- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.201
yemem mi hem öğlen hem akşam yedim üstüne de söylemesi ayıp künefe yedim ama 2 çatalKebab ye kaptanımm
elayı diycem ama ona kıyamazsınAskolsun ne olabılır kı yarım saatte 2 kg artann
herşeyin hayırlısı olsun canim. ALLAH helalinden bol kazançlar versin insALLAH:)Kızlar yarın işyerinde son günümüz allahım kısmet ederse pazartesi günü kendi yerimizde başlayacağız yılların alışkanlığı işyerinden yarın ayrılıyoruz 12 yıldır aralıksız çalıştım 1 bucuk yıl ara vermiştim daha önce 3 yıl da daha önce çalıştım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah içim rahat kendi işimize başlayacağız sadece yılların alışkanlığı arkadaslarimdan ayrılacağım
Ama inşallah sizinle burda devam
Az önce kıyafetlerle tartıldım 73,5 cıktım cıkardım iç camasırlarımla 74,5 cıktım saka gıbı
aynı hayali paylaşıyoruz. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşALLAH. benimki de bir umut işte.Aminnnn, inanın kızlar benim hayalim böyle tavuktu inekti besleyebileceğim ne bileyim toprakla uğraşabileceğim sakin bir şehirde ya da köyde kentte neyse işte yaşamak.
Hayatın en güzelini yaşıyorsunuz bence, Allah ağzınızın tadını kaçırmasın, huzurunuzu da bozmasın inşallah. Artık anca kocamın emekliliğinde belki hayallerimi gerçekleştirebiliriz.
ah canım benim ya. durum çok sıkıcı farkındayım. ayni stresi bende yaşadım. ALLAH kolaylik versin sana. ama sesli güldüm ya... gece gece. sabaha birşeyciğin kalmaz inşALLAHÖnce 74,1 cıktım yarım saat snr 74,5 cıktım sabaha kdr 100 kg olurum
Spor salonunda pazartesı tartılmıştım 71,3 çıkmıştım onu baz alsak bılemedım
oh oh iyi yapmışsın. benim tartinin da sonu o olacak. biletini tek taraflı keseceğim. bir daha dönemesinEn son baktım 76,5 gosterdı dellendım emektarın bıletını kestımm kac yıldır tonlarca agırlıgımı tasıdı, yerı geldı beraber agladık yerı geldı yıne beraber agladıko yuzden artık bıttı benım için sıparıs verdım inş haftaya cuma yenı bır sayfa. Acacagım hayatımda
Sankı ıdeal kg bılır gıbı tanıtımında ekranda 63,5 yazıyor, 53 yazan ınandırıcı gelmefı onu almadım
ne güzelkızlar adanadayım hava yaz günü gibi ankaradan sonra iyi geldi yarın portakal çiçeği karnavalı varmış hava bir güzel kokuyor sormayın
Tartıyı yanında götür saat 10gibi tartılırdın..Kızlar sabitim ben bu hafta of biliyodum böyle olacağını sabahın köründe nöbete mi gidilir 12de gidilsin wcye çıkayım ödemlerim sönsün ama yok 8.5ta gidilecek illa mutsuzum kesin beni
Gözün aydın olsun hadi bakalım herkes böyle eksi gelir inşallahGunaydin kizlarrrr
Ay ben cok mutluyum kac haftadir gormek
Istedigim rakami sonunda.gordum.
Gecen hafta 72.7 iken 71.9
Foto eklicektim beceremedim
Kızlar bende tartımın pillerini değiştirdim..
Geçen hafta 79.9bu sabah 78.9 şükür şişlikte olsa iniyor galiba...
Ben de çok mutluyum, 56dan kurtuldum sonunda. 55.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?