Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hepiniz müthiştiniz. hele 0zlem orti falan degil favorim oldu. onu görüp hırs yapıyordum. bugün tum enerjim dustu. biraz problemlerim var ve hiç keyfim yok. menü yazıp kaçayım icim daralıyor biraz açayım.

bugun saat 3-4gibi 1 bardak ayran ve 1 döner dürüm yedim.
1lt su içtim. baska hiçbirşey yok.
sokaklarda deli gibi dolanıp ev baktım ama o spordan sayılmıyor. terlemeden spor olmuyor.

Canım inşallah canını sıkan şey çok önemli değildir.
Birşeyde yememişsin.

Sayılır canım yürümüssün sonucta..
Ev icin mi canın sıkıldı yoksa baska bir problemin mi var?

Benimkilerde gofret falan yedi simdi.
Zor tuttum kendimi ve yemedim.
Cayın yaninda biraz tuzsuz kabak cekirdegi ve incir yedim bende. Karnımda acıkmıstı..

Kızlar benimde yürüyüş kaldı ablam geldi çayın yanına kek yaptık yemedim ama bir kase çekirdek yedim sadece çekirdek birşey yaparmi bilgisi olan varmı acaba merak ettim de şimdi leslie mı yapacağım

Sinirsel bir durumum olacağını pek zannetmiyorum.
Sürekli olmuyor ama zaman zaman baş dönmesi ve baş ağrısı çok yaşıyorum.
Ben de aşırı derecede tatlı, çikolata, cips vs yiyordum.
Onları bir anda bırakınca olmuş olabilir çok mantıklı.

Bugünkü menü

Sabah 09.30
1 kuru kayısı, 1 t.k. zeytinyağı, 1 bardak sıcak su
10.30
2 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 dilim t.b. ekmeği
1 şekersiz çay

Ara
1 sade kahve
10 kuru üzüm

Öğlen 15.00
Yarım porsiyon tavuk sis

Ara
1 sade t.kahvesi

Akşam 18.45
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis tabağı büyüklüğünde lahmacun
1 kase salata
1 ayran

Ara
1 şekersiz çay
2 çatal muhallebi

Su 3 litre, 2 yesilcay
Spor 2 mil leslie, Jillian level 1

Sporun çok güzel canım

Canım ayçekirdeği benim bildiğim çok yağ içerir. Zarar değilde yarar için 1 kase değil en fazla 1 avuç yenmeli diye okumuştum. Ama senin kullandığın kase ufaksa bilemem tabi. Leslie ablayla onu da yakarsın sen

Kalkınca: 6-7 cicibebe bisküvi + 200 ml kakaolu süt (kızım illa birlikte yiyelim diyince böyle oldu. Benim kuzu ben rejimdeyim yiyemem dedikçe çok üzülüyor garibim. Anlatıyorum bak çok göbeğim var diyorum ama anlayamıyor. )

Kahvaltı
2 tost
Çay

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle
1 kase Karalaha çorbası (bitirdim sonunda)
5 yk havuçlu pilav
150 gr kadar acılı çıtır tavuk

Ara
Mlife Elmalı tarçınlı granola (Migros'un yulaf ezmeli bir ürünü)
Beyaz çay

Akşam
5 köfte
1 porsiyon Patates kızartması
2,5 lavaş
Kağıt helva arası dondurma (4 top falan)

Su:3,5 lt garanti fazlası da vardır

Spor:
50 dk eliptik + 60 yarım mekik
6 dk 1er kg ile kol ağırlık çalışma
20 squat
20 sn plank

Cezalarım:
150 jumping jack (25er adet arası 10-15 sn dinlenerek yaptım )
30 squat
30 sn plank (15+15)
100 jumping jack (yine ara vererek ama bacaklarım yanıyoooo)
30 dk Jessica power walk
Mekikte çekecektim ama tükendim galibaaa

Sayılır canım yürümüssün sonucta..
Ev icin mi canın sıkıldı yoksa baska bir problemin mi var?
eve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH.

artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
üzüldüm canın sıkılmasına canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşALLAH
çokda üzme tatlı canını sen sağlıklı çocukların sağlıklı olsun yeter gerisi halolur şekerim

günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum

Gunaydin herkeseeee
Yine sol tarafa yatmaktan o tarafım çürümüş olarak uyandım dogumdan sonra her ne kadar uyuyamayacak olsam da sırt üstü ve sag tarafıma dönerek yaticam, cok ozledim
Aman Allahım menüye bak 
Neyse ki cezalarını kesmișsin, yoksa bana cok iş cikartmistin vallahi...
Canım insallah hallolur sorunların. Bazen o sekilde rest cekmek gerekebiliyor, yoksa insan kendini yıpratıyor durduk yere. Hayırlısı olsun diyelim

artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
Sen kendinin üzmemeye calış canım. Biz üzülüp sinirlenince bu durum ister istemez cocuklarımıza yansıyor.
Sen sadece cocuklarini ve kendini düsün siz iyi ve saglıklı olun gerisi zamanla duzelir insallah.
Herseyin hayırlısı olsun,hersey gönlünce olsun.
Unutma sen cok degerlisin ve bitanesin tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…