- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.101
Olsun kaptanım vazgeçmek yok.Yarın görürsünüz çok daha güzel olur.kızlar sabah tartıldım 70,4 maalesef ben 69,9 u görürüm zannedip hayal kurmuştum
Ay ben değildim ben olsam eline verir sen daha iyi yapiosan sen yap derdimkız geçen gün oğlumun kanını alan hemşireye kızdım sen miydin yoksa
iğneyi soktu damarı bulamadı içinde gezdiriyo iğneyi ayy içim parçalandı oğlumda bir ağlama ne yapıyosun sen yaa diye anammm
Valla düz cevizli adliye hastane var ya fena kiralarCevizli o kadar pahalanmış mıBildiğimiz cevizli mi Dragos mu yoksa
Seni unutmak mümkün mü tatlım.Günaydınlaar :)
hakkaten ortim unutmuş benikuzucum yoğunum bu ara, ara ara uğruyorum ancak işte sen unutma sakın beni ama
Hayırlı yolculuklar, eğlenceli bir yolculuk olsun.Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim @morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm
Bugunku yoklama senden demekGünaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya@toplight @inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum @morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki @0zlem günaydın tatlım @fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım
Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum
Senin hedef neydi ablacığım.Sonrada tedavi ederdin ...
Oyy canım benim inşallah burda herkes hedefine ulaşacakinanıyorum ve giden kilolar geri gelmeyecek... En başta sağlık olsun sağlıkla birlikte hedefe
Gerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibibendede durum aynı şekilde inanki.. bozma moralini bi sıkıp dişimizi versek kiloları sonra rayına oturur herşey ...
Bugun hepimiz kahvaltıyı dengesiz yapmışız. Benim kahvaltıda 1 içliköfte var.Bende kötü yaptım kahvaltıyı bi lokma ekmek 2dilim domates içim almadı bişey pek..
Bol su iç tatlım ödem atarsın.Ben inanıyorum artı gelmeyecen.İnşallah canım benim yaaa yarında artı gelirsem çok üzülürüm çok çabalıyorum çünkü..
Evlendikten sonra da Balıkesirde mi oturacaksınız?2 dolmuş değiştiriyorum iyice gitti ebesinin nikahına
Ayy ev deme beynim yanıyor çok sinirleniyorum
Aynen öyle yapalım inşallah eksileri görelim eksilere gelelimAyy ne çok yazdım yaa :))
Boş bırakmayın buraları, yarın cuma bol su ve yeşil çay için. Kas şişirecek sporlardan uzak durun. Moralleri yüksek tutun vee akşamı erken kapatın..
Pil bitti tartılamıyorum diye gevşemedin inşALLAH.Dün girip cevap yazamadım. Kusura bakmayın tatlişlerim.
Bence de hepsi temizlik yapıyor. :))
Aradaki fark ne kadar kaldı canım??
Hadi az yiyen kazansın.
Süper bir sonuç, ben ödem olduğunu sanmıyorum sonuçta yeni başlamadınız uzun zamndır buradasınız.
Kontroldeki sonuçları bizede yaz lütfen.
Muhteşem ya tebrikler Özlemcim. Nasıl yürüyorsun bu kadar..
Benim tartım haftadır pilsiz. Son durumum ne bilemiyorum. İnşallah çok almamışımdır. Pek azimli olduğum söylenemez yani
Birininki de 8 dilim ekmek vermişti. Kimdi o ya
sen rahat ol canım yaa benim kızımda 38. hafta sonuydu 39. haftasının başı biraz suyum gelmeye başladı ondan gittim doğuma aldılar sunni sancı verdiler bana sancı yapmadı38'i doldursun da sonra istedigi zaman gelebilirİnsallah sözümü dinler
Sagol canımm insallah
iyi hatırlattın bende değiştireyim tartının pillerini...Dün girip cevap yazamadım. Kusura bakmayın tatlişlerim.
Bence de hepsi temizlik yapıyor. :))
Aradaki fark ne kadar kaldı canım??
Hadi az yiyen kazansın.
Süper bir sonuç, ben ödem olduğunu sanmıyorum sonuçta yeni başlamadınız uzun zamndır buradasınız.
Kontroldeki sonuçları bizede yaz lütfen.
Muhteşem ya tebrikler Özlemcim. Nasıl yürüyorsun bu kadar..
Benim tartım haftadır pilsiz. Son durumum ne bilemiyorum. İnşallah çok almamışımdır. Pek azimli olduğum söylenemez yani
Birininki de 8 dilim ekmek vermişti. Kimdi o ya
Evet cnm evlenince çocuk falan olursa anneme baktırcamBol su iç tatlım ödem atarsın.Ben inanıyorum artı gelmeyecen.
Evlendikten sonra da Balıkesirde mi oturacaksınız?
yok canım yaa kızmaktan ziyade kimsenin işine karışmak gibi bir huyum yoktur ama çocukların kanını alındığı bir yere daha tecrubeli hemşirelerin oturtulması lazım diye düşünüyorum çünkü çocuklar çok hassas anneler babalar daha hassasAy ben değildim ben olsam eline verir sen daha iyi yapiosan sen yap derdimşaka bi yana yapılabilecek birsey olsa o da yapardı eminim çünkü herkes bir an önce işini bitirmek ister
Valla düz cevizli adliye hastane var ya fena kiralar
sorma ona hedefini kızzz 52 kilo 49Senin hedef neydi ablacığım.
ayy canım darısı bize diyelim o zamanGerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibi
seninki daha güzelmişBugun hepimiz kahvaltıyı dengesiz yapmışız. Benim kahvaltıda 1 içliköfte var.
artı gelmezsem sevinicem bende 2 gündür sadece yürüyüş yapıyorum eliptik yapmadım şişmiyim diye çünkü daha dizlerim ve bacaklarım ağrıyoBol su iç tatlım ödem atarsın.Ben inanıyorum artı gelmeyecen.
Evlendikten sonra da Balıkesirde mi oturacaksınız?
akıllıca bir karar canım hem çocuktan ziyade yakın olursan gebeliktede gelip yardımı olur ALLAH annelerimi başımızdan eksik etmesinEvet cnm evlenince çocuk falan olursa anneme baktırcam
ama 8 dilim ekmek nedir ya ben diyette değilken bile 8 dilim ekmek yediğimi hatırlamıyorumPil bitti tartılamıyorum diye gevşemedin inşALLAH.
O 8 dilim yiyen arkadaş çok durmadı kaçtı. şimdi hatırlamıyorum kimdi ama benden 1-2gün sonra takıma gelmişti. zaten gitme sebebi o oldu bence herkes birden 8 dilim ekmek mi diye sorgulayınca biraz asabileşmiş olabilir
daha önce oldukça spor yapmışlığım var. bir de 240ı bir anda yapmıyorum. 3x20 yarım mekik, 3x20 table pozisyon dedikleri dizler 90 derece ayak kaldırarak. 3x20 ayaklar yukarıda 3x20 yine table pozisyonunda ayaklar ileri geri hareketle çekilen ki onda yanıyorum fuat abi diye bağırasım geliyor.Çok çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl prenses.?
Hadi ya kazasız belasız atlat şu yoğunluğu biran önce :))
Spora devam demek.
240 mekik mi???? Daha önce profesyonel spor yaptın mı? Ben en fazla 100 yapabildim.
Canım meyveyle falan geçiştirmeye çalışsan. Cuma'da güzel bir eksi görürsen minik bir ödül yaparsın.
ya arkadaş şaka gibi. içli köfte ne yaa... biz bırak kahvaltıyı ne ara ne ana öğünde görmüyoruz. biz içliyiz ve köfte gibiyiz maşallahBugun hepimiz kahvaltıyı dengesiz yapmışız. Benim kahvaltıda 1 içliköfte var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?