- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.221
Ay rakama bak hıhhh anam kıskandım benim olsaaaaa...Ben de çok mutluyum, 56dan kurtuldum sonunda. 55.6
kız bu hafta pasta yemedin ondan dırKızlar sabitim ben bu hafta of biliyodum böyle olacağını sabahın köründe nöbete mi gidilir 12de gidilsin wcye çıkayım ödemlerim sönsün ama yok 8.5ta gidilecek illa mutsuzum kesin beni
Tabiii höşmerim falan vücud kıtlığa girmiştir..kız bu hafta pasta yemedin ondan dır
Ben üstteki mesajımda düzenliyorum kilonu canım, tebrik ederimGünaydınnnn kızlar. Tartıldım ve hedefime ulaşmışım, 200 300 gr la kaçırırım diyordum ama çok sevindim. 79,5 ay çok şükür 7 li hanelere inebildimmmmm inşallah da ha da 8 le başlayan rakamlar görmem artık tartıda. Kuzumu okula bırakacağım geç bile kaldık, dönünce geçmişe de bakarım yüzdemi de yazarım.
Eki Görüntüle 1978653
Günaydın canım..Gunaydın herkeseee
Ya ben tartılmayı unutarak 1 hurma yedim ve 1 bardak su ictim ama böyle tartılayım bakalım kaç çıkacak
Neden acaba veremedin acaba..Günaydın kızlarr
Gecmise bakamadim internet cok agir.. sabah 6:30da tartildim +1'in uzerinde geliyordum. Biraz yuruyunce ve wc sorunumu halledince sabit geldim yani 74.7. Biraz daha bekleyip azda olsa eksi gormek isterdim ama anneme giyoruz simdi kahvaltiya.
Halbuki hafta ici 74'ü gormustum.
Canım tebrik ederim..Günaydınnnn kızlar. Tartıldım ve hedefime ulaşmışım, 200 300 gr la kaçırırım diyordum ama çok sevindim. 79,5 ay çok şükür 7 li hanelere inebildimmmmm inşallah da ha da 8 le başlayan rakamlar görmem artık tartıda. Kuzumu okula bırakacağım geç bile kaldık, dönünce geçmişe de bakarım yüzdemi de yazarım.
Eki Görüntüle 1978653
Ay rakama bak hıhhh anam kıskandım benim olsaaaaa...
En güzelini yapıyorsun sen başta önlem alarak..Canım ben 2 kilo alsam sekerim yükseliyor, regl düzenim 2-3 ayda bir oluyor. O yüzden çok kilo almadan kendimi frenlemem gerekiyor. Pko var bende...
Kaptanım nedesen haklısın ama bazı sorunlarla uğraşıyorum buraya hiç vakit ayıramıyorum bu aralar ama burayı bırakmakta istemiyorum çünkü kilo veriyorum ama benim izne ihtiyacım var sanırım kaptanım uygun görürsen beni 65.5 la izne ayırırmısın -400 deyimkızlar hayırdır nerelerdesiniz
özellikle @fattofit85 vematilda34 bu hafta katılımınızın iyi olacağına söz vermiştiniz böyle giderse üzgünüm ama diskalifiye etmek durumunda kalacağız önceki haftalarda mazeret beyan etmiştiniz ama kaç gündür yazmıyorsunuz umarım geçerli bir sebebiniz vardır
İnşallah çabuk çözersin canım sorunlarını bırakma ama burayı izne ayrılsanda yaz bize unutma bizi..Kaptanım nedesen haklısın ama bazı sorunlarla uğraşıyorum buraya hiç vakit ayıramıyorum bu aralar ama burayı bırakmakta istemiyorum çünkü kilo veriyorum ama benim izne ihtiyacım var sanırım kaptanım uygun görürsen beni 65.5 la izne ayırırmısın -400 deyim
Nilgüncüm Sağol canım kilo vermeyi bırakmam tabiki ama evle ilgili bazı işler var bu ara hayatım çok karışık diskalifiye olmakta istemiyorum halledeyim dönücem:)İnşallah çabuk çözersin canım sorunlarını bırakma ama burayı izne ayrılsanda yaz bize unutma bizi..
Aman ya bana pek yaramadı 1 hafta tartılmamakiyi hatırlattın bende değiştireyim tartının pillerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?