Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen kendini daha iyi bilirsin tabii, belki dediğin gibi dişlerini sıkmaktan da olabilir. Aparatını büyük ihtimalle atmışsındır :)
İnşallah geçer çabucak canım.

Allah korusun yaa, kolay gelsin sana canım.

fancynancy canım dün 40 dk yürüyüş yapmıştım..

Ok kızlar ekledim listenize, nilsub tekrar geçmiş olsun ikinize de canım.

selam kızlar
ayy gün bana yetmiyor
temizlik günüm bugün bitince öğle yemeğimi hazırladım sonrasında tesise indim 45dk yürüyüş 30dk yüzme yapıp eve çıktım,şimdide akşam yemeğim pişiyor
yemek yedikten sonra da bebişe inicem azcık ilgileneyim de anneciği nefes alsın demişmiydim bilmiyorum oğlumla aynı bloktayız altlı üstlüçok faydasını gördüm bir arada olmanın uzakta olunca yetişemezdimgün içinde koşuşturmaktan yazamıyorum ama tüm yazılanları okuyorum
diyette süper gidiyor listemi bire bir uyguluyorum kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor çok şükürbu listemi çok sevdim bakalım diğerleri nasıl olcak

guzel olacak inşALLAH monicigim

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü menum

Sabah
08.00 1 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı z.yağı, 1 bardak sıcak su
09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
4 yaprak marul
1 bardak süt
2 dilim t.b ekmegi

Ara
1 sade t.kahvesi
1 kayısılı form çayı

Öğlen 12.30
1 kabak dolmasi
1 ayran

Ara
1 sade t.kahvesi
1 elma

Akşam 18.30
1 tabak ıspanaklı yoğurt

Su 2 lt
Spor 2 mil leslie

Afiyet olsun canim guzel menu..

Menum;
Aspir yagi ve 500ml su

10:00
2 wasa
1,5 yumurta (az tereyaglı)
Beyaz peynir
10 yesil zeytin
2 incir
Yarim domates

Ara

4 kuru incir
1 kupa sutlu filtre kahve

14:15

1 wasa uzerine beyaz peynir
1 wasa uzerine 1 tatlı kasigi tahin pekmez
10 yesil zeytin

17:30

2 yk etli patates yemegi
2 yk pilav
4 yk yogurt+1yk chia

3 L su
400ml yesil cay
1 büyük t.kahvesi

Spor;
30 dakika yuruyus

Sabah 1,5 kg artı cıktım ne sacma ya hergun yuruyus yapıyorum 7den snr yemıyorum o kdr uykusuzluga
canım uykusuzluk kilo alımını hızlandırır. akşam 7 den sonra bir ara öğün yapmak gerekiyor. hem uyumuyor hem yemedigin için yediğin herşeyi bünye tutuyor olabilir. ayrica reglin yaklaşmış olabilir. düzelir merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…