- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.621
Aaa kötü olmuş canım üzüldüm. İnşallah yapılabilecek bir hasardır.Tel duştu camı çatladıdokunmatiği zor alıyo yeniydide abooo eşim yeni eliptik aldım masraf yapma der
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kötü olmuş canım üzüldüm. İnşallah yapılabilecek bir hasardır.Tel duştu camı çatladıdokunmatiği zor alıyo yeniydide abooo eşim yeni eliptik aldım masraf yapma der
![]()
Canım ya, inşallah tatlıya bağlanır herşey ya da gönlünce olur. Konuyu bilmeden bu kadar yorum yapabiliyorum ama dediğin gibi seni düşünmeyeni sende fazla düşünme.artık önemsiz olan bir konu oldu canımı sıkan şey. son konuşmadan sonra bugüne kadar önem vermem cok abesmiş.
günayyydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uyuyun tabi gece yatmaz sabah kalkmazlar sabah 6 da kalktım yürüyüşümü yaptım geldim soframı hazırladım çocukların uyanmasını bekliyorum...
düzenli uyku zayıflamak için çok önemli ama herkes gececi bir ben tavuk gibiyim galiba 2 akşamdır 21,30 zor görüyorum![]()
Aman Allahım menüye bak 
Neyse ki cezalarını kesmișsin, yoksa bana cok iş cikartmistin vallahi...
Benim benimmm favorim oldu, beyaz bayrak olmadığını öğrendikten sonraherkes günaydın
kimin favorisiydi? buraya cok yakıştı![]()
Tel duştu camı çatladıdokunmatiği zor alıyo yeniydide abooo eşim yeni eliptik aldım masraf yapma der
![]()
GalibaaaaaHaahaa biri seni sürekli listeden siliyor desene![]()
Ay kuzucum senin kaçamağın benim devede kulak diyeceğim ama o kadar bile değilİnşallah geç saatte yememişsindir. Bende ekmek yemeyecem dedim ama akşam yarım dil. yedim. O da kaçamak sayılır bence :)))
O zamn cumaya kadar kaçamaksız devam ederek açığı kapatalım olur mu??Ay kuzucum senin kaçamağın benim devede kulak diyeceğim ama o kadar bile değil
Seni örnek almam lazım kendime. Bildiğin 7 kat yerin dibine girdim dünkü menüyle ama çok kötü fena söz verdim kendime. Had bakalım hayırlısı![]()
sorma yaaaa adamda öyle diyoSırf zararsın haa![]()
geçendede banada öyle herkes benim etiketlediğim bir önce msj alıntı yapmış 2-3 defa ekledim kendimiHaahaa biri seni sürekli listeden siliyor desene![]()
biliyosun her sabah 6 değişmez hafta içi hafta sonu o yüzden erkenden sızıyorumAma sende çok erken kalkıyorsun canım.
ay kadınların işimi biterBende 8de kalktım, ufaklık asker gibi kaldırıyor valla beni
kahvaltılarını yaptır, uğraş vs. Hafta sonları babamız dahil 3 çocuk oluyor evde o yüzden iş çok bende
![]()
Aaa kötü olmuş canım üzüldüm. İnşallah yapılabilecek bir hasardır.
hahah dert ettiğin şeye bak canım sağolsunnilsub ya sırf zararsın dedim de saka bi yana insallah tamir edilir. Kötü hissettim kendimi sonradan.
bilmem nazara nazar kaç yazar hesabı bir dk falan üzüldüm tamam yeter bu kadarAy nazar mu değdi sana canım
İnşallah uygun fiyata tamir ettirebilirsiniz.
sagol canımCanım hiçbir şey için canını sıkma, rahat ol takma kafaya
hadi hadi mezun olduğun kiloya dön. yazık o kadar emek verdin koru kilonu.Bu menüyle -600 gördüm çok şükür.
Bugünde benzer bir menü ile gelmeyi düşünüyorum.
..
Canım ya, inşallah tatlıya bağlanır herşey ya da gönlünce olur. Konuyu bilmeden bu kadar yorum yapabiliyorum ama dediğin gibi seni düşünmeyeni sende fazla düşünme.![]()