- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.581
Canım inşallah canını sıkan şey çok önemli değildir.kızlar hepiniz müthiştiniz. hele0zlem orti falan degil favorim oldu. onu görüp hırs yapıyordum. bugün tum enerjim dustu. biraz problemlerim var ve hiç keyfim yok. menü yazıp kaçayım icim daralıyor biraz açayım.
bugun saat 3-4gibi 1 bardak ayran ve 1 döner dürüm yedim.
1lt su içtim. baska hiçbirşey yok.
sokaklarda deli gibi dolanıp ev baktım ama o spordan sayılmıyor. terlemeden spor olmuyor.
Sayılır canım yürümüssün sonucta..kızlar hepiniz müthiştiniz. hele0zlem orti falan degil favorim oldu. onu görüp hırs yapıyordum. bugün tum enerjim dustu. biraz problemlerim var ve hiç keyfim yok. menü yazıp kaçayım icim daralıyor biraz açayım.
bugun saat 3-4gibi 1 bardak ayran ve 1 döner dürüm yedim.
1lt su içtim. baska hiçbirşey yok.
sokaklarda deli gibi dolanıp ev baktım ama o spordan sayılmıyor. terlemeden spor olmuyor.
Benimkilerde gofret falan yedi simdi.Kaçamaklarım olduuuuebrusonmez daha sabah konuştuk ama bendeki koca düşman başınaaaa
lydznp yedim hurmaları anladın sen onu
Kendi cezalarımı da kesiyorum yetmezse sizde ceza verin bana. Herşeyi bir tamamlayayım da menümü de sporumu da yazacağım.
Offf, yakmaya çalışıyorum halaaaaaaBenimkilerde gofret falan yedi simdi.
Zor tuttum kendimi ve yemedim.
Cayın yaninda biraz tuzsuz kabak cekirdegi ve incir yedim bende. Karnımda acıkmıstı..
Belki delydznp in dediği gibi sinirsel de olabilir canım. Bana da ilk başlarda arada bir oluyordu ama ben şekeri çikolatayı çok yiyordum, sürekli de atıştırma halindeydim tabi kesince baş dönmesi yapmıştı. Ben ona bağlamıştım, çok sürmedi 1-1,5 hafta sonra geçti. Ama çok sık olmuyordu, sen kendini bu konuda rahatsız hissedersen mutlaka bir doktora görün tatlım.
Sporun çok güzel canımbide rapor vereyim gitmeden
45 dk bantta yürüyüş
30dk havuz yüzme ve hareket
yemek düzenim aynen devam listeme uyuyorum sadece bu akşam yarım kase bulgur pilavı yedim listemin dışındaonuda kaçamak saymıyım bulgur yani sonuçta pasta değil kansızlığım ve demir depolarım çok kötü o yüzden de yedim yoksa uyardım listeme
ben kaçarkocaman öpüldünüz
Canım ayçekirdeği benim bildiğim çok yağ içerir. Zarar değilde yarar için 1 kase değil en fazla 1 avuç yenmeli diye okumuştum. Ama senin kullandığın kase ufaksa bilemem tabi. Leslie ablayla onu da yakarsın senKızlar benimde yürüyüş kaldı ablam geldi çayın yanına kek yaptık yemedim ama bir kase çekirdek yedim sadece çekirdek birşey yaparmi bilgisi olan varmı acaba merak ettim de şimdi leslie mı yapacağım
eve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH.Sayılır canım yürümüssün sonucta..
Ev icin mi canın sıkıldı yoksa baska bir problemin mi var?
artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.Canım inşallah canını sıkan şey çok önemli değildir.
Birşeyde yememişsin.
üzüldüm canın sıkılmasına canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşALLAHartık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
Aman Allahım menüye bak Kalkınca: 6-7 cicibebe bisküvi + 200 ml kakaolu süt (kızım illa birlikte yiyelim diyince böyle oldu. Benim kuzu ben rejimdeyim yiyemem dedikçe çok üzülüyor garibim. Anlatıyorum bak çok göbeğim var diyorum ama anlayamıyor.)
Kahvaltı
2 tost
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
1 kase Karalaha çorbası (bitirdim sonunda)
5 yk havuçlu pilav
150 gr kadar acılı çıtır tavuk
Ara
Mlife Elmalı tarçınlı granola (Migros'un yulaf ezmeli bir ürünü)
Beyaz çay
Akşam
5 köfte
1 porsiyon Patates kızartması
2,5 lavaş
Kağıt helva arası dondurma (4 top falan)
Su:3,5 lt garanti fazlası da vardır
Spor:
50 dk eliptik + 60 yarım mekik
6 dk 1er kg ile kol ağırlık çalışma
20 squat
20 sn plank
Cezalarım:
150 jumping jack (25er adet arası 10-15 sn dinlenerek yaptım )
30 squat
30 sn plank (15+15)
100 jumping jack (yine ara vererek ama bacaklarım yanıyoooo)
30 dk Jessica power walk
Mekikte çekecektim ama tükendim galibaaa
Canım insallah hallolur sorunların. Bazen o sekilde rest cekmek gerekebiliyor, yoksa insan kendini yıpratıyor durduk yere. Hayırlısı olsun diyelimeve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH.
eve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH.
Sen kendinin üzmemeye calış canım. Biz üzülüp sinirlenince bu durum ister istemez cocuklarımıza yansıyor.artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?