- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.601
sağol canımüzüldüm canın sıkılmasına canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşALLAH
çokda üzme tatlı canını sen sağlıklı çocukların sağlıklı olsun yeter gerisi halolur şekerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımüzüldüm canın sıkılmasına canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşALLAH
çokda üzme tatlı canını sen sağlıklı çocukların sağlıklı olsun yeter gerisi halolur şekerim![]()
en güzelini yapıyorsun. dinleniyorsun. kız sen yaşlanmazsın iştegünayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum![]()
Ayy küçük kaseydi ama bitirdim ya.. günu leslie ablayla tamamladım çok teşekkür ederim canım benim cevabın için :)Canım ayçekirdeği benim bildiğim çok yağ içerir. Zarar değilde yarar için 1 kase değil en fazla 1 avuç yenmeli diye okumuştum. Ama senin kullandığın kase ufaksa bilemem tabi. Leslie ablayla onu da yakarsın sen![]()
sagol canım.Gunaydin herkeseeee
Yine sol tarafa yatmaktan o tarafım çürümüş olarak uyandımdogumdan sonra her ne kadar uyuyamayacak olsam da sırt üstü ve sag tarafıma dönerek yaticam, cok ozledim
Aman Allahım menüye bak 
Neyse ki cezalarını kesmișsin, yoksa bana cok iş cikartmistin vallahi...
Canım insallah hallolur sorunların. Bazen o sekilde rest cekmek gerekebiliyor, yoksa insan kendini yıpratıyor durduk yere. Hayırlısı olsun diyelim
Ya aç karnına salatalık yemek zayiflatiyormus dogrumudur arkadaşım doğum kilosunu salatalık la atmış inşallah sizede fayda ederEki Görüntüle 1979616
Sabah sabah yediğim salatalıklar diyeti bozarsan döveriz seni der gibi bakmışlar..![]()
sagol canım. kızlar ya siz cok tatlısınız. hepiniz ama
Sen kendinin üzmemeye calış canım. Biz üzülüp sinirlenince bu durum ister istemez cocuklarımıza yansıyor.
Sen sadece cocuklarini ve kendini düsün siz iyi ve saglıklı olun gerisi zamanla duzelir insallah.
Herseyin hayırlısı olsun,hersey gönlünce olsun.
Unutma sen cok degerlisin ve bitanesin tatlım..![]()
Ferah benim.favorim.dedi ama.tam kadınlara ait bir emojiherkes günaydın
kimin favorisiydi? buraya cok yakıştı![]()
kız hasta olursun dikkat et..Günaydın kızlarr
nilsub bende yagmurun altında 50 dk yurudum ortim..
![]()
ay sorma açlığa dayanıyorum uykusuzluğa dayanamıyorumen güzelini yapıyorsun. dinleniyorsun. kız sen yaşlanmazsın işte![]()
salatalık her türlü zayıflatıyor benceYa aç karnına salatalık yemek zayiflatiyormus dogrumudur arkadaşım doğum kilosunu salatalık la atmış inşallah sizede fayda eder
günayydddııınnnnnnGünaydın çıtır piliclerim![]()
Öğlen oldu ama ailecek yeni uyandık biz
Günaydın. ..
Günaydın bende işlere girişiyorum..Öğlen oldu ama ailecek yeni uyandık biz
Günaydın. ..
Sırf zararsın haaTel duştu camı çatladıdokunmatiği zor alıyo yeniydide abooo eşim yeni eliptik aldım masraf yapma der
![]()
Haahaa biri seni sürekli listeden siliyor deseneAy ben yine yokum çıldıriciimmm![]()
İnşallah geç saatte yememişsindir. Bende ekmek yemeyecem dedim ama akşam yarım dil. yedim. O da kaçamak sayılır bence :)))Kaçamaklarım olduuuu![]()
ebrusonmez daha sabah konuştuk ama bendeki koca düşman başınaaaa
lydznp yedim hurmaları anladın sen onu
Kendi cezalarımı da kesiyorum yetmezse sizde ceza verin bana. Herşeyi bir tamamlayayım da menümü de sporumu da yazacağım.
Canım hiçbir şey için canını sıkma, rahat ol takma kafayaeve sebep oldu. üstünü kapattığım baska problemler vardi. o bahane ile su üstüne çıktı. çok bunaldım herşeyi düşünmekten. tüm sorumluluk bende. kimse destek olmadığı gibi birde bana yük oluyor. canıma tak dedi. bende en son beni zerre kadar düşünmeyen kimseyi bende düşünmüyorum deyip resti çektim. ALLAH sonumuzu hayr etsin inşALLAH.![]()
Ama sende çok erken kalkıyorsun canım.günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum![]()