Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76::KK54:
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...:kk77:
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum:uykucu:
en güzelini yapıyorsun. dinleniyorsun. kız sen yaşlanmazsın işte :KK70:

Canım ayçekirdeği benim bildiğim çok yağ içerir. Zarar değilde yarar için 1 kase değil en fazla 1 avuç yenmeli diye okumuştum. Ama senin kullandığın kase ufaksa bilemem tabi. Leslie ablayla onu da yakarsın sen :KK54:
Ayy küçük kaseydi ama bitirdim ya.. günu leslie ablayla tamamladım çok teşekkür ederim canım benim cevabın için :)

Gunaydin herkeseeee
Yine sol tarafa yatmaktan o tarafım çürümüş olarak uyandım :KK48: dogumdan sonra her ne kadar uyuyamayacak olsam da sırt üstü ve sag tarafıma dönerek yaticam, cok ozledim :KK48:

Aman Allahım menüye bak  :skandal:
Neyse ki cezalarını kesmișsin, yoksa bana cok iş cikartmistin vallahi...

Canım insallah hallolur sorunların. Bazen o sekilde rest cekmek gerekebiliyor, yoksa insan kendini yıpratıyor durduk yere. Hayırlısı olsun diyelim
sagol canım. :KK60:

Sen kendinin üzmemeye calış canım. Biz üzülüp sinirlenince bu durum ister istemez cocuklarımıza yansıyor.
Sen sadece cocuklarini ve kendini düsün siz iyi ve saglıklı olun gerisi zamanla duzelir insallah.
Herseyin hayırlısı olsun,hersey gönlünce olsun.
Unutma sen cok degerlisin ve bitanesin tatlım..:KK15:
sagol canım. kızlar ya siz cok tatlısınız. hepiniz ama:KK60::KK200:

Günaydın kızlarr:KK25:
nilsub nilsub bende yagmurun altında 50 dk yurudum ortim..:KK6::KK6:
kız hasta olursun dikkat et..:KK1:
en güzelini yapıyorsun. dinleniyorsun. kız sen yaşlanmazsın işte :KK70:
ay sorma açlığa dayanıyorum uykusuzluğa dayanamıyorum:KK48:
Ya aç karnına salatalık yemek zayiflatiyormus dogrumudur arkadaşım doğum kilosunu salatalık la atmış inşallah sizede fayda eder
salatalık her türlü zayıflatıyor bence:KK76:

Kaçamaklarım olduuuu :oops: ebrusonmez ebrusonmez daha sabah konuştuk ama bendeki koca düşman başınaaaa :mad:
lydznp lydznp yedim hurmaları anladın sen onu :KK70:
:KK70:
Kendi cezalarımı da kesiyorum yetmezse sizde ceza verin bana. Herşeyi bir tamamlayayım da menümü de sporumu da yazacağım.
İnşallah geç saatte yememişsindir. Bende ekmek yemeyecem dedim ama akşam yarım dil. yedim. O da kaçamak sayılır bence :)))

eve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH. :işsiz:
Canım hiçbir şey için canını sıkma, rahat ol takma kafaya

günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76::KK54:
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...:kk77:
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum:uykucu:
Ama sende çok erken kalkıyorsun canım.

Back
X