Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menümü paylaşıma sunarım.
sabah kahvaltı hazırlamayı unuttum.
ara 3 gun kurusu
öğlen
sebzeli et sote
yoğurt
salata
2yk yeşil mercimek salatası

ara 15-20ad. beyaz leblebi

aksam
yesil salata
4yk barbunya
1 dilim ekmek

2.5lt su
1 fincan beyaz cay

Ya bugün doktor da dedi sancı gelmeden su gelince suni sancı ya da sezaryen oluyor diye. Bakalım insallah sağlıkla vaktinde gelsin, kolaylıkla doğsun
Evet cnm evlenince çocuk falan olursa anneme baktırcam
Cok mantıklı bence
hadi kızlar kahvemde bitti ben biraz yürüyüş yapıp gelicem akşam yemeklerine DİKKAT DİKKAT yarın tartı günü
Mahmut'la aran nasıl?

***5. Takım 512. Etap***

toplight (70,4/)
servey (71,9/)
matilda34 (65.9/)
0zlem (74,7/)

inatettimolacak (63,3/)
fattofit85 (77,7/)
moni (105,7/)

fancynancy (80,5/)
Cikilatacanavari (84.4/)
lydznp (86,9/)

BuRCuCuKkK (56.6/)
maJun (72,7/)
aytozuvegece (74.3/)

5. Takım Ortalama: %

PINAR45 (73,8/)
nilsub (79,9/)
Birumut55 (52,1/)
wendigo (63,7/)
morordek (74,7/)
ebrusonmez (55,8/)

Kızlar bugünkü taktigim
Midem bulanıyor midem kötü diyeceğim birtek çorba içip kaçarım birde yürüyüşe giderim yarin Sabah 51. bucukla gelirim
ayyy rakama bak atın bunu uleennnnn....
ay hadi bakalım merakla bekliyorum güzel sonuç alırsan bende yapayım senin listenden
afiyet olsun güzel olmuş..
Canım baskasini etiketlemissin.
seni neden etiketleyemiyorum ben ..
afiyet olsun.. hahah yürüyüşün gözüme az geldi hergün nasıl dolu oluyosa okumak için hazırlandıydım
Sabah 1,5 kg artı cıktım ne sacma ya hergun yuruyus yapıyorum 7den snr yemıyorum o kdr uykusuzluga
her şey kadınlara karşı havalarda ödem yapıyor uykusuzluk sinir stres hepsi etken moralini bozma

ay güzel olmuş seninkide kahvaltıda olaydı iyiydi

Ya bugün doktor da dedi sancı gelmeden su gelince suni sancı ya da sezaryen oluyor diye. Bakalım insallah sağlıkla vaktinde gelsin, kolaylıkla doğsun

Cok mantıklı bence

Mahmut'la aran nasıl?
3 gündür falan görüşmedik kendisi ile yarına nasip bugun bilerek yapmadım zaten daha ağrım var ödem olmasın diye..

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah
Limonlu su
Saat 10 da
Eti form kepekli bisküvi
Öylen 1 de
Kuşbaşı li pide
2 çay
Saat 4 de
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 7 de
Mercimek çorbası
Gün içinde 2 lt ılık su içtim kayisili form çayı ,sade soda içtim
40 dakika yürüyüş yaptım
Yarım saat leslie yapacağım
Herkese hayırlı akşamlar kızlar yarın olsun eksili olsun inşallah bol eksili geceler :):)

kızlar buda benim menümm...

kahvaltı 1 lokma ekmek 2 dilim domates (malum midem kötüydü ondan)

ara sade türk kahvesi 1 kivi

öğlen 1 kase yayla çorbası 2-3 çatal haş patates 1 kase yoğurt

ara 1 kupa sütlü kahve 1 yeşil ekşi elma 1 kuru incir

akşam 2-3 kaşık yayla çorbası 2-3 çatal haşlanmış patates yarım tabak az zeytinyağlı bol dere otlu kabak yemeği yoğurt

su 2 bitti
spor 40 dk yürüyüş fancynancy

patates çok gibi oldu ama ekmek yemedim birde midemizi düzeltsin diye haşladım..

olmamış canım sabah neden kahvaltı yapmıyosun ay hem o form gıdalar iyi değilmiş

Ben senide eksili eksili görmek istiyorum atmayın nolur ... inşallah sağlıkla hedefine ulasirsin motivasyon la kilolari atıp sağlıkla musmutlu olursun inşallah

buraya gel buraya ay nasıl güzel yolda insan bile yok

ay canım bazı zorlukları var ama böyle küçük yerlerde yaşam çok kolay ve temiz ALLAHA şükür güvenli yabancı araba sokakta durdumu herkes kime geldin diye durdurup soruyor düşün herkesin kendi evi ..
benimde 2 katlı evim alt kat boş sadece fatura ödüyorum kira sorunum yok rabbim herkese kendi yuvasını almayı nasip etsin..
ben sana tavuk veririm gel

Kızlar yarın işyerinde son günümüz allahım kısmet ederse pazartesi günü kendi yerimizde başlayacağız yılların alışkanlığı işyerinden yarın ayrılıyoruz 12 yıldır aralıksız çalıştım 1 bucuk yıl ara vermiştim daha önce 3 yıl da daha önce çalıştım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah içim rahat kendi işimize başlayacağız sadece yılların alışkanlığı arkadaslarimdan ayrılacağım
Ama inşallah sizinle burda devam

hakkınızda hayırlısı olsun canım insanın hayatta illaki değişen şeyler oluyo insanda herşeye alışıyor yeterki kaza bela olmasın.. herşeyin hayırlısı olsun işleriniz rast gitsin inşALLAH canım

Son düzenleme:
Kahvaltı
Sütlü filtre kahve ve muz (aceleden)

Ara
Türk kahvesi
1 dilim yeşil elma

Öğle
1 kase Kıymalı tarhana çorbası

Ara
Çeyrek tost (çeyrek ekmek değil azıcık 3 ısırık )
Bademli wasa bar
Kızımın keskinden minicik bir parça

Akşam
2 kase karalahana çorbası

Şimdi de kahvemi içiyorum.

Su: 2 lt yi geçtim
Spor: 25 dk dans (çocuklarla çıldırmacalar, iyi terledim ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…