Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acaba
Annemi 40'ım cıkana kadar yollamayı düsünmüyorum ya, kv ile rahat edemem büyük ihtimalle. Hatta annem daha uzun süre bile kalabilir bence problem yok

Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acaba
Annemi 40'ım cıkana kadar yollamayı düsünmüyorum ya, kv ile rahat edemem büyük ihtimalle. Hatta annem daha uzun süre bile kalabilir bence problem yok

bence de kalsın :) hayatım boyunca tek evde olduğum sabah erkenden uyanıp işe gitmek olmadığım zamanım oldu ya, öncesi okul, sonrası iş, o anların keyfini çıkarmak lazım.

Yok ortim bugun enerji bendede yok..
Yuruyusede cikmadim sabah..
Bende iciyorum sende yap kahveni karsilikli icelim..
afiyet olsun ay herkesi bahar çarptı desene
ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırım
Ben de halsızım bugun nılguncum
ay boşuna gaz bekliyorum sizden desene
hadi kolay gelsin
Tabaktakı nedır anlayamadım
ekşi yeşil elma birde kuru incir üstüne tarçın attım canım ara öğün kahvenin yanına

Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur
öyle deme ya benimkiler uyumuyordu ama bazı bebekler çok uslu oluyor kırkı çıkana kadar uyuyan bebekler var seninkide öyle olur inşALLAH bol bol emzir bebekler emmedikleri zaman çabucak sarılık olurlar
oğluşumda hemşire getirdi kucağıma biraz sarı dedi güzel emzir uyuyor sanma sarılıkta kan koyulaşır bebek ayılamaz dedi 2 gün uyumadım memem ağzında durdum hastaneden çıkmadan geçti sarılığı çok şükür bunlar ufak şeyler ama dikkat et canım

bence de kalsın :) hayatım boyunca tek evde olduğum sabah erkenden uyanıp işe gitmek olmadığım zamanım oldu ya, öncesi okul, sonrası iş, o anların keyfini çıkarmak lazım.
Haklısın ya, ben de işte tezden falan aşırı bunaldım, Umut bana iyi gelecek hissediyorum
evvelALLAH doğurup çıkarsın korkma sakin oldun mu kasılmalarında az olur kasma sakın kendini sakin ol
Evet okudugum tüm dogum kitaplarında da rahat olun, kasmayın yazıyor. Kastıkça doğum tersine dönüyormuş Allah korusun.
Haklısın canım, insallah gelir sütüm hemen, bol bol emzirebileyim kuzucugu

ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırım
ay sen bana yolla o zaman :)

sağol canım yeter sadece elma bugun yemeklerimde güzel ıspanak yemeği yaptım az bulgur attım içine öğlen akşam yerim artık bugun

oo afiyet olsun, nilgünüm sanki hem öğle hem akşam aynı şeyi yemeyin diyolardı, akşamı değiştirsen mi ki??

ay sen bana yolla o zaman :)

oo afiyet olsun, nilgünüm sanki hem öğle hem akşam aynı şeyi yemeyin diyolardı, akşamı değiştirsen mi ki??
akşama başka bişey yapayım haklısın öğlen akşam farklı olsun diyorlar
Tunaydin uyuşuklar bu ne ya herkes sermiş kendini yaşlılıktan zannimca ya da herkes kilosundan memnun baksanıza kıçını kaldıran yok
hahaha bizim uyuşuk halimiz bile 1 saat eliptik yapar
Ekmegi zorla az da olsa yemeye çalışıyorum lifli ya tuvalete cikabileyim diye

Otur otur sen ben mezun olurken 1 leğen kısır yollucam sana
ay yesinler senin mezun oluşunu
Selamlar güzeller
neredesin yahuu

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…