?Gıyım tarzımı degıstırmek ıstıyorummm
27 dk cnmCanım YouTube dan baktım 15 dk görünüyor video, farklıysa bana söylersin. Bu şekilde ekliyorum listeye.
Tutmadım o evi nişanlima kalsa güzel ama ben begenmedim ömrümüzün yarısı mutfakta geçiyor zatenGerçekten komedi gibi.Cikilatacanavari Canım iyi araştır, iyice içine sinene kadar karar verme. Bir kere taşındın mı ha deyince çıkamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?