- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.941
Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acabaya o ilk günler hafif bi şarhoşluğum oluyodu hala aklımda :) saaate bakıodum yeni mi yattım uyudum mu acaba diye :) 1 saat geçmiş oluyodu anlamıodum bile. anneler yetişiyo işte orda, allah razı olsun ilk 20 gün annemsiz yapamazdım, sonraki 20 gün de saolsun kv'dem yardım etti.
Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acaba
Annemi 40'ım cıkana kadar yollamayı düsünmüyorum ya, kv ile rahat edemem büyük ihtimalle. Hatta annem daha uzun süre bile kalabilir bence problem yok
evvelALLAH doğurup çıkarsın korkma sakin oldun mu kasılmalarında az olur kasma sakın kendini sakin olİnsallah canım valla cok sagol, dogum esnasında dualarınıza ihtiyacım olacak
afiyet olsun ay herkesi bahar çarptı deseneYok ortim bugun enerji bendede yok..
Yuruyusede cikmadim sabah..
Bende iciyorum sende yap kahveni karsilikli icelim..
ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırımbilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)
yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde
haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.
ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay iştedoğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
ay boşuna gaz bekliyorum sizden deseneBen de halsızım bugun nılguncum
hadi kolay gelsinbende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcamsonra doktora
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü varhayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz
ekşi yeşil elma birde kuru incir üstüne tarçın attım canım ara öğün kahvenin yanınaTabaktakı nedır anlayamadım
sağol canım yeter sadece elma bugun yemeklerimde güzel ıspanak yemeği yaptım az bulgur attım içine öğlen akşam yerim artık bugunkolay gelsin moni ablacım, en zevkli alışveriş :)
afiyet olsun kuzucumm, harika görünüyor :) başka meyve yok sana bugün :)
öyle deme ya benimkiler uyumuyordu ama bazı bebekler çok uslu oluyor kırkı çıkana kadar uyuyan bebekler varAmin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur
Haklısın ya, ben de işte tezden falan aşırı bunaldım, Umut bana iyi gelecek hissediyorumbence de kalsın :) hayatım boyunca tek evde olduğum sabah erkenden uyanıp işe gitmek olmadığım zamanım oldu ya, öncesi okul, sonrası iş, o anların keyfini çıkarmak lazım.
Evet okudugum tüm dogum kitaplarında da rahat olun, kasmayın yazıyor. Kastıkça doğum tersine dönüyormuş Allah korusun.evvelALLAH doğurup çıkarsın korkma sakin oldun mu kasılmalarında az olur kasma sakın kendini sakin ol
Haklısın canım, insallah gelir sütüm hemen, bol bol emzirebileyim kuzucuguöyle deme ya benimkiler uyumuyordu ama bazı bebekler çok uslu oluyor kırkı çıkana kadar uyuyan bebekler varseninkide öyle olur inşALLAH bol bol emzir bebekler emmedikleri zaman çabucak sarılık olurlar
oğluşumda hemşire getirdi kucağıma biraz sarı dedi güzel emzir uyuyor sanma sarılıkta kan koyulaşır bebek ayılamaz dedi 2 gün uyumadım memem ağzında durdum hastaneden çıkmadan geçti sarılığı çok şükür bunlar ufak şeyler ama dikkat et canım
ay sen bana yolla o zaman :)ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırım
sağol canım yeter sadece elma bugun yemeklerimde güzel ıspanak yemeği yaptım az bulgur attım içine öğlen akşam yerim artık bugun
Evet arada canan hocaya uymak lazım.afiyet olsun ebruş, canan hoca arada yiyin diyo zaten, bende bugün mü yesem :) akşam eşimin iş yemeği varmış
Ekmegi zorla az da olsa yemeye çalışıyorum lifli ya tuvalete cikabileyim diyemenü güzel ama hem pilav hem ekmek olmamış çikilata
Otur otur sen ben mezun olurken 1 leğen kısır yollucam sanabugun enerji istiyorum yok mu gaz veren
ördeğim inşirah suresi var onu oku bol bol kolay bir doğum olur inşİnsallah canım valla cok sagol, dogum esnasında dualarınıza ihtiyacım olacak
akşama başka bişey yapayım haklısın öğlen akşam farklı olsun diyorlaray sen bana yolla o zaman :)
oo afiyet olsun, nilgünüm sanki hem öğle hem akşam aynı şeyi yemeyin diyolardı, akşamı değiştirsen mi ki??
hahaha bizim uyuşuk halimiz bile 1 saat eliptik yaparTunaydin uyuşuklarbu ne ya herkes sermiş kendini yaşlılıktan zannimca ya da herkes kilosundan memnun baksanıza kıçını kaldıran yok
ay yesinler senin mezun oluşunuEkmegi zorla az da olsa yemeye çalışıyorum lifli ya tuvalete cikabileyim diye
Otur otur sen ben mezun olurken 1 leğen kısır yollucam sana
neredesin yahuuSelamlar güzeller
ay bende merak ediyorum güzel sonuç alırlarda motivasyonları tavan yapar inşALLAHkızlar geçmiş olsun maj için saolun
ördeğim inşirah suresi var onu oku bol bol kolay bir doğum olur inş
moni sonuçları yaz hemen merak ettım seni ve banuşu
Ne guzel bir tablo canim guzel bir ara ogunEki Görüntüle 1980695
Attım balkona kendimi misss
sağol canım evet valla sağlıklı mis gibi fressNe guzel bir tablo canim guzel bir ara ogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?