Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben değildim ben olsam eline verir sen daha iyi yapiosan sen yap derdim şaka bi yana yapılabilecek birsey olsa o da yapardı eminim çünkü herkes bir an önce işini bitirmek ister

Cevizli o kadar pahalanmış mı Bildiğimiz cevizli mi Dragos mu yoksa
Valla düz cevizli adliye hastane var ya fena kiralar

Günaydınlaar :)

hakkaten ortim unutmuş beni kuzucum yoğunum bu ara, ara ara uğruyorum ancak işte sen unutma sakın beni ama
Seni unutmak mümkün mü tatlım.
Hayırlı yolculuklar, eğlenceli bir yolculuk olsun.
Bugunku yoklama senden demek

bendede durum aynı şekilde inanki.. bozma moralini bi sıkıp dişimizi versek kiloları sonra rayına oturur herşey ...
Gerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibi

Ayy ne çok yazdım yaa :))
Boş bırakmayın buraları, yarın cuma bol su ve yeşil çay için. Kas şişirecek sporlardan uzak durun. Moralleri yüksek tutun vee akşamı erken kapatın..
Aynen öyle yapalım inşallah eksileri görelim eksilere gelelim

Pil bitti tartılamıyorum diye gevşemedin inşALLAH.
O 8 dilim yiyen arkadaş çok durmadı kaçtı. şimdi hatırlamıyorum kimdi ama benden 1-2gün sonra takıma gelmişti. zaten gitme sebebi o oldu bence herkes birden 8 dilim ekmek mi diye sorgulayınca biraz asabileşmiş olabilir

38'i doldursun da sonra istedigi zaman gelebilir İnsallah sözümü dinler

Sagol canımm insallah
sen rahat ol canım yaa benim kızımda 38. hafta sonuydu 39. haftasının başı biraz suyum gelmeye başladı ondan gittim doğuma aldılar sunni sancı verdiler bana sancı yapmadı
ebe geldi sen çok kuzu kuzu duruyon dedi sonra doktor geldi bu normal doğurmayacak sezeryana alalım dedi kabul ediyomusun bekleyelim mi biraz daha dediler bende tamam alın dedim..
yani uzadı gitti saki ol canım o ne zaman geliceğini bilirrr

iyi hatırlattın bende değiştireyim tartının pillerini...

yok canım yaa kızmaktan ziyade kimsenin işine karışmak gibi bir huyum yoktur ama çocukların kanını alındığı bir yere daha tecrubeli hemşirelerin oturtulması lazım diye düşünüyorum çünkü çocuklar çok hassas anneler babalar daha hassas

Senin hedef neydi ablacığım.
sorma ona hedefini kızzz 52 kilo 49 olmak istiyo hatta onu görmezden gelelim
Gerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibi
ayy canım darısı bize diyelim o zaman
Bugun hepimiz kahvaltıyı dengesiz yapmışız. Benim kahvaltıda 1 içliköfte var.
seninki daha güzelmiş
Bol su iç tatlım ödem atarsın.Ben inanıyorum artı gelmeyecen.

Evlendikten sonra da Balıkesirde mi oturacaksınız?
artı gelmezsem sevinicem bende 2 gündür sadece yürüyüş yapıyorum eliptik yapmadım şişmiyim diye çünkü daha dizlerim ve bacaklarım ağrıyo

ama 8 dilim ekmek nedir ya ben diyette değilken bile 8 dilim ekmek yediğimi hatırlamıyorum

daha önce oldukça spor yapmışlığım var. bir de 240ı bir anda yapmıyorum. 3x20 yarım mekik, 3x20 table pozisyon dedikleri dizler 90 derece ayak kaldırarak. 3x20 ayaklar yukarıda 3x20 yine table pozisyonunda ayaklar ileri geri hareketle çekilen ki onda yanıyorum fuat abi diye bağırasım geliyor. şimdi birde bu yan ve belin arkasındaki bölge ile ilgili bir mekik gördüm. ona da başlayacağım bu sefer 240 mekik 320 olacak. hareket düz yatıyorsun yere bacağını diğer bacağın üstünden atıp popoyu yan çevirip yapıyorsun. kalça üstünde benim birikmiş bir yağlı bölge var orası için iyi olacaktır diye ümit ediyorum. bu setleri yaparken her 20 mekikte 10sn, 60 mekikten sonra 30sn ara veriyorum. birde etkili olması için yapabildiğim kadar yavaş yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…