Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razı olsun kardeşim inşallah hayırlı olsun cokkkkkkk teşekkür ederim

afiyet olsun ay canım kara lahana çorbası çekti anacım çok güzel yapar

Kız o pide ne o pide

Aminnnn, inanın kızlar benim hayalim böyle tavuktu inekti besleyebileceğim ne bileyim toprakla uğraşabileceğim sakin bir şehirde ya da köyde kentte neyse işte yaşamak.
Hayatın en güzelini yaşıyorsunuz bence, Allah ağzınızın tadını kaçırmasın, huzurunuzu da bozmasın inşallah. Artık anca kocamın emekliliğinde belki hayallerimi gerçekleştirebiliriz.

Hadi hayırlısı canım

Ay ne güzel ya, oh sakin, mis. hiç görmedim de sizin oraları. Bir gün kısmet olur inşallah.
ay ben hep diyorum toplanıp tatile gelin yazın ay nasıl güzel oluyor buralar ist oturduğum yerden terlerdim burda ağustosta bile pikesiz yatamazsın akşam olunca bir serinlik çöker mis gibi temiz havaa...evet şehirden geldiğim için ayy nefret ediyorum kalabalıktan...
tam benlikmişsin sen sen gel sanada inek veririm

afiyet olsun ay canım kara lahana çorbası çekti anacım çok güzel yapar
Ben ilk kez yaptım ama birazcık ekşi oldu gibime geldi. Anneciğinin tarifini bir ara üşenmezsen yazsana bana kız ben mısır unu, mısır , salça, soğan, domates birde tarifte nohut diyordu ama fasulyem vardı hazırda ondan koydum. Biraz yemeğimsi oldu.

Önce 74,1 cıktım yarım saat snr 74,5 cıktım sabaha kdr 100 kg olurum
Spor salonunda pazartesı tartılmıştım 71,3 çıkmıştım onu baz alsak bılemedım

Tamam ineği garantilediysek geliyoruz bak

Önce 74,1 cıktım yarım saat snr 74,5 cıktım sabaha kdr 100 kg olurum
Spor salonunda pazartesı tartılmıştım 71,3 çıkmıştım onu baz alsak bılemedım
Ay çok güldüm kız Allah iyiliğini versin. Tartıyı fırlat at camdan en güzeli bence tartıda sıkıntı var ya da spor kas ağırlığını falan arttırmış olabilir mi? Pek menü paylaşmadığın için yiyeceklerine yorum yapamıyorum.

annem barbunya koyar birde salça koymuyor galiba iç yağı azcık lahana mısır unu mısır yada yarma koyuyor ama çok güzel oluyor tam tarifini alınca yazarım canım sanada

Sanmam en azından yarım saatte kas agırlıgım artmamıştır
Aksam 5 te yedım oğlen yememıştım ustelık aksam da ıspanak yedım bu ne yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…