Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dünkü menümü yazayım.

Uyandığımda 1 brdk ılık limonlu su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
5 hurma
Ara:
1 sade dibek kahvesi
Öğle:
1 haş. çift sarılı yumurta
Ara:
5 hurma 2 ceviz
Akşam:
Kıymalı çiriş otlu yumurta
Yarım dil. ekmek

..
artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
Canım ya, inşallah tatlıya bağlanır herşey ya da gönlünce olur. Konuyu bilmeden bu kadar yorum yapabiliyorum ama dediğin gibi seni düşünmeyeni sende fazla düşünme. :KK19:

günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76::KK54:
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...:kk77:
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum:uykucu:
:63: Bende 8de kalktım, ufaklık asker gibi kaldırıyor valla beni :halay:kahvaltılarını yaptır, uğraş vs. Hafta sonları babamız dahil 3 çocuk oluyor evde o yüzden iş çok bende :-)

Aman Allahım menüye bak  :skandal:
Neyse ki cezalarını kesmișsin, yoksa bana cok iş cikartmistin vallahi...

Hahahahhaaa kabahatimi biliyorum. Ya yemin ediyorum benim kocam beni kışkırtıyor, ya hafta sonu bişi olmaz, ye ye diye zorluyo beni. :KK67: Bugün kızdım sabah, kek, çikolata falan yiyo gözümün önünde, habire tıkınıyo, şimdi de gazoz içiyo, birde bana da ikram ediyor yaaaa :KK62: Gel diyorum içme birer Türk kahvesi içelim şöyle karşılıklı, yok! İçmiyor. Sende artık başla rejime çok kilo aldın vıdı vıdı azıcık beynini yedim adamın, pazartesi başlıcam dedi. Bakalım. Valla bana da yarar başlaması ona da.

İnşallah geç saatte yememişsindir. Bende ekmek yemeyecem dedim ama akşam yarım dil. yedim. O da kaçamak sayılır bence :)))
Ay kuzucum senin kaçamağın benim devede kulak diyeceğim ama o kadar bile değil :KK70:
Seni örnek almam lazım kendime. Bildiğin 7 kat yerin dibine girdim dünkü menüyle ama çok kötü fena söz verdim kendime. Had bakalım hayırlısı :cool:

Ay kuzucum senin kaçamağın benim devede kulak diyeceğim ama o kadar bile değil :KK70:
Seni örnek almam lazım kendime. Bildiğin 7 kat yerin dibine girdim dünkü menüyle ama çok kötü fena söz verdim kendime. Had bakalım hayırlısı :cool:
O zamn cumaya kadar kaçamaksız devam ederek açığı kapatalım olur mu?? :KK66:

Ama sende çok erken kalkıyorsun canım.
biliyosun her sabah 6 değişmez hafta içi hafta sonu o yüzden erkenden sızıyorum:KK51:
:63: Bende 8de kalktım, ufaklık asker gibi kaldırıyor valla beni :halay:kahvaltılarını yaptır, uğraş vs. Hafta sonları babamız dahil 3 çocuk oluyor evde o yüzden iş çok bende :-)
ay kadınların işimi biter:işsiz:
Aaa kötü olmuş canım üzüldüm. İnşallah yapılabilecek bir hasardır.
nilsub nilsub ya sırf zararsın dedim de saka bi yana insallah tamir edilir. Kötü hissettim kendimi sonradan.
hahah dert ettiğin şeye bak canım sağolsun:halay::KK70:

Ay nazar mu değdi sana canım :KK43:
İnşallah uygun fiyata tamir ettirebilirsiniz.
bilmem nazara nazar kaç yazar hesabı bir dk falan üzüldüm tamam yeter bu kadar:KK70::KK70::KK70: ay valla sağlıktan başka hiçbişe takmıyorum kafamı herşey hal olur hepimizin ailesi sağlık sıhhat versin rabbim devletimize zeval vermesin :dua:
başkada bişeye üzülemem :KK70:

kızlar dün hibiskus çayının faydalarını öğrendim. tam benlikmis :KK48:
tip 2 diyabete, şişliğe iyi geliyormuş. daha bisürü faydası var ama beni bu kadarı ilgilendirdi. mide kanserini önlüyormuş. hamileler ve sut verenler için tavsiye etmiyorlar.gunde 2 fincan icilebiliyormus. ilginizi cekerse bir bakın. ben bugün 2 fincanlik demledim. icine 1 çubuk tarçın ve 1 dilim taze zencefil koydum. 15dk demledim. kipkirmizi ve ekşi bir cay oldu. icimide kolay. lezzetli bir cay. tavsiye ederim. :KK52:

Back
X